SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çocukları Bir Sapığın Cinsel Saldırısına Uğrayan Aile Nakledildi

Çocukları Bir Sapığın Cinsel Saldırısına Uğrayan Aile Nakledildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir konteyner kentte sabıkalı ve 12 yıl hapis cezası nedeniyle aranan Abuzer C. adlı bir sapığın cinsel saldırısına uğrayan 7 yaşındaki kız çocuğunun ailesinin bir başka konteyner kente taşındığı bildirildi.

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan’ın yaşanan olay sonrası il yöneticileri ile konteyner kentlerinde güvenlik tedbir ve emniyet önlemlerinin arttırılması için görüştüğü ve bu konuda çalışmaların başlatıldığı, eksikliklerin en kısa sürede giderileceği öğrenildi.

Kendisine tahsisli konteyner olmadığı halde ailesinden birine tahsisli konteynerde kaldığı öğrenilen sapık şahsın saldırısına maruz kalan 7 yaşındaki kız çocuğu ve ailesine olaydan sonra  Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından psikolojik ve sosyal destek için uzmanların görevlendirildiği, bu uzmanların sürekli aile ve kız çocuğu ile irtibat halinde olduğu öğrenildi.

Ailenin de rızasının alınarak, başka bir konteyner kente götürülerek, buraya yerleştirildiği öğrenildi.

Olayın,  4 suçtan kaydı da bulunan sanığı Abuzer C., daha sonra yakalanmış ve tutuklanmıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Haci (1 ay önce)
    Bu sapık tecrit edilmemeli, en kalabalık hapishaneye gönderilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • A Ali (1 ay önce)
    Kurumlar her zaman iktidarda korkar çekinir iktidarı kızdırmamak için görevini yapması gerekeni yapamaz iktidarda her hangisi olursa olsun ilk önceliği kurumların kendi istikametinde olması için baskı kurar hani sözde milli olanlar daha çok iktidara şirin gözükmek için millilikte uzaklaşır bu da ülkemizin kaderi o bu şu parti ìçin değil hepsi için öyle
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Huzur (1 ay önce)
    Bu aileye hemen tokiden ev verilmeli kayıtsız şartsız ve güvenlikle ilgili ihmali olanlara gereği yapılmalıdır
    %88
    %12
    Yanıtla
  • bahrili (1 ay önce)
    şimdiye kadar .nerdeymiş BABACAN Yada akılları nerdeymiş.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • murat (1 ay önce)
    Yapana nahlet olsun. İhmali olanlara nahlet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Melekbabalı (1 ay önce)
    Bu olayın ilk gününden beri sinirimden uyuyamıyorum... Yaşasın cezaevi intiharları !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • akido (1 ay önce)
    Bu işe sebep olanların Allah bin türlü belasını versin inşallah.Ne demek yav 12 yıl hapis cezası varmış da aranıyormuş da,4 suçtan kaydı varmış da .Yok kardeşim yok bu ülkede adalet denilen şey sadece namusluya var.Bu şerefsiz sapığı ceza evinde beslemek bile ona ödüldür.Getirsin konteynır kente bıraksınlar ifşa etsiler bak nasıl ceza kesilirmiş görsünler.Memleketin çivisi çıkmış bu kesin.Yazıklar Olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Yeter artık bunları meydanda sallandırın. Milletin helal parasından bir dirhem bile boğazlarından geçmesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deli (1 ay önce)
    Ayıp ! ayıp! bu aileyi kimsenin bilmediği başka bir şehire Nakledilemedi ise gerçekten ayıp. Hadi devlet yapmadı o kadar hayır kuruluşları ne gün için var ? doğruya göstermelik iftar sofralarında boy boy kim resimleri çektirecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (1 ay önce)
    Deprem sonrası şehirde güvenlik tedbirleri zayıf hırsızlık ve asayiş olaylarında artış var şehir merkezinde trafik çilesi heryer otopark bir düzen yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa P. (1 ay önce)
    Peki toplum ne yaptı görmedim duymadım bilmiyorum...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • konteynır kentli (1 ay önce)
    konteynır kentlerin girişindeki polisler konteynır içinde tv izliyor veye çekirdek çıtlıyor halbuki sürekli olarak konteynır sokakları içlerinde devriye gezilmelidir. buralarda sabıkalı basıbos ve aklı dengesi yerinde olmayan çok fazla insan mevcut dolayısıyla toplum için tehlike.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • 1 yıldan fazladır konteynırda kalıyorum. Abartmıyorum ya 4 ya 5 kez girişte kart sormuşlardır. Güvenlik asayiş zıfır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Başka bir konteyner kente mi nakledildi? Koca koca yöneteciler şu acılı aileye bir ev ayarlayamadı mı TOKİ’den? Vah halimize!!!
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    İhmaller zinciri,açıklama yapıldıkça insan şaşırıyor. Akrabasına tahsisli konteyner de kalıyormuş. Ne kadar güzel. Konteyner kentler yol geçen hanı olmuş giren çıkan belirsiz. Yakında konteyneri kiraya falan veren çıksa şaşırmam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (1 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Yalnız konteyner kent mi yol geçen hanı. Malatya nın her yeri aynı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçekçi (1 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Teknokent konteynerkentte bulunan konteynerları öğrencilere kiraya verenler var, bizzat konteynerkent çarşısında bulunan esnaftan duydum..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yorumsuz (1 ay önce)
    Güvenlik tedbirleri arttırılacakmış. Yine bir kötü olay olsun sonra çalışma yapılır mantığı. Yine kötü bir olay olduktan sonra adımlar atılıyor. 12 yıl cezalı firari biri nasıl olur da herkesin toplu yaşam alanında alenen elini kolunu sallaya sallaya yaşayabiliyor? Yakınına ait konteynerda kalıyormuş. Demek ki kendisine konteyner tahsis edilen YAKINININ ihtiyacı yok ki kendisi değil de bu sapık orada yaşıyor. Nasıl bir vicdan nasıl bir ahlak nasıl bir insanlık çağı? Kimseye birşey olmaz. Olan o günahsız yavrumuza oldu. Rabbim bize çok merhametli davranıyor. Kirli olanlar kirli elini artık insanlardan ne zaman çekecek? Bu haberleri okudukça biz utanıyoruz kendimizden. Nasıl nasıl nasıl???????
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (1 ay önce)
    Eyyy milletvekili. Bir toki dairesi ayarlayıp veremediniz mi o psikolojiye destek olmak amacı ile. Gerçi ben bunları yazarken siz Alllllaah diye iftar açıyorsunuzdur. Millete şov yapmaya devam ediyorsunuzdur.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Olur mu o toki daireleri bu aileden çok ivedi bir şekilde söz verilmiş başkasına tahsis edilecek. :((
    %84
    %16
    Yanıtla