SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek, 'Çöküş'ten Sonra Çekti Gitti.. Gidiş O Gidiş!..

0
Güncellendi - 2021-12-16 04:56:29
Gevrek, 'Çöküş'ten Sonra Çekti Gitti.. Gidiş O Gidiş!..
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 6-2 yenilerek tarihinin en ağır hezimetini almasından sonra, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Yeni Malatya Stadı'nı, kalabalık bir güvenlikçi grubunun eşliğinde terkeden Kulüp Başkanı Adil Gevrek'ten, aradan geçen günlere rağmen herhangi bir açıklama gelmemesi tepkilere ve eleştirilere yolaçtı.

Hakemin bitiş düdüğünün ardından tribünlerdeki protestolara karşı, tribünlere giderek, 'bitiş' işareti yapıp, istifa edeceğine dair görüntüler veren, ancak daha sonra yaptığı açıklamada istifadan bahsetmeyen Teknik Direktör Marius Simudica, 'hiçbir şey olmamış gibi' takımı önümüzdeki Pazar günkü Rizespor maçına hazırlamaya başladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nde, büyük hezimetin ardından yaşananlar, sessizlik ve yönetimin ortada gözükmemesi taraftarların endişesini ve tepkisini artırırken, mevcut belirsizlik ortamına karşılık yönetimden herhangi bir açıklama gelmemesi, karar alınmaması, hezimetle ilgili bir değerlendirme yapma gereğinin duyulmaması, kulübü çok zor günlerin beklediğini ortaya koydu.

malatyahaber.com

FOTO: Gevrek, hezimetin ardından hemen stadı terketti ve kalabalık bir güvenlik ekibinin eşliğinde otomobiline binip gitti..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra başkan değiştirme imkanı yoktur o zaman yapılabilecek tek şey takımda kadrodışı uygulamasına gitmek.Başta Semih,sadık ve Adem olmak üzere 5-6 oyuncunun süresiz kadro dışı yapılmasından başka bir çare yok.yedeklerimiz onlardan daha kötü değiller.bunu Akhisarspor maçında ıspatladılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    futbolcuların hiç mi suçu yok.dha iyi bir başkan bulursanız getirin kardeşim.neden kimse şu topçu gitsin demiyor.zamanın hocaları istemiş adam da getirmiş.bekleyelim şimudikanın yeni listesini.almazsa şimudika çeker gider zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Simunica geldiğinde sıralamada kaçıncı idi şimdi kaçıncı..
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Fenerbahçe yenildi trazonspor yenildi Galatasaray yenildi bütün büyük takımlar gibi Malatyaspor da yenilir elbet kümede kalma konusunda en tecrübeli takımda baskanda bizde dünyanın sonu değil daha çok maç var herşey düzelir ligde kalırız..adil gevrek ne yapsın ikinci ligden takımı alıp getirdi herkes muhalif başka bir ilde yok böyle birşey hakemler bile çok rahat kırmızı kart veriyor penaltı veriyor adil gevrek gitsin kim gelecek sumudica kaç haftadır burda şov yapıyor Giresun'a yenildik Kasımpaşa ya yenildik Galatasaray Konya'ya karşı etten duvar õrduk ligin başında altinpuan aldık bu transverler yokken bile sorun takım içinde görülüyor istediklermi iyi oynuyorlar futbolcularla konuşmak lazım adil gevrek Malatyaspor tarihinde en uzun süre başkanlık yapmıştır...sahip çıkalım bence bu kadar eleştiriyi haketmiyor yuhlanmasi gereken şov yapan simunica dır.alti gol yemiş birde turbunlere gidiyor istlfa ettiğini ima ediyor sonra para vs sen bu takıma geldiğinde bu takım çok iyi diyordun simunica spor kamuya tarafından sevilmeyen bir karekter her maça 1-0 mağlup başlıyoruz..aklı başında saygın bir hoca ile vakit geçirmeden yola devam etmemiz lazım Malatyaspor un her takımı yenecek gücü vardır yeterli birlik olalım adil gevrege sahip çıkalım Sivas'ı saymasaj çevre illerin durumu ortada telaş yok herşey birlik beraberlikten geçer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan kurt (2 yıl önce)H0ca44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sen adilin paralı elemanisin heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • BATMIŞ GEMİ (2 yıl önce)
    Büyükanamın Bi lafı vardı hiç unutmam GİDİŞİ OLADA DÖNÜŞÜ OLMAYA belekim diye
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail athan (2 yıl önce)
    dünya iflas ta ülkemiz üzerinde rekonomi ve dış güçlerle gizli savaşta yız önce vatan sonra eğlence
    0
    0
    Yanıtla
  • o ne demek yaa.. insanoğlunun eğlenmeye ihtiyacı yokmu. hep hüranlamı yaşıyacak. inasnaın sosyal aktivitesi olmuyacakmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Takım adil gevrekin takımı yakında tapusunuda verecegiz ah Naci şavata abim ah televizyonda tüzük ile ilgili neler anlatmıştiniz kulüp bir daha mali krize düşmez divan kurulundan habersiz kuş uçmaz demiştiniz inanın kuş uçmasını bıraktık kulübün tamamı uçtu gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Bir kayıp haberi verecam adil gevrek kayıp gören bilen varsa insanlık namına haber versin taraftar ağladı kendini helak eti başkanımız kayıp diye
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    biz şehir olarak süperligi hak etmiyoruz. adil gevreğin böyle vurdum duymaz hareketine selahattin gürkan ve milletvekilleri sesiz kalıyorsa yapacak bir şey yok. açıkca söylüyeyim düşsünde kurtulalım yaaa.. bu ne yaa bu neeee allah aşkına üç senedir her sezon kümeye düşüyoruz. pandemiden dolayı düşme kalkttığında adil gevrek TRTSPOR a. bağlanarak ne demişti taraftarlarımızı üzdük önümüzdeki sezon süper kadro kuracağız taraftara şimdiden şeref sözü veriyorum demiştti.. şeref ve hasiyet bu kadar basitse yapacak birşey yok arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla