SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayetle İlgili 8 Gözaltı

Cinayetle İlgili 8 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

34 yaşındaki Ekrem Kaya’nın öldürülmesi cinayetine ilişkin soruşturmada gözaltı sayısının 8 olduğu, polisin 2 tabanca ve 2 pompalı tüfek ele geçirdiği bildirildi.

Olay; 22 Haziran Çarşamba gecesi saat 22.30 sıralarında Şifa Mahallesi Tekel Sokakta meydana geldi.  Çevresinde ‘Cingen Eko’ lakabıyla bilinen, Iğdır doğumlu 34 yaşındaki Ekrem Kaya adlı şahıs, bir iş merkezinden çıktıktan hemen sonra, hurda ve kağıt toplama aracı olarak kullanılan bir pikabın kasasında açılan ateş sonucu başından vuruldu ve olay yerinde öldü.  

Cinayetin ardından Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda cinayetle sonuçlanan olayla bağlantılı oldukları gerekçesiyle ilk etapta 4 şahıs 2 pompalı tüfekle yakalandı. Soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, cinayeti işleyenlerin de aralarında bulunduğu 4 şahsı daha 2 tabancayla yakaladılar.

Bu arada, cinayetin Ekrem Kaya’nın (yandaki fotoğrafta) bir iş merkezinin kapısından çıkarken, olay yerine çok süratli bir şekilde gelip olay yeri yakınında duran hurda ve kağıt toplama aracından ateş açılması sonucu işlendiği, Emniyet ekiplerinin bölgedeki işyerlerine ait güvenlik kamera görüntülerini toplayarak, olaya ilişkin tüm detayları incelemeye aldığı belirtildi.

Öte yandan, Ekrem Kaya, 23 Haziran Çarşamba günü Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ufuk (3 yıl önce)
    Malatya acilen bu mahalle mafyacıklarından kurtulmalıdır. Malatya dışından gelip malatya ya yerleşen tiplerin malatya ya verdiği zarar gün be gün artıyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kimden bahsediyon sen
    %16
    %84
    Yanıtla
  • türkçü (3 yıl önce)Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    hayırdır tehditmi ediyorsun
    %25
    %75
    Yanıtla
  • malatya da böylelerinin önünü kesmek lazım yoksa çeteleşip büyüyorlar finans kaynakları zaten uyuşturucu olduğu için çevreye zarar ve kirlilik veriyorlar toplumun bu haraç olaylarına girmemesi ve kesinlikle taviz vermemesi lazım kimse kimsenin parasını yiyemez en azından inançlı insan işi değil bu işler Allah inancı olan bir insan kul hakkına asla girmez en delikanlı adam evine ekmeğini götürüp çoluk çocuğuyla yiyendir bu işler boş işler şehit olmadan gazi olmadan ölen vatandaş bir mahalle arasında feci bir şekilde öldü rabbim ölümünde hayırlısını versin ..
    %100
    %0
    Yanıtla