SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Kurbanı Ana- Kız Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2019-01-14 04:13:29
Cinayet Kurbanı Ana- Kız Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesinin Kemerköprü Mahallesi'nde (köyünde), uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürülen 30 yaşlarındaki Sibel Y. ile annesi 55 yaşındaki Eşe Fatma Yıldırım'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Cumartesi günü köy mezarlığında toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Sibel Y.'nin, Eskişehir'de bulunan ve internette tanıştığı 3 çocuklu Ümit Güzelbaba'nın yanına gittiği, bu arada eşinin boşanma davası açtığı, yanına gittiği şahısla anlaşamayan kadının tekrar baba evine döndüğü, şahsın da arkasından geldiği, aralarındaki anlaşmazlık sonucu cinayetin işlendiği öne sürüldü. Sibel Y.'nin, Ümit Güzelbaba'nın baba evinde kendini rahatsız etmesi nedeniyle mahkemede uzaklaştırma kararı da aldığı iddia edildi.

Cuma akşam saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda ölen ana- kızın cenazeleri, Kemerköprü Mezarlığı'nda öğle namazını mütakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Olaydan yaklaşık 2,5 saat sonra, cinayetin işlendiği yere 1 kilometre uzaklıktaki Körmolla mevkiinde, jandarma tarafından suçta kullandığı pompalı tüfekle yakalanan ve Erzurum- Hınıs nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 38 yaşındaki Ümit Güzelbaba'nın sorgusunun sürdüğü bildirildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız