SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Kaliteli Oyuncular Transfer Ettik'

0
Güncellendi - 2020-10-10 08:07:34
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, kaliteli oyuncular transfer ettiklerini belirterek, “Bu senenin bizim açımızdan başarılı geçeceğini düşünüyorum” dedi.

Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’e konuşan Ravcı, transfer çalışmaları, yeni sezondaki beklentileri ve takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ravcı, Yeni Malatyaspor’da yedinci senesine girdiğini kaydederek, “Çok güzel günlerimiz oldu. Çok güzel günler yaşadık. Çok başarılı sezonlar geçirdik ama geçen sezon maalesef kötü bir sezon geçirdik. Bize bir fırsat daha verildi. Bu şansımızı, fırsatı da iyi değerlendirmek istiyoruz çünkü bu sezonun çok zor geçeceğini hepimiz biliyoruz. Burada tabii hepimizin ortak bir düşüncesi var, ortak bir sebep için buradayız. Malatya’nın, Malatyaspor’un menfaati… Bizlerde Malatyalı olduğumuz için takımımıza daha fazla nasıl faydalı oluruzun düşüncesi içerisindeyiz” diye konuştu.

Geçen sezon yaşadıkları kabusu bu sezon görmemek için tedbirlerini aldıklarını ifade eden Ravcı, “Başarı, özellikle futbolda kimseye altın tepsiyle sunulmuyor. Bunun için çalışmak ve doğru transferler yapmak gerekiyor. Biz, bu süre içerisinde de hiçbir zaman, hiç kimseyi suçlamadan, bahanelerin arkasına sığınmadan, varsa ki hatalarımız elbette olacak. Bizler insanız, hata yapacağız. Daha az hata yaparak, işimize dört elle sarılmaya çalıştık. Bu sezonda, geçen sezonki gibi korkulu rüya görmek istemediğimiz için tedbirimizi transfer döneminde baştan aldık. İyi oyuncular transfer ettiğimiz kanaatindeyim. Tabii burada 16-17 transfer söz konusu, bunların birlikteliğe de ihtiyacı var çünkü dönem dönem aramıza katıldılar. Bir takım halinde çalışma imkanımız olmadı. Sezon başından hatta kamp döneminden itibaren… Ben inanıyorum ki uyum sürecini de çabuk atlattık çünkü gelen oyuncular hem sıcakkanlı hem takım içerisindeki o havaya çabuk alıştılar. Bu senenin bizim açımızdan başarılı geçeceğini düşünüyorum. Öyle tahmin ediyorum çünkü çok kaliteli oyuncular transfer ettik. Takım dokusuna uyacak futbolcuları aldık” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Murat (3 yıl önce)
    Evet çok kaliteli topçular, acaba ödenen Euro.lardan mıdır kaliteleri. Herrera 2.4 Milyon E. Wallace 3.5 Milyon Euro, Zuqui 1.6 Milyon Euro, Acquah 1.5 Milyon Euro, Cueva 3.0 Milyon Euro, Lukoki 2.4 Milyon Euro, Fofana 900 bin Euro, Tetteh 1.0 Milyon Euro iken bu 8 topçuya ödenen toplam para 16.3 Milyon Euro yani yaklaşık 150 Milyon TL. Bari bu kez de küme tehlikesi olmasın artık...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Sağlam para harcamışlar. Yanlız bu paraların geri ödemesi nasıl olacak? Nasılsa ceplerinden ödemiyorlar, klübü borçlandırıyorlar. Bu sistem yanlış. Ödenen paranın belli oranında klüp başkanı da sorumlu olacak. O zaman bakalım bu kadar rahat milyon euro lar saçabiliyorlar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bu kadar teknik direktör başarısız kabul edilip gönderilirken acaba takımın sportif direktörü sayın Ravcı çok mu başarılı. Bu kadar başarısızlık ta onun payı var mı, var sa ne kadar? Bu başarısızlıktan herkesin kendine pay çıkarması gerekir. Hesap vermesi gerekir. Yoksa bu takım iki ileri bir geri gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    İlk 11 iyi hoş da 3-4 tane sakatlık olsa ceza durumu olsa takım rezil olur . Yedeklerimiz kötüler
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz (3 yıl önce)
    onun için çoğu yedek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Geçen yılda aynı sözleri duymuştuk, vizyon yoksununun biri iyi giden takımı bozup küme düşürdü
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Kalteli oyunculara konya macindan puan alsinlar O zaman gereken yorumlari yapariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu Ali Ravcı halen sportif direktör mü ne iş yapar bilen var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Sayın hocam böyle deyip Ahmet ILDIZ ı 11 de baslatiyorsunuz.Halkta nasıl koştu en fazla o koştu diyor.Ama bu işin kosmakla olmadığını kosmayla olsaydı futbolculara atletizm idmanı vurmak gerektiğini halka ve size bir türlü anlatamiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Defansif orta sahada oynayan adam koşar zaten ne bekliyosunuz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Her Is bitti sportif direktör sahne aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    sol ve sag beke iyi iki adam lazim devre arasina eger ustlere oynamak istiyorsak. Ilk yari basarili gecerse bence alin 2 adam. devre arasinda da sakin oyuncu gondereyim hatasi yapmayin. sonra takim alt siralara dusuyor. sezon sonu gorusulur kluplerle. tabi veriyorlarsa 3-5 milyon euro bi oyuncuya o zaman dusunulebilir. ama giden adamin yerinin ayni kalitede baska oyuncu ile dolmasi lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Daha ligin başı,inşallah Kaleci Herrara ve zuqui de DİA gibi çıkmaz inşallah senin getirdiğin futbolccuların yarısı çürük çıkıyor............
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (3 yıl önce)
    Ali Ravcı sen hiç konuşma. Takıma gölge etme yeter.
    0
    0
    Yanıtla