SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Çok Önemli Bir Galibiyet Aldık"

0
Güncellendi - 2021-04-25 17:01:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, MKE Ankaragücü karşısında önemli ve çok net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ankaragücü galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, çok önemli bir müsabaka çıktıklarını ve karşılaşmanın kendileri açısından adete bir final niteliğinde olduğunu ifade etti. Bu tür müsabakalara hazırlanmanın da kolay olmadığını ifade eden Buz, “Mental anlamda takımı çok iyi hazırlamak gerekiyordu. Futbolcu kardeşlerimiz de özellikle tabi mental anlamda ruhu ile her şeyi ile sahadaydı. Karşılaşma 2-1 bitti ama bize göre çok net bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Müsabaka da genel anlamda daha iyi takım olan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Buz, “Taktiksel anlamda çok doğruları yaptığımızı düşünüyorum. Bu müsabakada nasıl oynanması gerektiğini de gösterdik, çok çok önemli bir galibiyet aldık. Puan yaptık bizim açımızdan tabi önemliydi bundan sonraki müsabakaları kazanmaya bakacağız” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Yönetimin,Teknik Heyetin,Futbolcuların Ellerine,ayaklarına sağlık,Allah sakatlık vermesin, Biz kazandıkça,herkes kazanıyor, alt taraf ile yani makas açılmıyor,Gaziantep e bakın,bizimle berabere kaldılar diye her türlü gereksiz yorumu yapıp gündemi meşgul eden ÇOKEKŞİ başkanları ne diyecek merak ediyorum,tamam senin tuzun kuru maça gençlerle çıkabilirsin ,ama ikinci yarı niye direk oynayıp yedek kalan futbolcuları niye değiştiriyorsun,madem öyle yeniliyorsan gençlerle yenil........hemen değişiklik niye,bir iş yapıyorsanız???????????????????? yüzünüze gözünüze bulaştırmayın,,,,,,,,,,,,,,,, onun için biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz,durgun değil rakibi ısıran,boğan top oynayıp puan toplayacağız....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Can (2 yıl önce)
    Emeğinize ayağınıza çabalarınıza sağlık. Tüm Malatyalılar size teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kasımpaşa mağlup ve bay geçecek Kasımpaşa -Alanya Erzurum-Kasımpaşa Kasımpaşa Ankaragücü Sivas-Kasımpaşa maçları ... Erzurum -Başakşehir Fener-Erzurum Erzurum-Kasımpaşa Alanya -Erzurum ve son hafta Erzurum Bay ... MKE -Gaziantep Başakşehir -MKE Mke-Fener Kasimpasa-Mke ve Mke -Alanya maçları .. Kayseri-Denizli Malatya-Kayseri Kayseri-Gaziantep Başakşehir Kayseri ve Kayseri-Fener Erzurum-Başakşehir Basaksehir-Mke Sivas-Başakşehir Basaksehir-Kayseri Rize-Başakşehir Malatya en şanslı takım DÜŞMEZ Gençler burada kilit takım Hatay-Gençler Gencler-GS Karagumruk-Gençler Gencler-Göztepe Trabzon-Gençler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor Uzun zamandan sonra rahat bir Mac izledik sükür. Taslar yerine düzgün konunca islerde güzel oluyor Örnegin Kubilay Dogru yerinde oynadi ve gayet güzel Mac cikardi Zeki ve Ahmet zayif kaldilar Chabek kesinlikle dinlendirilmeli Ahmet yerine Mallen Yada Aquach iyi bir secenek olurdu Ertac uzun aradan sonra süperligde en iyi ilk 5 kaleciden biri oldugunu gösterdi Buna Birde rakibin 10 kisi kalmasi eklenince isler yerinde yürüdü. Hakem iyi Mac yönetti. Bugün kü Mac 3 degil 6 puanlik mac idi Biz Dogru 11 le ciktigimiz sürece süperligden düsmeyiz Kim ne oyunlar cevirirse cevirsin Yeterki Biz kenetlenelim Devamini bekleriz ???? Her kötü Mac sonunda acimasiz sekilde elestiriyorsak bugün de ?hak ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ezbere yorum yapmışsın.Tam tersi.Hakem iyi maç yönetmeni.2 net penaltımızı yemiş(Trtspor Bünyamin gezer)Ayrıca ikili averajla gol averajımızı son dakika verdiği uyduruk penaltı ile yedi.(Trtspor Teknik analiz,Bünyamin gezer)
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam böyle maçlara çıkıp da puan almak,hele galibiyet almak her babayiğidin harcı değil.Teknik heyetinize ve Futbolcularımıza Helal olsun .Başarılarınızın devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Sayin irfan Buz hocamız Takdire şayan helal olsun elinizin degdigi belli oluyor.bu takım ligde kaldı kalacak .Takımını cekemeyen takımın başarısını hazmedemeyen sürekli eleştirenler gitsinler Elazığ i desteklesinler yada yeni şampiyon Adıyamanı Karamsar olmayın Malatya li Olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Biz yendik Erzurum da yendi. Düşme Kabusumuz devam ediyor. Düş yakamızdan artık Erzurum düş.bu gidişle düşme 50 de biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim erzurumla işimiz yok.44 puan alırsak ligde kalacağız.40 puanın altındakiler düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane başkan (2 yıl önce)
    Değerli hocam futbol sadece sahada oynanmıyor maalesef Malatya'da saha dışı oyunlar ve planlar hiç yok bu işte hatır gönül ikili ilişkilerin olduğunu düşünen birisiyim onun için başkalarının planına bakmadan iki maç almamız gerekiyor düşme barajı 42 olur derken sürekli yükseliyor özellikle bazı takımlar ligin sonuna doğru adete şaha kalkıyor bu durum yıllardan beri böyle özellikle rahat takımlar istediği maça asılıyor istediği maçta da yenilmek için bir tek kalesine gol atmaması kaliyor,biz 89 mahkemede kanıtlanmış şike ile düştük 2005 te son maç biz Antep'te berabere kalsak denizliyi fener yense fener şampiyon olacak Denizli düşecek maçlar aynı anda başlıyor Denizli'de maç sürekli duruyor antepteki maç bitiyor yeniliyoruz Denizli maçı 20 dakika geç bitiyor masa başı oyunları maç berabere Denizli ligde kalıyor Fenerbahçe şampiyonluğu kaybediyor,o maçta o gün hakem olan Selçuk dereli anons yaptırıp Denizli maçını tatil etmeliydi çünkü o maçın sonunda düşen ve şampiyon olan takımlar belirlenmişti,maçlar aynı anda başlamış denizlide geç bitmiş sürekli duran oyunda Fenerbahçe gerçek oyununu oynuyamamis ve zaten Malatya'nın maçıda 20 dakika önce bitmişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten bana göre ikinci yarı penaltımız verilmediği gibi uyduruk bir penaltı aleyhimize verildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Bu galibiyet harika oldu. Ancak maç satmalar başladığı için maaalesef Rize gençlere, Antep Erzurum'a ve bu böyle devam edecek gibi ligde kalma barajı 45-46 olacak gibi. Erzurumun antep i yenmesi tekrardan tüm dengeleri bozdu Erzurum düştü derken bir rakip daha çıktı onların son hafta bay olması yanıltmasın bizde bay sayılırız şampiyonlar ligine gitmek için uğraşan bir Galatasaray ı yenebilecegimizi sanmıyorum. Bu yüzden Sivas, Kayseri ve Rize maçlarından en az 5-6 puan almamız lazım inşallah yüzüp kuyruğuna kadar gelmişken bir aksilik yaşamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam size ve oyunculara teşekkür ediyoruz,ama ligde öyle sunuclar alınıyorki anlamış değilim hep söyledim ligden düşecek takımlarda Antebin rolü ön planda olacak diye gerçektende öyle oluyor Ankaragücü, başakşehir ile maçları var hocam ikili avaraja kalmadan 46 puan almamız lazım Sivas ,Kayseri, Rize,Hatay ve GS bakalım iki maç inşallah ligde kalırız ama bizi düşürmek için diğer takımlar ne lazımsa onu yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    hocam sizi tebrik ediyorum.oyuncularınızı çok kısa zamanda motive edip,mevkilerini çok güzel belirlediniz.sizden en az üç galibiyet daha bekliyoruz.Takımı Darendeye götürüp,oranın manevi ortamında bir iftar yemeği düzenleyin.ordan sivasa geçin hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Ya bi 5 dk daha olsaydii
    0
    0
    Yanıtla
  • Ya bir kere penaltı penaltımıydı?Yada ya hakem denizli bölgesinden neden seçilir?..Birde olaya böyle bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Tebrikler, çok önemli galibiyet.Hocam ne olur şu aquahı oynatma.Mustafa , Zeki gününde değildi.Kubilay ile Ahmet te biraz kıpırdanma vardı.Cebake saatli bomba.Aklı ayaklarıyla uyumlu değil.Taç atışlarımız berbat.Ertaç süperdi.Hadebe, Semih iyi mücadele ettiler.Kaptan iyiydi ama lüzumsuz yere kart görüp cezalı oldu.Hafez iyi niyetli gayretli ama saf.Şu çizgiye takın gereksiz penaltı yaptırma huyumuzdan kurtulmamız lazım.Male sanki daha fazla şansı hak ediyor.Umut ta ne buluyorsunuz anlamış değilim.Başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Çandarlı (2 yıl önce)
    Tebrikler herkese yönetim hariç top toplayıcısından,temizlik işçisine,şoförden antrenörlere ve başta Teknik Heyete ve en önemlisi futbolcu kardeşlerimize çok teşekkürler. İşte şimdi masa başı oyunları bozduk. Şimdi haftaya 3 puan ve Kayseri’den de 3 puan alıp ligde kalmayı garantilemek zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (2 yıl önce)
    Bu takımın defans yapmayı beceremediğini gördük.Bence hücüm futboluna daha yakın kadromuz.Hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.Düşme korkusu bitti artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Değerli yorumcuların yorumlarına bakıyorum hala şu şöyle oynadı bu oynıyamadı gibi anlamsız yorumlar yapılıyor .Artık final maçları oynuyorsun bu maçlarda takım Leh’ine biten sonuç önemli.Stresi yüksek maçları oynamak çok kolay değil.Henüz hiçbirşey bitmiş değil herşeyden önemli Kayseri maçında yenilmeden 44 puanı yapabilmek.İnanırsak inanırlarsa başaracağımızı düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    BUZ gibi 3 puan. Helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla