SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çırmıhtı'da Hasarlı Bina Çöktü

Çırmıhtı'da Hasarlı Bina Çöktü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinin eski merkezi olan Çırmıhtı'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından boşaltılan 3 katlı bina Pazar gecesi çöktü.

Çırmıhtı'nın Hıroğlu Mahallesi merkezli olarak Pazar günü saat 15.04'te meydana gelen, büyüklüğü 4,7 olarak açıklanmasına rağmen hayli şiddetli olarak il merkezinde de hissedilen, çok sayıdaki hasarlı binayı daha da tehlikeli hale getiren depremden saatler sonra, Çırmıhtı'daki bina kendiliğinden çöktü. Atılgan Caddesi'ndeki 3 katlı müstakil binanın, 6 Şubat'taki büyük depremlerde ağır hasar alınca bir süre önce boşaltılmış olduğu bildirildi.

Binanın kendiliğinden yıkılması üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, binada kimsenin olup olmadığını inceledikten sonra enkazın etrafına şerit çekti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tekin (2 yıl önce)
    Sevgili malatyahaber , bu bina 2.depremde zaten çökmüştü.
    0
    0
    Yanıtla