SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayetten Hükümlü Firari Jandarma Tarafından Yakalandı

Cinayetten Hükümlü Firari Jandarma Tarafından Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da cinayet suçundan 18 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Malatya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, ‘Kasten öldürme’ suçundan aranan ve 18 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan ve ismi açıklanmayan hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Esnaf (9 ay önce)
    Bir müslümanı öldürmek sonsuz azap cehennem var. Bütün insanlığı öldürmüş gibi aynıdır. Beladan uzak kaçın arayan MEVLA sınıda bulur belasınıda bulur. Bu dünya çok kısa zaten. Kimseden kimseye fayda yoktur. Herkes bu dünyada ettiklerini çekmeden ölmezmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla