SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çok Önemli Reformlara İmza Atıldı"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Kuyulu Konteyner Kent’te vatandaşlar ile bir araya geldi. Yaşanan depremler sonrasında vatandaşların, esnafların, üreticilerin sorunlarına çözümler üretmek için saha ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Milletvekili Ölmeztoprak ziyaretleri öncesinde sürüsünü yayan çoban ile sohbet ederek, yaşadığı sorunları dinledi ve bereketli kazançlar diledi.

Milletvekili Ölmeztoprak Malatya Tarın ve Orman İl Müdürlüğü görevine getirilen Osman Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevlerinde muvaffakiyetler diledi. 

Malatya’nın tarımsal üretimi hakkında AKP İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Çelebi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eroğlu, Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Karaca, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Demet Köksal ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Şevket Yiğit katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda şehirde devam eden Tarım alanında ki çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılarak çözüm önerileri görüşüldü.

Milletvekili Ölmeztoprak, “Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzü ziyaretimizde; Milli gücümüz, en önemli gelir ve ihracat kaynağımız olan tarım ve tarımsal üretimin gelişmesi için gerekli projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Çiftçimizin ve tarımın destekçisi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Sağlık alanında önemli reformlar yapıldı.”
Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak, hastane Başhekimi Rabia Aydoğan Baykara ve nöbetçi doktorlardan Dahiliye ve Acil serviste olan hastalar hakkında bilgiler alarak sağlık sektörünün gereksinimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ölmeztoprak, “Bugün Hasan Çalık Devlet Hastanemizdeyiz ve burada hastane yönetimimizle şehrimizin sağlık alanında ilerleyişi, sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için gereksinimleri ve hemşehrilerimizin talepleri noktasında fikir alışverişinde bulunduk. AK Parti olarak 21 yıllık iktidar döneminde sağlık alanında birçok reforma imza atıldı. 2002 yılından bugüne kadar yürüttüğü sağlık politikaları ve bu politikaların ortaya çıkan dönüşümler ile ülkemiz sağlık alanında çok önemli reformlara imza atmıştır. Ayrıca sağlık faaliyetlerine yeni bir soluk kazandıran AK Partimiz hiçbir kesimi ihmal etmeden, evde bakım, engelsiz yaşam, psikososyal destek hizmetleri ile ülkemizi ve şehrimizi bu anlamda ihya etmiştir. Bizler de bu anlamda şehrimizdeki artan hastane sayısı, hekim sayısı ve nitelikli eğitim imkanları ile Malatya’mızı sağlık alanında en üst konumlara getirme gayreti içerisinde olacağız. Özellikle yaşanan depremler sonrası oluşan ihtiyaç ve gereksinimleri yakından takip ettiğimizi ve bu anlamda Bakanlıklar ile de görüşmeler gerçekleştirdiğimizi belirtmek istiyorum.” sözlerine yer verdi.

“Şehrin yeniden inşa edilmesi yolunda esnafımızın her zaman yanındayız”
Daha sonra esnaf Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yapan Ölmeztoprak, Muhtar Selahattin Demirtaş ile istişarelerde bulunarak, vatandaş ve esnafın taleplerini dinledi ve yapılması öngörülen çalışmalar hakkında ilgili kurumlar ile görüşmeler gerçekleştirdi. 

Esnafın her zaman yanında olacağını ifade eden Ölmeztoprak, “Şehrin yeniden inşa edilmesi için büyük gayretler sarf edilirken esnaflarımızın unutulması mümkün değildir. Esnaflarımızın kalkınması şehrimizin imar ve ihyası için çok önemli bir etkendir. Kültür, sağlık, turizm, ekonomi, istihdam gibi birçok alanda reformlara imza atan AK Partimiz bu süreçte esnafımızı hiçbir zaman ihmal etmemiş, en iyi imkanlardan faydalanmalarını sağlamıştır.” ifadelerini kaydetti.

Milletvekili Ölmeztoprak, Kuyulu 1 konteyner kentte ziyarette bulunarak, vatandaşların taleplerini dinledi. Çözümler noktasında konteyner kent sorumluları ve kurum yetkilileri telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kahya (6 ay önce)
    Sempatik veçalışkan görünen bir vekil...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kamil (6 ay önce)
    İyi ki size oy vermedim, veren düşünsün. Yoksa sizin bu herşey güllük gülüstanlık laflarınızla kendimi enayi gibi hissederdim..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (6 ay önce)
    Arkadaki koyunları görünce aklıma birşey geldi ne deyse .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (6 ay önce)
    Padişahım çok yaşa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Ne reform ne reform, develuasyonlar, faizlerin pik yapması, korkunç enflasyon oranı ve hergün bir öncekinden daha da fakirleșen bir ülke, nepotizmin, eș dost akraba kayırmacılığının zirvede olduğu, liyakatın, eğitimin, bilmin, akılcılığın dip yaptığı bir ülke...Gençlerin ișsiz, evsiz kaldığı ve evlenip yuva kurmaktan ürktükleri bir ülke... Malatya konusuna hiç girmiyorum bile...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (6 ay önce)
    Tarımdaki en büyük reform, iktidarınız döneminde yerli tohumun yasaklanması oldu. (Hemen itraz etmeyin, açın okuyun)Bizi İsrail tohumuna muhtaç ettiniz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kündübekli (6 ay önce)
    Kars'ı da düşman işgalinden kurtarmıştık. Maraş, Antep vs. Aklına gelmedi zahar. Dün seçildin, (Erdoğan sayesinde) bugün gereksiz laflar. Yeni ne var onu söyle, Malatya ne olacak onu söyle, orta hasarlı binalar ne zaman yerinde dönüşüme başlayacak onu söyle. 8 ay olmuş hergün farklı açıklamalar. Yok 5 kat yok zamin artı 7 kat, yok toki yapacak yok bilmem ne. Kredi ve hibeler har geçen gün eridi, erimeye devam ediyor. Dar gelirli muhacir, perişan. Asgari ücret ev kirasını bile karşılamıyor. Emekli zaten bitik. Hastane, esnaf vs gezip boy göstermekle sorunlar çözülmüyor vekile hanım.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • orhan inc e (6 ay önce)
    pardonda sağlıkta reformu yenimi yaptık yapılan reformları yeniden yeniden servis etemenin ne anlamı var vekil olandan sonra bir reform yapıldıysa bilelim.
    %85
    %15
    Yanıtla