SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cip TIR'ın Altına Girdi, 2 Kişi Yaralandı

Cip TIR'ın Altına Girdi, 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, sürücünün kontrolünden çıkan elektrik şirketine ait cip tırın altına girdi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, 13.15 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Bölge Trafik Müdürlüğü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan 34 EZC 196 plakalı AKSA Fırat Elektrik Dağıtım Şirketine ait cip sürücünün kontrolünden çıkarak aynı yöne seyreden 44 PF 050 plakalı tırın altına girdi. 34 BJU 320 plakalı otomobilinde karıştığı kazada cipte bulunan 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • akçadağlı (4 saat önce)
    aksanın araçlarını kullanan kişilere sesleniyorum, artık kimsenin canını riske sokmadan sürün her defasında trafiklerde denk geliyoruz 112 bile sizde hızlı değil ayıptır
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (19 saat önce)
    özellikle aksanın araçları füze gibiler. dersin ki kan yetiştiriyorlar. kaç defa denk geldim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 gün önce)
    Adamların kendi malı değil nasıl bindiklerini herkes görüyor normal
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakkı (1 gün önce)
    Bu kaza her zaman ki gibi aşırı hız yaptıklarının göstergesi.Çok şükür günahsız birilerine sebep olmadan kendilerine zarar vermişler.Umarım burada ki yorumları amirleri şefleri okur da belki bundan sonra kendilerine çeki düzen verirler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYA (1 gün önce)
    Aksa fıratın araç şoförleri korkunç kullanıyor. hız son sürat kural tanımıyor makas atıyolar arabaları sıkıştırıyolarlar. hiç şaşırmadım olan diğer araçlara olmuş yazık.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Büyükşehir (1 gün önce)
    Malatya trafik düzeni konusunda Türkiye sıralamasında sonlarda diyebiliriz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 gün önce)
    Bu firmanın araçlarından bu kadar şikayet olmasına karşın hiç bir işlem yapılmaması ilginç. Demek ki adamların arkası sağlam. Bu nedenle kural tanımıyorlar. Olan vatandaşa oluyor. Şehir sahipsiz olunca herşey normal.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sule (1 gün önce)
    Aksa firat in bu arabalari cok hizli gidiyor kural tanimiyor bedava diye mi ya da çok acil bir durum mu oluyor anlamadım, bir an önce el atilmasi lazim.Gordugumde kaciyorum artik şerri bana değmesin diye.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • HASAN (1 gün önce)
    Aksa Fırat'ın bu kiralık araçlarını kullananların hepsi trafik canavarı. Makas atanımı dersin, ara sokaklarda hız yapanımı dersin ne ararsan bunlarda var ancak bu sürücülerin başında yetkili veya yetkisini kullanan biri yok.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Şahıs (1 gün önce)
    Bu şirket araçları ve belediyenin maskiye ait kiralık araçlarını kişiler kendilerine özgü araçlarmış gibi keyiflerince kullanıyorlar bu da yetmezmiş gibi trafik magandalığı yapıyorlar symbol duster vs gibi araçları trafikte görünce anlayın ki şirketleri ve belediyeyi sömüren tiplerdir
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Fatih (1 gün önce)
    Aynı bölgede farklı zamanda Fırat aksanin aynı aracı orta şeridimde sakince bana makas atarak kaza yapmama sebebiyet veriyor du zor toparladim terörist gibi araç kullanıyorlar inşallah başkalarına zarar vermezler
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Aynı şeyi benim önümde iki kez yaptılar hatta birinde ben ve başka bir aracın sürücüsü ile tartıştılarşirket önce adam akıllı şoför tutsun
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Aydın (2 gün önce)
    Yaralananlara geçmiş olsun. Kaç defa aksa araçlarının plakasını aldım şikayet için ama hep vazgeçtim. Yakınca da daracık sokaklarda adamlar bir hız yapıyor, sanki kendinden başka araç yok yolda. Kendi aracını böyle kullanmaz. Saygısız, kuralsız yolu kullanıyorlar. Geçenlerde bir kadın sürücünün yanından daracık yolda hızla geçti solladı,kadın zavallı yavaşladı ellerini havaya kaldırdı söylendi de söylendi. Sözde Ülkemin kurumsal firmalarından biri.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ayilmaz (2 gün önce)
    Aksa Fırat in araclari asiri hiz yapiyor.2 gun once kendi aracimla giderken, kendumi zor kurtardim.zalim sanki ucan tayyare, bukadarda hiz yapilmak ki...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Yusuf (2 gün önce)
    Malatyada kaza olmayan gün yok belediye uyusun emniyet bari el atsın bu duruma belediyeden hayır yok
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mlx (2 gün önce)
    Fırat aksa şöförlüğü olmayan elemanlara araba veriyor, sürekli kaza yapıyorlar
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 gün önce)
    Bu firmada çalışan arkadaşlar fazla gaza geliyor. Milleti yolda kaç kez sıkıştırdıklarına şahit oldum
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mert (2 gün önce)
    Bu şirketin araçları ile ilgili defalarca şikayette bulunduk. Demek ki nafileymiş.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Adnan (2 gün önce)
    Fırat
    %83
    %17
    Yanıtla