SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk İstismarını Protesto

Çocuk İstismarını Protesto
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında saat 20.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk edecek. Evkur Yeni Malatyaspor, son günlerde yaşanan 'çocuk istismarına' karşı tepki gösterecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, Galatarasay ile eşlemişmiş ve İstanbul'da oynanan ilk karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı. Evkur Yeni Malatyaspor, bu akşam 20.00'da Galatasaray ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Final niteliğinde olan karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor, yaşanan çocuk istismarlarına tepki gösterecek. Başlama vuruşuyla birlikte stat 2 dakika sesiz kalarak, çocuk istismarlarına karşı tepkisini ortaya koyacak.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Çocuk istismarına hayır. Bu akşam başlama vuruşuyla birlikte 2 dakika sessiz kalıyoruz. Çocuk istismarına karşı tepkimizi koyuyoruz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kaysi kentli (6 yıl önce)
    Yok abi teror ve tarore yandaslik edenlere ve tecavuz ve cocuk istismalarini yapan her serefsizi goturup asacan o millet o asildigi ani can cekistigi ani gorecekler. Gozlerinin onunden o an gitmeyecek sonra gorun bakin bidaha oluyomu boyle seyler
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Özcan ??? (6 yıl önce)
    İdam İdam İdam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Cezalar artmasi.gerekiyor.yapanin.allah.belasini. Versin...ailesine.allah.sabirlar.versin
    0
    0
    Yanıtla