SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Şükür Temel Güçlendirme Bitti"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Taşkın, kentin yeniden ayağa kaldırılması ve çarşı merkezinin eski kalabalık günlerine kavuşması için yerinde dönüşüm şeklinde yapılan Çarşı Projesi kapsamında kent merkezinde yapımına devam edilen Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalarda gelinen son aşamayı inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Taşkın, kısa süre içerisinde esnafların iş yerlerine kavuşacağını söyledi.

Çarşı Projesi’nin hızla ilerlediğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Yüz akımız olacak Malatya çarşısının rezerv alanındaki inşaatını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Çok şükür temel güçlendirme bitti. Binalar yükselmeye başlamış durumdalar. Bakan Bey’in vermiş olduğu müjdeye, usule uyulacak. Yılbaşından sonra Ocak, Şubat gibi biz çarşımızı esnafımızla peyderpey buluşturacağız. Bizler de belediye olarak mutlaka takipçisi olacağız. Yapılardan sonraki sokak güzelleştirmesi, kaldırım gibi çalışmalar da inşaat çalışmasıyla paralel yürüyecektir. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, devletimiz sözünün arkasında duracaktır. Bizler de yardımcı olacağız. Bir an önce çarşımızı esnafımız ve hemşerilerimizle buluşturmak için şantiyedeki görevli arkadaşlarla istişare halinde birlikte çalışacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bizleri takip etsinler, durmak yok; her gün sahalarda olacağız. Bu enkazı hep birlikte kaldıracağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 ay önce)
    bırakın artık bu poz vermeleri ,aylık bülten yapın hangi konularda ne kadar ilerleme kat edilmiş yeni hedefler neler ,kat edilen yol pozitif veriler ile halka açıklansın.görelim elimizin altında bu veriler olsun.boş beleş poz,el kol işareti gürkan döneminde kalsın.reklam panolarında hedefler ve gelinen noktalar belirtilsin ki ,millet anlasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tamam (1 ay önce)
    Demirsiz fore kazık
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Bir şeyler yapıyormuş gibi çek pampa•••
    %60
    %40
    Yanıtla
  • aynen veli ağbaba attı o temellerin hepsini
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    İnsanların başını sokacak evleri yok, ya fahiş fiyatlı evlerde ya da metal kafes konteyner larda yaşamını sürdürüyor, çok mu acil sizin dükkanlarınız, baştan aşağı sermaye gözeten bir eylem planı yaptınız, aklı ermez yalakalarda size şakşak!! kardeşim önce tüm imkanları insanlara alt yapısı vs bitmiş başlarını sokacakları evler yapın, sonra çarşı pazar yapımına girişin o çaktığınız kazıklar yerine o malzemeyle kaç ev bitirilirdi insaf kardeşim insaf,..ortada hala konut namına dişe tırnağa dokunur bir şey yok bir milletvekili bayan biryılda yeni seçilen Bel. Reisi 2 yılda konutları biteceğini üfürdü, de görünen köy klavuz istemez ama o köyü görme kabiliyetine sahip kaç Malatya lı var ki?!! Vaat atışı serbest...
    %40
    %60
    Yanıtla
  • İlhan (1 ay önce)
    Depremden dolayı evi ağır hasar ve yıkılanlara eşya yardımı ne zaman ödenecek sayın başkanım bununla ilgili herhangi bir çalışmanız yada sorduğunuz bir yer var mı?
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Reel (1 ay önce)
    Bayrama bak görende yüksek insaat mühendisi sanır. :)))
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Evvet o meşşur pozu vermiş başkan (projedeki detayı gösterme işareti). Valla başkan seni düzgün adam olarak duyduk İşallah öylesindir ve öyle devam edersin. Yalnız düzgün biri olmak yetmiyor iyi bir ekip kurmazsan her şeyi senden biliriz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Paşa44 (1 ay önce)
    Son 20 yılda Malatya Belediye Başkanlığı yapmış kişilerin en güzel ortak icraatları poz vermek.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • babacan (1 ay önce)
    avukat abi orta parmagı ile hangi konuya acıklık getirmek istiyor aceba,inşaatla alakalı
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Fotoğrafta hemen orta parmak dikkatini çekmiş, umarım acı bir deneyimin yokturdur
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Sayın yönetici, hasarlı binaların yıkımında demiri yerinde ayıklayıp kamyonlara yükleyip, hafriyatı hiç kaldırmadan olduğu yerde bırakıyorlar. Bunu haber yapar misiniz. Müdürü görevden alınan valilik yatırım izleme yıkım birimi hiç bir şeye müdahale edemiyor mu artık? Görevli yok, demirler götürülüyor, moloz kaldırılmıyor. İlginç bir durum.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Doğru dersin de başkanım battalgazi belediyesi arsaları talan ettiler yıkılan evimizin yerine aynısını yapamıyoruz arsamızı yüzde 40 düşürmüş ayrışık düzen binamı yan arsa cephesi yok diye bitişik nizam yapıyor debremde de gördünüz bitişik nizamlar sıkın ti idi diğer binayı yıkarken bitişiği zarar veren çok yıkım ekibi oldu 2 ci konu ise devlet 1 buçuk milyon veriyor kıredi ile şu an 100 mt kare net oturumu bir daire mutahitler 2 buçuk milyon istiyor küredinin üstüne 1 milyon 1 buçuk milyon istiyorlar da nasıl yapılacak emlak konut her yere girmiyor açıkçası fakirler siz tokkiye zenginler de onların arsasını beleş ölü fiyatına alacaklar bu şekil olmaz 1 buçuk yıldır yerinde dönüşüm olmuyor yazıkki bizlere
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 ay önce)
    Güzel reklam yeleği giymiş görsen şehir planlamaci mimar yada inşaat mühendisi sanır çok güldüm
    %61
    %39
    Yanıtla
  • İsimsoyad (1 ay önce)
    Sanki belediye yapıyor
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Gorecez bakalım nasil bir çarşı olacak... yolları geniş, parkta alanları olan, ailece malatyali nin rahatça gidip gezebildigi yer mi olacak... Gorecez, bakacağız....
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bu yoruma eksi (negatif) puan niye verilir ki? Trol bunlar galiba.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • bet (1 ay önce)
    Şu başına baret geçirenin projeyi inceleme fotoğraf çektirmesine artık dayanamıyorum.sanki şantiye şefi hepsi mübarek.
    %63
    %37
    Yanıtla