SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Kutsal Bir Meslek İcra Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Belediye Hizmetleri konulu ders sırasında itfaiyecilik hakkında bilgiler verildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın 2022 yılı eğitim programları hızla devam ederken, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı kapsamında Belediye Hizmetleri adlı dersine katılan Büyükşehir İtfaiye Ekipleri öğrencilere teorik eğitim verdiler.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nun eğitim ve hizmetleri anlattığı derse çok sayıda öğrenci ve sorumlu öğretim görevlileri de katılım sağladı. 2022 yılında birçok okulda, kurum ve kuruluşlarda eğitim verdiklerini belirten Katipoğlu, eğitimlerin devam edeceğini söyledi. Turgut Özal Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı kapsamında öğrencilere itfaiye hizmetlerini tanıtarak başlayan Katipoğlu, “İtfaiye 7/24 esasıyla çalışır. İtfaiye hayatın her alanında var. Çok kutsal bir meslek icra ediyoruz. Malatya İtfaiye teşkilatı çok güçlü bir teşkilattır. Hem personellerimiz hem de araç-gereç anlamında bölgede de çok güçlü bir teşkilattır. Çalışma arkadaşlarımız alanlarında çok iyiler. Büyükşehir İtfaiye teşkilatı olarak yıllık olaya çıkışımız 7 bin civarındadır” dedi. İtfaiye teşkilatının Yangın, sel, deprem, kurtarma, su taşkınları ve diğer olaylara da müdahale ettiklerini anlatan Katipoğlu, yerel yönetimler bölümünün önemine de değindi.

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ders anlatımını tamamladıktan sonra Turgut Özal Üniversitesi, Battalgazi Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerinin sorularını da cevapladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız