SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Genç Bir Kadroyla Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2018-12-07 03:06:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Kale Gençlerbirliği'nin Kulüp Başkanı Erdal Kaçan, genç bir kadroyla Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele ettiklerini belirtti.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi B Grubu'nda mücadele eden Kale Gençlerbirliği, birinci hafta Ataköyspor'a 3-0 mağlup olurken, ikinci hafta Doğanşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve ilk 3 puanını aldı.

Genç ağırlıklı bir kadroyla bu sezon ligde yer alan Kale ekibi, ligin üçüncü haftasında 9 Aralık Pazar günü 12.00'da Yeşiltepe 3 nolu sahada Malatya İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Kale Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Erdal Kaçan, ligde ilk galibiyetlerini aldıklarını ifade ederek, "1.Amatörde sezonun ikinci haftasında galibiyetle tanıştık. Sporcu kardeşlerimizin güzel mücadelesiyle Doğanşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek, 3 puanı hanemize yazdırdık. 15-16 yaşındaki çocuklarla bu sezon 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele ediyoruz. Sonuna kadar çocuklarımızın arkasındayız" dedi.

Kaçan, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde forma giyen sporcuların aynı zamanda U17 Futbol Ligi'nde de oynadıklarını belirterek, "Sporcularımız cumartesi, pazar iki resmi maç oynuyorlar. Sporcularımızın bu performansları ve mücadeleleri bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Aynı zamanda teknik direktörümüz Ali Kayaduman'a da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız