SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Şüphelilerine Adliye Önünde Saldırı Girişimi

Cinayet Şüphelilerine Adliye Önünde Saldırı Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da başından silahla vurularak öldürülen Ekrem Kaya'nın katil zanlılarının adliyeye sevki sırasında olay çıktı. Yaklaşık 50 kişilik grubun taşlı saldırısına uğrayan gözaltındaki 8 kişi güçlükle adliyeye alındı.

22 Haziran gecesi 22.30 sıralarında Şifa Mahallesi Tekel Sokaktaki bir iş merkezi önünde 34 yaşındaki Ekrem Kaya, bir kamyonetten açılan ateş sonucu öldürülmüştü. Polis, olayla ilgili olarak, aralarında tetiği çektiği öne sürülen şahsın da bulunduğu 8 şüpheliyi 2 tabanca, 2 pompalı tüfekle birlikte yakalamıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından saat 13.30 sıralarında adliyeye sevk edilen şüpheliler, burada bekleyen Ekrem Kaya'nın yakınları tarafından taş yağmuruna tutuldu. Yaklaşık 50 kişilik gruba biber gazı ile müdahale eden ekipler zaman zaman ise havaya ateş açtı. 

Cinayet zanlıları güçlükle adliye içerisine alınırken, bölgeye aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Bazı şahısların zorla girmeye kalkıştıkları Adliyeyi abluka altına alan polis ekipleri dron ile de çevrede denetim yaptı. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in de adliyeye gelerek takip ettiği olayda Ekrem Kaya'nın yakınlarından birçok kişi gözaltına alındı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Bir sürü Mafia dizilerini çok faydalıymış gibi yıllarca yeni jenerasyona seyrettiren tv ler kadar ,buna engel olmuyanlarında bu tür olaylarda katkısı var.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ertan (1 yıl önce)
    Emniyet suçlulara göz açtırmamalı herkes birbirini öldürüyor Malatya texas oldu
    %93
    %7
    Yanıtla
  • has malatyalı (1 yıl önce)
    kanunlar yetersiz kalınca adliyeyide taşlarlar, adliyeye girenede sıkarlar, ölen kişinin şuç dosyasınıda açıklayın bakalım kimlerin canını yakmış
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Sacit kangur (1 yıl önce)
    Bu işe el atsınlar artık yukarıdan.. Ercan bey konuyla alakalı genelkapsamlı strateji üretmeli
    %95
    %5
    Yanıtla
  • VATANDAŞ44 (1 yıl önce)
    Devlete Kimse Meydan Okuyamaz. Adliye Devlete Meydan Okunacak Yer Değildir. Herkes Haddini Bilsin...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kündübegli (1 yıl önce)VATANDAŞ44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısıniz Dizilerde filmlerde mafyacılık ozendirilirse ve bu tarz insanlara gereken cezalar verilmezse bu tarz kendini mafya sanan gençler daha çok türer
    %98
    %2
    Yanıtla