SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocukları Şampiyon Oldu Onlar Coştu

Çocukları Şampiyon Oldu Onlar Coştu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Küçük Erkekler Ligi'nde, rakibini mağlup eden Parantez Koleji takımı birinci olurken, küçük basketçiler velilerine de büyük sevinç yaşattılar.

Tecde Spor Salonu'ndaki müsabakada Malatya Parantez Koleji ile Malatya Basketbol takımları karşı karşıya geldiler. Yasin Temur ve Nevzat Kaya hakem ikilisinin yönettiği maç zevkli, çekişmeli ve heyecanlı geçti. Veliler de, tribünlerde çocuklarına büyük destek verdiler.

Karşılaşmayı 59- 50 kazanan Malatya Parantez Koleji takımı Malatya şampiyonu oldu.

cc2Şampiyon ekibin antrenörü Ramazan Toprak, kısa sürede hazırlanmalarına rağmen birincilik hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Her iki takım da sahada centilmence mücadele etti ve maçı 59- 50 kazanmayı başardık. Sporcularımızı ve camiamızı tebrik ediyorum. Bizlere bu noktada destek veren velilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bölge şampiyonasında Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz."diye konuştu.

Haber- Foto: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız