SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Cinayetle İlgili 3 Gözaltı

Cinayetle İlgili 3 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yol kenarında cesedi bulunan gencin ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında polis ekipleri, olayda kullanıldığı belirlenen kiralık bir aracı park halinde buldu. Bu arada olayla ilgili Çarşamba gecesine kadar üç kişinin gözaltında olduğu, gözaltı sayısının artacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, 28 Mart Pazartesi 22.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Hanımınçiftliği Mahallesi Vaizpınar Caddesi üzeri yol kenarında kanlar içerisinde hareketsiz bir şekilde yerde yatan bir kişiyi gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde bacaklarından tüfekle vurulan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerindeki elbiseleri parçalanmış halde bulunan şahsın 24 yaşındaki Enes Yıldırım olduğu tespit edilirken, ekipler çevrede yaptığı detaylı incelemede sahte olduğu değerlendirilen 2 adet araç plakası buldu.

Enes Yıldırım’ın cesedi Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan ekipler olayda kullanıldığı tespit edilen bir aracı Sivas Caddesi üzerinde park halinde buldu. M.Ç. tarafından olay günü gündüz saatlerinde kiralandığı öğrenilen aracın cinayetin işlendiği saatlerde olay yerinde bulunduğu gece 23. 45 sularında ise bölgede ayrıldığı belirlendi.

Park halinde araç incelenmek üzere çekici yardımıyla polis merkezine götürülürken, ayrıca gözaltına alınanların sayısının C.D.'nin Çarşamba gecesi yakalanmasıyla 3'e yükseldiği, yeni gözaltıların olabileceği öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tolga Demirkıran (2 yıl önce)
    Bu olayı yapanlar yakalanıp en ağır cezayı almalı ama ne yazık ki ülkemizde adalet ve hukuk olmadığı için bu olmayacak
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (2 yıl önce)
    İki gün önce işyerimizin ve bitişik komşumuzun toplam dört adet klimanın bakır boruları kesilerek çalındı. İş yerimizin sıtma pınar polis evi karşısı olması ve cesaretin nerelere geldiği ayrı bir konu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Cezalarda iyi hal vb indirimler olmamalı özellikle kişilere karşı işlenen suçlarda infaz indirimi dahil hiç bir indirim olmamalı cezanın tamamını yatmalı ve af getirmemeliyiz.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Huzurun şehri Malatya ne hale geldi hergün cinayet kavga yaşanmaz bir şehir haline geldi dışarıdan gelen göçler bu şehri ikinci İstanbul yaptı
    %98
    %2
    Yanıtla