SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Arslan: “Çok Zorlu Şartlarda Mücadele Ettik”

Arslan: “Çok Zorlu Şartlarda Mücadele Ettik”
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Sakaryaspor'a 3-1 yenilen Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan; ““Sakaryaspor büyük bir camia tabi sadece takımla mücadele etmiyorsunuz." dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Sakaryaspor büyük bir camia tabi sadece takımla mücadele etmiyorsunuz. Taraftarı, takımı ateşliyor kendi sahasında, geçmişi çok büyük bir takım. Sadece 11 kişiyle mücadele etmiyorsunuz, arkası da geliyor bu işin. Şanssızlıklar, kırılma noktaları bize yardımcı olmuyor. İşin gerçeği de bu. Birden sonra ikiyi yapsak belki maçı koparacaktık. Maçın ilk yarısında sonlarına doğru hiç yenmemesi gereken goller yedik. Tabi bu karşı takımı avantajlı içeriye soktu. Bizim de hücum hattında çok fazla alternatifimiz yoktu, stoperi, santrafor yapmak zorunda kaldık. Sonra kaptanda atılınca maçın hikayesi bitmişti. Maçı bu kadar özetleyebilirim. Tabii ki dik durmak lazım, ayakta kalmak lazım. Çünkü çok zorlu şartlarda mücadele ettik. Takım mücadelesine devam eder futbol bu, bir gün yenersin, bir gün yenilirsin ama 3-1 iken bile penaltı kaçtı Sakarya’nın, biz 3-2’yi kovaladık, 10 kişiyle hücum yapabildik. Bundan sonra başarılar diliyorum, daha güzel günler de görürsünüz inşallah. Çünkü geçmişi büyük olanların her zaman geleceği de büyük olur” dedi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ruhi (1 yıl önce)
    Takım öne geçtikten sonra diğer maçlarada daha iyi yaptığı rakibe alan bırakmayıp pas opsiyonu bırakmayan oyunu oynıyamadı rakibe rahat pas yapma imkanı tanıdı.Hoca iki maçtır Burak Kavlak'tan zorlama santrofar çıkarmaya çalışıyor.Oysaki kadroda bulunan Enes Savucu'yu oyuna alması daha utgun olurdu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Oyunu okuyamayan,performans gösteren oyuncuyu dışarda bırakan olması ile olmaması arasında hiçbir fark olmayan hoca.kişiliğine diyecek yok ama seninle olmuyor işte.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mert van (1 yıl önce)
    sen dedin milli takım arasından sonra bu takımdan puan almak zor diye HOCAAAA ya gülüyorum 18 maçta 1 galibeyet demek ki ÇOK ÜZÜLÜYORUM...., DEMEK Kİ HOCANIN İSMİ İLE YÜRÜYOR BU TAKIM çok yazık çok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Cengizhan ve Doğukan çok bencil ve kendine oynuyorlar. Takıma büyük zararlar veriyorlar. Attıkları hangi golle galip geldik kusura bakmasınlar. Eğer paralarını alıyorlarsa böyle savruk oynamamalılar. Rahman buğra ise değil kaptan olması oynamadığı maçlarda takım daha iyiyedi. Takımı sabote ediyor . Takımı savunması gereken yerde savunmuyor sadece şahsi kaprislerin peşine düşerek ayrıca bulunduğu bölgeyi koruyamayan sürekli adam kaçırarak takımı yakıyor. Yani yabancılar da olmazsa bu takımdan bir şey olmaz Ogün'ü hariç tutarak. Sanki yabancılar da küstürülmüş gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haluk Çetin (1 yıl önce)
    Hocanın her maç bahane öne sürmesi kabul edilemez, sanki teknik direktör başkasıymış gibi eleştirmeside çok gülünç...
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    Hoca değerlendirmesinde haklı. İşi rastgelsin… Benim, yükselişe geçeceğimize inancım tam. İnşallah yanılmam.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Hocam gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi bir huyu var ne zamana kadar cek,caklarla durumu idare edeceğiz ne sizi nede oyuncuları suçlu yorum bizi bu duruma getiren ona ses cikarmayanlar ve hesap sormayanlar utansın diyorum.
    %65
    %35
    Yanıtla