SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 Şüpheli 'Tasarlayarak Adam Öldürmek'ten Tutuklandı

5 Şüpheli 'Tasarlayarak Adam Öldürmek'ten Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazartesi gecesi, Eskimalatya Yolu Hanımınçiftliği Mahallesi yakınlarında 24 yaşındaki şahsın av tüfeğiyle vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili yakalanan ve polisteki sorgularının ardından adliyeye sevkedilen 5 şüpleyi 'Tasarlayarak Adam Öldürme' suçlamasıyla tutuklandılar.

28 Mart Pazartesi gecesi saat 22.30 sıralarında, Eskimalatya Yolu Hanımınçiftliği Mahallesi Vaizpınarı Caddesinde yol kenarında 24 yaşındaki Enes Yıldırım bacaklarından av tüfeği saçmalarıyla vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulunmuş, şahıs kısa süre sonra olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Üzerindeki kıyafetlerin de parçalanması nedeniyle, katil ya da katilleriyle boğuştuğu değerlendirilen Enes Yıldırım'ın cesedi yakınında, sahte olarak kullanıldığı değerlendirilen 2 araç plakası bulunmuştu. Ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, MOBESE VE KGS kameralarında yapılan incelemeler sonucu, olayda kullanıldığı belirlenen bir araç 2 gün sonra Sivas Caddesi'nde park halinde bulunmuştu. Olay günü M.Ç. adlı şahıs tarafından kiralandığı öğırenilen aracın, bölgedeki hareketlerinin görüntülerte saptandığı belirtilmişti.

Olayın 'mafyöz' bir yapı tarafından gerçekleştirildiği yolundaki değerlendirmelerin ardından Asayiş, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Olay Yeri İnceleme şubelerinin ortak çalışması sonucu, olayla ilgili olarak ilk etapta 2 şüpheli yakalanmış, gözaltı sayısı son olarak 5'e yükselmişti.

Daha önce de organize suçlara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanıp tutuklandıkları, daha sonra serbest bırakıldıkları belirtilen şahısların da aralarında bulunduğu K.D., C.D., B.K., M.Ç. ve E.K. adlı şüpheliler, 1 Nisan Cuma günü Adliye'ye sevk edildiler. 'Tasarlayarak Adam Öldürme' suçundan işlem yapılan 5 şüpheli mahkemece tutuklandılar.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Allahın dediği gibi ceza verilse bir daha kimse cesaret edemez.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Yeşilyurt (2 yıl önce)
    MALATYA raydan çıkmış, şeytan insanları böyle kandırıyor.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Bu nasıl adalet bu çete 1 yıl önce tutuklanıp kısa süre içinde bırakıldı yazık gerçekten çok yazık ölene yazık polise yazık adamlar bunları yakalamaktan bıktı adalet bunları serbest bırakmaktan bıkmadı eee şimdi ne olacak göğsünü gere gere ceza evine gidip her gün radyodan yok şu abiye hediye parça yok bu abiye hediye parça bunlar mikrop gibi iyice çoğalıyor ciddi tedbirlerin alınması lazım
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bunları içeri girdiğinde adam gibi ceza alsalardı o çocuk yaşıyor olacaktı,ama.malalesef burası Türkiye Adalet hak getire cinayetten on gün evvel içlerinden bir tanesi Facebook tan açık açık tehtit yağdırıyordu zaten.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yalan dünya (2 yıl önce)
    Bir garibanı öldürün. Hepiniz övünün. Yerin altı var geldik gidiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaysı kent (2 yıl önce)
    ALLAH ın azabı çok çetin. Suçsuz Adam öldürmek Sonsuz Cehennem Ateşi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu ülkede adalet yok, cezalar yetersiz ve caydiriciligi yok bu sebeple bir kaç ay yatarım çıkarım diyorlar ve bu şekilde her türlü suçu rahat rahat isleyebiliyorlar olan yiten canlara oluyor ve giden geri gelmiyor ...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ömür (2 yıl önce)
    Bu cinayetin failleri bu şahısları dışarı bırakan devlettir
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Yiğit (2 yıl önce)
    Yazık çok yazık,Malatyamız bu ve bunun gibi suçlarla anılır oldu. Cezalarımiz caydırıcı olmadığı sürece Malatyamız da ülkemizde hep bu ve bunun gibi olaylarla anılır.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Sorsan dünyanin kiskandigi hukuk ülkesi! Mafya cenneti
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    50 suçu olan psikopatlar dışarıda geziyor rahat artıl insnlar sokaklara çıkmaya korkar oldu cezalar caydırıcı olmadığı için çocuklarda suçlara özeniyor, malatya aldığı niteliksiz göç ile iyice yaşanmaz şehir haline geldi, cezalar caydırıcı olmadığı sürece daha kaç kişinin evine ateş düşecek yazık
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Evet doğru söylüyorsun, çocuklar suçlara özeniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatanadaş (2 yıl önce)
    Bu cinayeti işleyenler ve azmettiricileri 3 ay önce çıkar amaçlı suç örgütü kurmaktan ve onlarca insanı gasp edip kurşulamaktan 1 yıla yakın cezaevinde kalıp tahliye edildiler,tahliye olduktan sonra 3 ay içinde onlarca insanı tehdit edip bu kezde cinayet işlediler. Yargı mensuplarını artık daha hızlı ve cesur kararlar vermeye davet ediyoruz halk olarak. Eğer Yargı mebsupları bu çetelere ve eylemlerine böyle iyimser yaklaşmaya devam ederse ne bu korkunç cinayetler biter,nede insanlarda zerre huzur kalır. Bu çetelere gereken yapılsın lütfen artık.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    İnanın ortam çok fena..Vatandaş olarak kendimi güvende hissetmiyorum..Cezalar yetersiz..Ceza mı ödül mü diye düşünüyorum verilen cezaları...Zaten ekonomi kötü vatandaşta perişan esnafta..Bir de üstüne güvenlik problemi bizleri bezdirdi..
    %99
    %1
    Yanıtla