SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Önemli ve Umudun Yeşereceği Bir Yıl..'

'Çok Önemli ve Umudun Yeşereceği Bir Yıl..'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni yıl dolayısıyla, Vali, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ile yerel yöneticiler, siyasiler, kurum ve kuruluş temsilcileri birer mesaj yayınladılar.

MESAJLAR

Malatya Valisi Hulusi Şahin
"Ülkemiz ve milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Geçmişten günümüze yaşanan tüm olumsuzlukları inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimiz, bundan sonra da tarihsel ve kültürel birikimine sahip çıkarak, birlik ve beraberliğiyle Ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı sağlamanın gayreti içerisinde olacaktır.

Yeni yılda, özellikle ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak kamu kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile iş birliği içinde gerçekleştireceğimiz projelerle, Malatya’nın her yönüyle bir marka kent haline gelmesi adına çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

2023 yılının tüm insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyor; Aziz milletimizin ve Malatyalı hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyorum."

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci
Tüfenkci, 2022 yılında önemli yatırımları hayata geçirdiklerini ifade ederek, "2023 yılı bir anlamda Türkiye Yüzyılının başlangıç yılı anlamını da taşıyor. 2022’de oldukça önemli yatırımları hayata geçirdik, 2023 anlamı itibariyle daha farklı geçecek" dedi.

Yeni yılın  hayırlar getirmesini temenni eden Tüfenkci, "2023 yılı Türkiye için çok önemli bir yıl olacak. Türkiye Yüzyılının başlangıcı anlamını da taşıyan 2023 manası bakımından da önemli atılımların yaşanacağı bir yıl olacak. İktidarımız döneminde birçok kazanım elde eden ülkemizin daha büyük projelerle bir üst lige çıkacağı bir yıl olacak inşallah. Yerli aracımız TOGG inşallah mart gibi yollarda olacak. Teknoloji hamlemizin nazar boncuğu Kızılelma 2023 yılında göklerde olacak.  Enerji noktasında önemli keşiflerde bulundu. İnşallah bu keşifler 2023 yılında da devam edecek. Kendi gazımızı bu yıl kullanmaya başlayacağız. 2023 yılı enerjide önemli kazanımlar elde ettiğimiz ve dışa bağımlılığımızın azaldığı bir yıl olacak.”dedi.

Daha iyiye ulaşmak için daha çok çaba ve gayret göstereceklerini belirten Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Yeni yılda devletimize ve milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın altını çizmek isterim.” diye konuştu.

Malatya’da ve ülkede yakalanan huzur ve güven ortamının yeni yılda daha fazla perçinlenerek birlik ve beraberlik içerisinde her zamankinden daha mutlu ve umutlu olunan günler geçirileceğine dair inancının tam olduğunu vurgulayan Tüfenkci, "Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum Malatya’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık
Çalık, “2022 yılını geride bırakırken; yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. 2023’ün tüm insanlık için daha sağlıklı, daha huzurlu daha mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

“2022 yılı tüm insanlığı ciddi şekilde etkileyen Kovid salgınından sonra toparlanma yılı olarak cereyan etti” ifadesini kullanan Çalık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak, ülkemizde bu toparlanmayı sağladık. Bununla da yetinmedik; ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyılı'nı başlattık” diye konuştu.

“ 2023 yılı, ülkemiz ve milletimiz açısından son derece önemli bir sene” diyen Çalık, “İstikbalimiz için, evlatlarımız için, tüm bu yatırımların devam etmesi için seçim günü vicdanımızı dinleyeceğiz ve doğru olanı yapacağız. Türkiye’nin bu şahlanış dönemine dur demek isteyenlere, Aziz milletimizin ve siz kıymetli hemşerilerimin fırsat vermeyeceğine inanıyor; 2023’ün milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, daha güçlü bir Türkiye’ye vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye’ye kazandırılan bütün yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı’na, Devlet Bahçeli başkanımıza, kıymetli bakanlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. 2023 yılı dünyamıza, ülkemize, milletimize, insanlığımıza sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur getirsin. Kardeşlik ve barışı tüm dünyaya inşa edelim” sözleriyle yeni yıl mesajını tamamladı.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır
Mesajında, 2022 yılında Türkiye'ye dev eserler kazandırdıklarını kaydeden Çakır, "2022 yılı her açıdan önemli kazanımlar elde ettiğimiz bir yıl oldu. Yıllardır hasretle, özlemle beklediğimiz enerji keşifleri yaşandı. Karadeniz'de 58 milyar metreküplük doğalgaz, Şırnak Gabar'da 158, Adana'da 8 milyon varilllik petrol keşfettik. Artvin Yusufeli Barajı, Çanakkale Köprüsü gibi dev eserleri hizmete açtık.Tam 45 bin afet konutu ile 20 bin sosyal konutu tamamladık. 49 millet bahçesini tamamlayarak hizmete açtık. Böylece millet bahçelerinin toplam sayısını 152’ye ulaştırdık. Halen 310 projenin yapım çalışması sürüyor. Yine bu yıl içerisinde EYT'yi çözdük, kamudaki sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik düzenlemeyi bu yıl ilan etik. 3600 ek gösterge düzenlemesini memurlarımızın tamamına teşkil ettik. Tüm bu önemli proje ve hizmetlerin yanında 2022 yılı teröre büyük bir darbe vurulduğu, yerli arabamızın seri üretime başladığı, savunma sanayinde önemli ataklar yaptığımız bir yıl oldu. 2023 yılı da ülkemizin kalkınması için gerekli duyulan yatırımları bir bir hayata geçirdiğimiz yine enerji keşiflerimizin devam ettiği, her alanda yerlileşmenin artarak devam ettiği bir yıl olacak. Aynı şevk ve gayretle bu yıl da çalışmalarımızı sürdürecek ve ülkemizi daha müreffeh yarınlara ulaştırmak için güzel hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz. Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, ortak bir kaderi paylaşarak el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe bir hayatı her zaman teneffüs edebilmektir. İçtenlikle inanıyorum ki, tarihin içinden süzülüp gelen, paylaşılmış acılar ve sevinçlerle harmanlanmış ve sayılamayacak kadar çok ortak paydayla perçinlenmiş kardeşliğimizi bozmaya hiçbir iç ve dış komplonun gücü yetmeyecek, Türkiye bütün sorunlarını birer birer aşarak dünya sahnesinde kendine yakışan en ideal yeri alacaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyerek bütün milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, huzur, sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı
Yeni yılın  hayırlar getirmesini temenni eden Kahtalı, "2023 yılı Türkiye için çok önemli bir yıl olacak. Türkiye Yüzyılının ilk basamağı 2023 yılı olacak. Son 20 yılda birçok kazanım elde eden ülkemizin daha büyük projelerle bir üst lige çıkacağı bir yıl olacak. Yerli arabamız TOGG bu yıl  yollarda olacak. Hakeza Kızılelma 2023 yılında göklerde olacak.  Bunun yanında petrol ve doğalgaz keşiflerimiz 2023 yılında devam edecek ve Karadeniz gazını bu yıl kullanmaya başlayacağız. İnşallah 2023 yılı enerjide çok büyük keşifler yaptığımız ve Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığının azaldığı bir yıl olacak. Bu noktada gayretle sürdürülen çalışmalar var. Bir yanda terörden arındırılan bölgelerde petroller keşfedilirken diğer yanda Mavi Vatan'da doğalgaz arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yine bunun yanında savunma sanayinde yaptığımız atılımlar 2023 yılında da devam edecek. Şu anda yüzde 80 oranında yerlilik ve millilik var ve bu çok önemli bir seviye. Parayla aldığı uçağını dahi kullanmak için başka devletlerden izin alan ülkemiz bu gün kendi  uçağını yapıyor. Kendi İHA ve SİHA'sını kullanıyor. Tabii ülkemizdeki mega projeler ve yatırımlarınızı kesmeden 2023 yılında da devam edecek. Son 20 yılda ülkemize söz verdiğimiz her şeyi yaptık, önümüze çıkan her engeli milletimizin desteğiyle aştık ve bugünlere kadar geldik. Türkiye bugün her alanda kat kat büyümüş, bölgesel bir güç ve dünyada söz sahibi. Gereksiz çekişmeler, siyasi kavgalar, güvensizlik ortamı ve istikrarsızlık artık Türkiye'de yok. Türkiye güçlü ve daha güçlü olacak. 2023 yılı bu noktada bu coğrafyada ilk kez dizleri üzerinde duran Türkiye'nin en güçlü adımlarının yılı olacak. Türkiye'nin Türkiye'den daha büyük olduğunu bütün dünya görecek . Çevresel ve bölgesel anlamda çevremizdeki ülkelerle ilişkilerimiz dahi tüm parametrelerin yeniden değiştiği bir düzende Türkiye geleceğini iyi okuyarak emin adımlarla yoluna devam ediyor ve edecek. Uluslararası konjonktürde  kabul görmüş kuralların değiştiği bu yeni dönemde Türkiye dünyanın sayılı güçleri arasına girmek için önemli bir atılım içerisinde olacak. İnşallah milletimizin de teveccühü ile 2023 yılındaki seçimi de kazanarak bu elde ettiğimiz kazanımları daha da arttıracak ve ülkemizi hak ettiği seviyeye ve konuma çıkartacağız" şeklinde konuştu.

2022' de Türkiye'nin gerek bölgesel anlamda gerek küresel anlamda önemli diplomasi atakları geliştirerek dünyada baş gösterebilecek birçok krizin önüne geçen bir ülke olduğunu vurgulayan Kahtalı, "2022  yılı tüm dünya için zor bir yıl oldu. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşı pandemide meydana çıkan olumsuzlukları körükledi. Türkiye 2022'de gerek bölgesel anlamda gerek küresel anlamda önemli diplomasi atakları geliştirerek dünyada baş gösterebilecek birçok krizin önüne geçen bir ülke oldu. Bunlardan en önemlisi de hiç şüphesiz Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla ortaya çıkan gıda kriziydi ve bu kriz Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gayretleri sayesinde çözüldü. Dünyada Türkiye artık sözü dinlenen bölgesinde güçlü bir devlet. Biz göreve geldiğimizde hangi düşüncedeysek 2022 yılında aynı düşünce içerisinde olduk. 2002 yılında amacımız ülkemizi büyütmek, kalkındırmak ve milletimizin refahını arttırmaktı 2022 yılında da amacımız ülkemizi kalkındırmak ve geliştirmek oldu. 2023 yılında da aynı amaç için  çalışacağız. Biz hiç bir  zaman karamsar olmadık, hiçbir zaman umutsuz olmadık. Ülkemiz birçok badireler atlatarak  buralara kadar geldi bunun kıymetini bilmemiz lazım. Biz eski Türkiye'yi hatırlatan bütün kötü izleri sildik, eski Türkiye'nin kaybettiği yılları yeniden kazanmak için gece gündüz çalıştık. Eski Türkiye'nin yol açtığı bütün sorunları çözmeye çalıştık ve bugün Türkiye terörü bitirme noktasına getirmiş, enerji, teknoloji, sanayi, sağlık ve eğitim alanlarında atağa kalkmış bir ülke. Elbette ki bu yaptıklarımız yetmeyecek elbette ki daha iyilerini yapacağız. İnşallah milletimizin desteğiyle 2023 yılında da bir kez daha göreve gelerek ülkemizi daha güzel yarınlara el birliği ile taşıyacağız. Biz AK Parti'yiz son 20 yılda neler yaptıysak emin olun ilerleyen yıllarda da aynısının daha fazlasını yapacağız. Yeni ve büyük Türkiye düsturuyla hareket ederek milletimizi kalkındıracağız" diye konuştu.

CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba
Ağbaba, 2022 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin 100.yılını yüzüncü yıla yakışacak şekilde demokrasiyle taçlandıracağız" dedi.

Ağbaba, "İnsan haklarının, basın özgürlüğünün yok edildiğini, işsizliğin, enflasyonun sürekli yükseldiği, 2 bine yakın işçinin çalışırken iş cinayetlerine kurban gittiği, 300’e yakın kadının katledildiği bir yılı geride bıraktık. 2022 ekonomik kriz, baskı, şiddet ve gerileyen demokrasi kültürü ile anılacaktır" dedi.

2022 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirteAğbaba , “Türkiye, huzurunu, birliğini, dayanışma duygusunu kaybetti. Ülkemizin içinde bulunduğu gerilim dolu siyasi atmosfer, ekonomik zorluklar, geçim sıkıntısı, gelecek endişesi, insan hakkı ihlalleri bizleri nefes alamaz noktaya sürüklese de, 2023 yılında özlediğimiz Türkiye’ye bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyorum” dedi. 

2023’nin umudun yeşereceği bir yıl olacağını, her başlangıcın, her yola çıkışın umut dolu olduğunu belirten Ağbaba, 2023’ü güzel ve aydınlık yarınlara duydukları özlemle karşıladıklarını belirterek; “2023 yılının her gününü güzelleştirmek ve özgürce yaşanan bir Türkiye yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz.Cumhuriyetimizin 100.yılını yüzüncü yıla yakışacak şekilde demokrasiyle taçlandıracağız.Tüm  hemşerilerimin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan
Başkan Gürkan mesajında şunlara yer verdi:

“Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Öncelikle 2023 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için emin adımlarla yoluna devam eden Türkiye bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olma noktasında gündemi belirleyen ve dengeleri değiştiren ülke konumuna gelmiştir.

Yeni bir yılı karşılarken geride bıraktığımız zaman içerisinde coğrafyamızda yaşanan tüm elim hadiselerin son bulması, barış, huzur ve güven dolu günlerin gelmesini yürekten temenni ediyorum. Yanı başımızda halen devam etmekte olan savaşların son bulmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, hemşerilerimizden aldığımız destekle, İnsanlık Medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt yapan Destan Şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlamaya devam ediyoruz.

Bu duygularla, 2023 yılının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, güven, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Recep Bentli
"Bir yılı daha geride bırakırken milletimiz ve tüm insanlık için daha iyi, daha güzel, daha huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl olması temennisiyle 2023'e girmenin hazırlıklarını yapıyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla Cumhuriyet'imizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapacağımız yeni bir yıla giriyoruz. 2023'ün tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen pandemi kaynaklı olumsuzlukları geride bırakacağımız bir yıl olmasını diliyorum.

Üniversitemize adını veren 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal'ın adına yaraşır şekilde Üniversitemizi bir üst lige çıkarma ve ülkemizin saygın üniversitelerden biri olma hedefiyle görevi devraldığımız günden bugüne çalışmalarımızı hızlandırdık.

Bu doğrultuda lisans ve yüksek lisans programlarımızın sayısını attırmak için gerekli girişimlerde bulunduk. Ziraat Fakültemizin bulunduğu Battalgazi Yerleşkemizin yapılandırma çalışmalarına hız verdik ve yerleşke alanının genişletilmesi için girişimlerde bulunduk. Battalgazi Yerleşkemizin yetersiz kaldığını gördüğümüz için, Yeşilyurt Yerleşkemizin fiziki alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandırarak kısa bir zamanda tamamladık. Yeni yılın ilk aylarında başta Mühendislik Fakültesi olmak üzere pek çok birimimizi Yeşilyurt'a taşıyarak öğrencilerimizin yeni yerleşkemizde çok daha verimli eğitim almalarına vesile olacağız.

Akademik ve idari kadrolarımızı yeni çalışma arkadaşlarımızla güçlendirdik ve güçlendirmeye yeni yılda da devam edeceğiz. Öğrencilerimizin mesleki eğitimlerinin yanı sıra onları hayata hazırlayan kişisel, kültürel, sanatsal ve fiziki gelişimlerine katkı sağlayan öğrenci topluluk sayılarımızı teşviklerimizle birlikte 21'den 50'ye çıkarmayı başardık. Yeni Erasmus+ ikili anlaşmalarına imza atarak öğrencilerimizin ve akademik personelimizin yurt dışında değişim programlarına katılmalarına öncülük edecek çalışmalar yapıyoruz. Yeni kurulan ve başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Üniversitemizin 81 ilimizin yanı sıra uluslararası öğrencilerin de tercih ettiği bir üniversite olmasını hedefliyoruz.

Başarılarla kalitesini her geçen gün artıran Üniversitemizin, 2023 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur.

2023 yılının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle yeni yılın barış ve refah dolu bir yıl olmasını diliyorum."

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder
Başkan Güder, mesajında, 2023 yılının Battalgazi için şahlanmaya devam edeceği bir yıl olacağına da dikkat çekerek, “31 Mart 2019’da sizlerin teveccühüyle başlamış olduğumuz görevimizde; yine sizlere karşı sorumlu olduğumuz görevlerimizden bir gün bile feragat etmediğimiz ve aynı zamanda ülkemiz adına önemli gelişmeleri yaşadığımız 1 yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını sunuyor. 2022’de hangi projelere başlangıç yaptık? 2023’te gerçekleştireceğimiz projeler nelerdir? İlçemizi yeni yılda daha modern, daha güçlü, daha mutlu bir yer haline getirmek için; vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, güvenlerine layık olmak için neler yapacağız? Bu gibi sorularla yol haritamızı çıkarıyoruz. Sevgili hemşerilerim; bizler Battalgazi Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz.

İlçemizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan bir hizmet anlayışı içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Doğu’nun incisi güzel ilçemizin gelişiminin önündeki engelleri tek tek ortadan kaldırarak, örnek proje ve yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Şükürler olsun ki, 2022 yılını geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2023 yılı Battalgazi’mizin yatırımlarda şahlanışını devam ettireceği bir yıl olacak. Hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın başta ilçemize, ülkemize, milletimize ve insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar gelmesini temenni ederim. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Battalgazi’deki hemşerilerimiz başta olmak üzere Şehit yakınları ve Gazilerimizin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte, nice güzel yıllar yaşamak ümidiyle...” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar
Çınar, “ Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Yeşilyurt’umuzun gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.

Bütün mesai arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden Yeşilyurt için ve sizler için çalışmaya yeni yılda kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz. ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturu ile 2023 yılında da daha güzel, daha modern ve yaşam standartı yüksek bir Yeşilyurt için çalışmalarımızı planlamak ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmak en büyük gayemiz olacaktır.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın üst seviyede olduğu güzel ilçemizi, Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonuna uygun yatırımlarla buluşturmaya yeni yılda da aynı kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek isterim.

2023 yılının; şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için en başta sağlık olmak üzere barışın ve hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzurun, adaletin ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, bu yeni yılda tüm değerli hemşehrilerime ve aziz milletimize sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlarla dolu günler temenni ediyorum.” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt
“Kıymetli hemşehrilerim sizleri Saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 2023’e ilk adımları attığımız şu günlerde yeni yılın Doğanşehir’imizin büyük hedeflerine adım adım yaklaşağı bir yıl olacağına inancımız tamdır.

Bu umudu bizlere hissettiren ve yüreği Doğanşehir sevgisi ile atan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yepyeni umutlar ile karşıladığımız 2023 yılı Doğanşehir’in bu büyük hedefleri ile buluşma yılı olsun.

Bu şehire adanmış bir hizmet gönüllüsü olarak yeni yılın birbirimize daha çok sarılacağımız hoşgörü ve sevginin arttığı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Çok iyi biliyoruz ki ulaşamayacağımız hedef yoktur. Doğanşehir’imizin geleceğini şekillendirmede en önemli kaynağımız birlik ve beraberliğimiz olacak.

Önümüzdeki yılın geçtiğimiz yıldan daha da iyi olmasını istiyorsak beraberliğimizi koruyacağız ve aydınlık yarınlara emin adımlarla birlikte yürüyeceğiz.

2023 yılında yatırıma, hizmete odaklanarak insana yatırım yapacak asla kaybetmeyecek ve hep birlikte kazanacağız. 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da aynı heyecan ile üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirerek daha da çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle yeni yılın ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehir’li hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum."

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin
"Esnaf ve sanatkar camiası olarak zorlu ve sıkıntılı geçen bir yılı geride bırakıyoruz.

Hem ülkemiz, hem milletimiz, hem de camiamız için aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz.

Beklentilerimizden, hedeflerimizden ve çözüm önerilerimizden vazgeçmiyoruz.

2023 yılının ülkemize, milletimize, esnaf ve sanatkar camiamıza gönül coğrafyamıza, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket getirmesini diliyorum."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Türkiye nin en tecrübeli teknik direktörü olan hocam Malatya ya hoş geldin, bu takımı sen de gelsen tutamazsın, takımın kapasitesi, yönetimin durumu ortada, yine de size sonsuz başarılar ve şanşlar diliyorum, gönlümüz sizinle süperligde daha farklı durumda 87-88 sezonunda yarım kalan başarı öyküsünün devamını yaşamaktı. Başarılar.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kgm44 (1 yıl önce)
    Selahatin Gürkanın Mevcut Çevreyolunu Asfaltlayacağı bir yıl olması dileğiyle...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selahattin başkan sayedinde hizmet gördük söylediğin şeye bak,diğer dönem de başkanımız inşallah merak etmeyin
    %0
    %100
    Yanıtla