SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çocuğa Cinsel Taciz İddiası Doğru Değil'

'Çocuğa Cinsel Taciz İddiası Doğru Değil'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Gündüzbey’de bir konteyner kentte 13 yaşındaki bir kız çocuğuna emekli bir öğretmenin cinsel tacizde bulunduğu iddiası için yaptığı açıklamada, “Basın ve sosyal medyada yer alan haber içeriklerinin aksine mağdur, müşteki ve görgü tanıklarının beyanlarına göre şüpheli şahsın yaşı küçük şahsa herhangi bir fiziki temasta bulunmadığı öğrenilmiştir.”  açıklaması yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

“Basın ve sosyal medyada yer alan ve içeriğinde "...Malatya'da bir konteyner kentte 68 yaşındaki emekli öğretmen 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etti..." ibaresi bulunan ve hemen devamında düzeltme şeklinde paylaşılan haberlerle ilgili olarak;

25.06. 2024 tarihinde meydana gelen "Cinsel Taciz" konulu olayda şüpheli konumunda bulunan …. isimli şahsın, …  isimli yaşı küçük şahsa yönelik çöpleri toplaması yönündeki söylemlerinin mağdur şahsın ailesi tarafından art niyet taşıdığı düşünülerek şikâyette bulunması üzerine ekiplerimizce gecikmeksizin yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli …  isimli şahıs yakalanmıştır. Basın ve sosyal medyada yer alan haber içeriklerinin aksine mağdur, müşteki ve görgü tanıklarının beyanlarına göre şüpheli şahsın yaşı küçük şahsa herhangi bir fiziki temasta bulunmadığı öğrenilmiştir.

Değerli kamuoyunca bilinmelidir ki;

Yürütülen soruşturmada herhangi bir aksaklığa mahal verilmeksizin yaşı küçük şahsın yüksek menfaati göz önünde tutulmuş, olaydan etkilenmesini en az seviyeye indirmek amacıyla gerekli uzman desteği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerince sağlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Adem (3 ay önce)
    Iftira çok kötü birşey. Helede böyle bir durumda. Ya görgü tanığı olmasaydı ne olacaktı haksız yere emekli bir öğretmenin şerefi, onuru ,haysiyeti yerlebir olacaktı. Rabbim iftiradan korusun. Hocamıza çok geçmiş olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (3 ay önce)
    İftira atanlar hakkında bir işlem yapılmayacakmı....
    %100
    %0
    Yanıtla