SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Gibi Kazanın Sanığına 40 Yıl Ceza

Cinayet Gibi Kazanın Sanığına 40 Yıl Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu'nda yaklaşık 2 yıl önce iki gence çarparak feci şekilde ölümlerine yol açan aracın sürücüsü,  tutuklu yargılandığı davada 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 20 Aralık 2022 gecesi 01.35 sıralarında Çevre Yolu Çavuşoğlu Mahallesi Taner Kız Öğrenci Yurdu önünde meydana gelmişti. N.S. yönetimindeki 44 ABL 349 plakalı hafif ticari araçla tali yolda gitmekte iken belirlenemeyen bir nedenle, aracın kontrolunu kaybetmiş, kız yurdu önünde kaldırımda yürümekte olan 18 yaşındaki Şemsettin Karadağ ile 17 yaşındaki Hivan Taşkıner'e çarparak ölümlerine yol açmış, yurdun bahçe duvarını da yıkmıştı. Olaydan sonra yakalanan fail, tutuklanmıştı.

Daha sonra serbest bırakılan ve tutuksuz olarak Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan N.S. hakkında, 'Olası Kastla Adam Öldürme' suçundan her bir maktül için 20'şer yıldan toplam 40 yıl hapis cezası verildi.

Bu arada, haberin ilk halinde sanığın tutuksuz yargılandığı yolundaki bilginin yanlış olduğu, N.S.'nin Akçadağ T Tipi Cezaevi'nde tutuklu olduğu öğrenildi. 

malatyahaber.com

ARŞİV FOTOLAR: Kaza yeri ve sanık sürücünün adliyeye götürülüşü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Turan (5 gün önce)
    Mahkeme yerinde karar vermiş, vahim bir olaydı, Rabbim ölenlerin ailesine sabır versin. Ders mahiyetinde bir karar olduğunu düşünüyorum.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Adalet (5 gün önce)
    Yemin ediyorum şu ülkede adaleti eşitliği sağlayın hiç bir sorun kalmayacak. Yok daha neler demeyin gerçekten öyle bakın ekonomik durumlar, kazançlar arasındaki uçurumlar, adli olaylar, idari olaylar, sosyal hayat hepsinin temelindeki sorunlarda adaletsizlik ve eşitsizlik var. Ülkede adalet yok diyoruz kulak verin bu sese.... Bu sese kulak vermeyenler ahirette bunun hesabını çok kötü ödeyecekler...
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Cemal (5 gün önce)
    Kaldırımda ki insanlara çarpıp ölümletine sebeb olmuş biri nasıl tutuksuz yargılanıyor aklım almıyor.yolda olmuş olsa belki dersin.bu şoförün Ankara'da dayısı mı var.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Kardeş haberde düzeltme olmuş, şahıs tutukluymuş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ADALET (5 gün önce)
    Ülkede adalet, eğitim,ekonomi,sağlık,tarım hicbir şey bırakmadılar
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Yavaşş
    %60
    %40
    Yanıtla