SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Cömertoğlu CHP'ye Katıldı

0
Güncellendi - 2019-02-04 02:21:16
Cömertoğlu CHP'ye Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'in, partisinden yeniden aday gösterilmeyen AKP'li Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, bu partiden istifa ederek CHP'ye katıldı. Cömertoğlu'nun CHP'den Arapgir Belediye Başkan adayı gösterilmesi bekleniyor.

Cömertoğlu'nun katılım töreninde konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, önemli bir gün yaşadıklarını söyleyerek, "CHP Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu kökleri tarihimizin derinliklerinden olan ve bu ülkede yaşayan herkesin atmasının, dedesinin bir partisi olan bir parti. Bugünde iktidarın en güçlü alternatifi olan CHP ana muhalefet görevini sürdürüyor." ifadelerine yer verdi.

Yerel seçimlere CHP olarak en güçlü şekilde hazırlandıklarını dile getiren Kiraz, "Böyle bir süreçte Arapgir'de 10 yıl belediye başkanlığı yapmış aynı zamanda Arapgir'in ve Malatya'nın önemli simalarından biri olan Haluk Cömertoğlu bugün aramıza CHP'ye katılıyor. Ben kendilerine aramıza hoş geldiniz diyorum.Mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.Bundan sonra halkımıza hizmet etme noktasında birlikte yol yürüyeceğiz.Kendileri partimize üyeliğini yapmış bulunuyor.Cömertoğlu'nun Arapgir Belediye Başkan adaylığı için ismi tarafımızca parti meclisine sunulmuş bulunmakta son söz karar parti meclisimizde değerlendiriliyor" şeklinde konuştu.

Araçları değil amaçları konuştuklarını ifade eden Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, "10 yıldır gece gündüz çalışıp insanların ortak bir arada yaşantısını temin etmek ihtiyaç ve hizmetlerinin ayrımsız adalet üzere sağlanması için imkan sağlamak seferberliğinde olduk. Bugüne kadar bizlere destek veren bugüne kadar bizi taşıyan eleştiren her anlamda katkı sunan herkese müteşekkirim." dedi.

Geldikleri süreç zarfında içinde bulunduğu grup içerinde ayrışmalar yaşandığını ifade eden Cömertoğlu,"Ben Arapgir'de 10 yıldır bir mücadelenin tarafıyım. Mücadelem halkın haklı tarafında olmak istek ve beklentilerini bu konuda durultmak üzeredir. Benim ve istek ve beklentilerimi karşılayan şuan araç olarak gördüğüm ve disipline edilmiş kurumsal yapısını bugünlere taşımız CHP ile birlikte Arapgir belediyesinde halkın istek ve beklentisini kırmadığım sağ ve solun birbirine karıştığı artık bu konuda hizmet odaklı isimlerin öne çıktığı bu dönemde duruş sergilemenin yerinin CHP olduğuna karar verdim. Bu halkın bir isteğidir. Halk kişisel taşeronlakları artık reddetmektedir. Her geçen gün menfaat sarmalına bulaşmış olan kamunun kaynaklarını sürekli yanlı ve yandaş üçgeninde değerlendirildiği ve dışlandığı şu dönemde bu duruşun şart olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Cömertoğlu'na CHP rozetini, İl Başkanı Kiraz taktı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    ÇOK İYİ yaptın başkan AKP rant kapısı olmuş..CHP de bir parti sonuçta yerelde adam önemli bu başkan kendisini ispat etmiş,kazancaksın inşaallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (5 yıl önce)
    Haluk bey siyaset üstü bir şahsiyettir.yanlışa yanlış dogruya doğru demekten çekinmeyen bir insandır.her türlü maddi gücünü başkan olduktan sonra kaybeden bir beyefendidir.is8m vermeyeceğim ama malesef mevcut başkanların çoçu 100 metrekarelik is alanlarına sahip iken şimdi aylık milyonliranın üzerinde kar sağlayan 8sletme sahipleri olmuştur.tercih milletindir.başkanıma sonsuz sevgi ve saygılar.(bu yorumu yapıyorum yanlış anlaşılmasın ne bir menfaat ne bir rant nede bir kuruşluk ticaretimiz olmamıştır başkanımla)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Haluk Bey Arapgir için çok da kayda değer bir iş yapmamıştır. Arapgir'liler zaten bunu gördü . Uzatmamak lazım.Bir de diğer aday gelsin bakalım o neler yapacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halim (5 yıl önce)
    Çok kıymetli, lehte ve aleyhte yorum yapan arkadaşlar! Başkanın içini bilen var mı? Buradan sizlere şunu söylemek isterim. Bu dava hırs değil, makam değil, koltuk değil, başkan olarak anılmak değil, para kazanmak değil, alan oluşturmak değil... Bunu daha da uzatabilirim. Ancak şunu söylemeliyim ki bunu ancak hissedenler anlar ve aklı selim olarak değerlendirebilirler. Bu havza kadim bir kültür. Arapgir merkezli bölgenin üzerinde ki oyunları hiç kimse bilemez. ARAPGİR DÜNYANIN BAŞKENTİ. Bu nedenle kırılmaların ve ulusal anlamadaki değişim ve dönüşümlerin fitilinin yakılacağı yerdir. Dolayısı ile başkan 10 yılda tüm mal varlığını ve sağlığını özelde Arapgire harcarken, bir derdi vardı. Model olmak, tutunmak, çerden çöpten aş yapmak... Bir geri dönün bakın bakalım. 10 yıl öncesi Arpgire ve şu anki Arapgire. Bilenler bilir, bilmeyenler de bildiler. Bilmeye de devam edecekler. Çünkü siyasi iradenin, Arapgirle, Battalgazi ile Hekimhanla, Kuluncakla ilgili bir derdi yok. Derdi, orada olanlar ve yüreği yananlar bilir. Karar verici aktörler alanlarını ve hükmettikleri bireyleri seçmekle meşgul. Yoksa hiç kimsenin ilçeler ve hatta Malatya umurunda değil. Bu nedenledir ki bu bir başkaldırı değil sevdanın adıdır. Çok yadırgamamak gerekir. Bekleyip görmek lazım. Halk sandıkta vicdanına soracaktır. Şayet hak etmişse sandık konuşacaktır zaten. Hayırlısı... Onun için kimsenin aba altından sopa göstermesine ve kırıcı olmasına ne gerek var ki. Bekleyelim görelim. Mevlam neylerse güzel eyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ SAMİ (5 yıl önce)Halim isimli kullanıcı yorumuna
    Vay be doyan da Arapgir de hiç bir belediye başkanı hizmet etmemiş hiç bir tanıtım yapılmamış sadece 10 yıl var. Evet 10 yılda Arapgirde susuzluktan bağ bahçeler kurumuş, yaz aylarında musluklardan su sesi yerine tıss sesi gelmiş yıllarca yapılan ve Arapgir üzümünü bütün ülkeye tanıtan Arapgiri her kesin tanımasını sağlayan Bağ bozumu şenlikleri rafa kaldırılmış, esnaf diye bir şey kalmamış,İlçenin nüfusu 6000 e düşürülmüş ancak eskiden köy olan yerlerle birlikte 10000 ancak olmuş belediyenin borcunu bilen yok hala laf salatası ve propaganda. u Arapgirin hak ettiği bir durum değil. Yoksa hangi parti olursa olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berenge (5 yıl önce)
    Amaç daha iyi yönetmek ve halkın refahı değil.Makam ve ünvanı elden kaçırmamak gerçeği ön plana çıkmış durumda.Bu ilçeye hizmet etmek için ortaya çıkmış evlatları var.İki dönemdir yapılanlar ortada .Bu hırs memleket meselesi değil ,Koltuk sevdası.Halk bunun farkında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berenge (5 yıl önce)
    Amaç daha iyi yönetmek ve halkın refahı değil.Makam ve ünvanı elden kaçırmamak gerçeği ön plana çıkmış durumda.Bu ilçede hizmet etmek için ortaya çıkmış evlatları var.İki dönemdir yapılanlar ortada .Bu hırs memleket meselesi değil ,Koltuk sevdası.Halk bunun farkında
    0
    0
    Yanıtla
  • mevlüt (5 yıl önce)
    evet arkadaşlar partiler araçtır belediyecilikte ben omrümde birkere oy kollandım dahada kollanmadım niye derseniz çünkü türkiyede işi ehline vermedikleri için adam belediyecilik ne oldoğonu bilmiyor şimdi ben olsam haluk başkanın yaptığı işlere bakarım eğer doğroysa akp chp önemli değil evet akp batalgaziye osman güderi getirdiler osman bey neyapabilir sakın ben hiç bir partili değilim ben şahsa bakarım malatya halkı oyanık olun malatya gelmiş en çalışkan başkan be nce ahmet münür erkaldır ama yanlış zamanda belediye başkanlığı yaptı amaa şimdi başkan olsayndı malatyayı süper şehir ederdi ama biz partiye bakıyoruz malatya halkı bunu öğrenmedi bize kimi getirseler bizde ona oy veriyorumz buda yanlış bir siyaserttir
    0
    0
    Yanıtla
  • malatylı (5 yıl önce)
    siz rahat olum milletimiz kızar bağırır ama yine götür oyunu reisimize ak partimize oyunu verir herzaman böyle oluyor tepkiler sonucu değiştirmez ak partimiz kazanırrrrrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle biz reisimiz için oy veriyoruz,adaylar bana göre araçtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • arapgirli değil (5 yıl önce)Akparti isimli kullanıcı yorumuna
    reisiniz mi arapgiri yönetecek?mantıklı olun adama verin partiye değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPARMIŞ VE LAYIK OLDUĞUYLA MUAMELE GÖRÜRMÜŞ! MİLLETE HAYIR GELMEZDİ! İYİ Kİ AK PARTİDEN ADAY GÖSTERİLMEMİŞ! SONUNDA GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI! MEVKİ MAKAM VE KENDİ MENFAATLERİNİ ÖN PLANDA TUTAN ADAM GEREKSİZ ADAMDIR...
    0
    0
    Yanıtla
  • realist (5 yıl önce)
    Sayın cömertoğlu kendisine yapılan yoğun baskı sonucu hizmet için bu tercihte bulunmuştur. Meselenin özünü bilmeyenler buradan sallamışlar. Hangi gerekçe ile aday gösterilmemiş buyurun söyleyin akp savunucuları.. Yıllarca oy verdik ama bu sefer haluk başkan ne derse ordayız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk Unsur (5 yıl önce)
    Bir önceki seçim Ak Parti 3 bin, CHP 2 bin, MHP bin oy almış. Arapgirliler partiye oy veriyorsa kazanamaz, adaya oy veriyorsa alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    başkan olayımda nasıl olursa olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arapgirli (5 yıl önce)
    Sayın editör,Yazdığım yorumları çok kesmişsiniz.mail adresime kesintinin nedenini yazarmısınız. EDİTÖR'den: Yorum yazdığınız bölümün üstündeki 'UYARI' yazan yerde var zaten. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici, saygısız ifadeler, cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, suçluyu ya da suçu övücü, uygunsuz gönderici adı, 'naylon- uyduruk' mail adresli, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır. Ayrıca, mesajların tüm yasal ve cezai sorumluluğu, mesajlarıyla birlikte IP numaraları da düşen göndericilere aittir."
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    editör kardeşim neden benim yorumlar hep tarafınızdan kesik yiyor tamam biliyorum muhalif bir sitesiniz ancak bu kadarı da gazetecilik ilkeleriyle bağdaşmıyor. Rica ediyorum daha önce yazdığım bu adam bana dr ömer coşkun denen ekranların meşhur satış yüzünü hatırlatıyor yorumumu yayınlayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahnet (5 yıl önce)
    Arkadaşlar bu seçim gerçekten ak parti için enteresan şeyler oluyor . 14yilda olmayanlar bu seçimde gelişme gösterdi .şimdiye kadar görev süresi dolanlar ne istifa ettiler ne de başka partiye gectiler bugün geldiğimiz noktada parti içinde kazan kaynadigini ve vatandasdan ziyade gerçek ak parti sevenleri sırt dönmüş durumda ben ak partili biri olarak şunu gördüm partilinin de işi görülmüyor seçim geçtiniz muhatap dahi olunmuyor bizle sadece seçim arifesinde mitingde biraz çıkar doğrultusunda teşkilatta teşkilat deniliyor.ve partili ye en çok ağır gelen de hizmet eden değil o anın adamlarının isimleri ve işleri görülüyor.parti 3 kişinin eline kalmış hep aynı yörenin aynı adamların işleri etrafında dönüp duruyor.sayin vekillerim il başkanım hiç yanınıza tek gelen vatandaşı partili üyelerimizin işin derdini dinlediniz mi vijdaniniza sorun.teskilat size küstü haberiniz yok.mehmet Polat, Haluk comertogu,Ali kazgan, Emine akkurt, Hacı Uğur Polat bunlar boşuna size kusmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Arapgirli (5 yıl önce)
    Cömertoğlu geleceğimize yönelik hangi projesini yarım bırakmışki yeniden yerel yönetime talip olarak gelecek on yıllık yirmi yıllık projelerden söz ediyor.Akp nin karşısına bende varım diye çıkıyor. Amacı yeniden başkan seçilmek.Gerisi masal.Aklıselim bunu yutmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen arapgirli falan degilsin trolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Hepsi boş kim aday olursa olsun kazanma şansı hiç yok Malatya ilinde bir Arguvan hariç Arguvanda DSP ve CHP çekişiyor yüzde bir ihtimal APK belki burda aradan sıyrıla bilir yani kazana bilir.hiç belli olmaz bu işler Malatya da CHP nin hiç şanşı yok Ben bir CHP olarak söylüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (5 yıl önce)
    Liyakatlı ve iradeli olsun Arapgir kazansın gerisi teferruat
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    10 yıldır çatısı altında olduğun akparti ile menfaalerin çakışınca partinin senin için bir amaç değil araç olduğunu en güzel bir şekilde ortaya koydun. Chp de aday göstermeseydi hangi partiden aday olacaktın çok merak ettim?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    Büyükşehir de Selahattin başkan ilçelerde chp
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (5 yıl önce)
    Başkan dürüst adamdır.inşallah seçilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (5 yıl önce)
    PARTİLER DİN DEĞİL, DAVA DEĞİL,AMAÇ DEĞİL GAYE DEĞİL SADECE ARAÇTIR. AYRICA AKP ESKİ AKP OLMADIĞI GİBİ, MHP ESKİ MHP OLMADIĞI GİBİ, CHP DE ESKİ CHP DEĞİL... YILLARDIR ODUNU KOYSAK KAZANIYORUZ MANTIĞIYLA , ADAY BELİRLEMEDE KENDİ TEŞKİLAT VE MALATYA HALKININ TERCİHLERİNE HİÇBİR ŞEKİLDE DEĞER VERMEYİP ÇAPI BELLİ BİR VEKİLİN TERCİHLERİNE MAHKUM EDİLEN MALATYA ; BU SEÇİMDE YETER ARTIK DİYECEK. VE AKPARTİYE BİR DERS VERECEKTİR. HALIK CÖMERTOĞLU PARTİ KİMLİĞİ ÖN PLANDA OLMAYAN TECRÜBELİ BİLGİLİ BİRİKİMLİ VE DÜRÜST BİR KİŞİLİK SAHİBİ. ARAPGİR AKP Lİ BİR VEKİLİN ÇİFTLİĞİ OLMAMALI DEDİ VE CHP DEN ADAY OLDU. HAYIRLI UĞURLU OLSUN....... CHP DİNE VE DİNDARLARA MESAFELİ OLMADIĞINI GÖSTERSİN. MALATYALILAR PARTİDEN ZİYADE LİYAKATLI EHLİYETLİ DÜRÜST ADAYLARA OY VERSİN ..... AYRIŞMA KUTUPLAŞMA SİYASETİ YAPANLAR DERS ALSIN..... MALATYA KAZANSIN MALATYALILAR KAZANSIN .......
    0
    0
    Yanıtla
  • Madem öyle CHP den değil bağımsızdan girseydi
    0
    0
    Yanıtla
  • İlla birine ders vereceksek; 9 seçim kaybeden bir zata ders vermeli, bu bile chpnin değişmediğini gösterir. tek başarısı kurultaylar. madem kimlik ve aday önemli bağımsız olsaydı.. iki dönem yapmışsın nedir bu koltuk sevdası
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bak Cömertoğlu ortaokul son sınıftaki oğlum bana soruyor. Diyorki baba ee söyle oğlum bu Ak parti olmasa hangi partiye oy verirsin bende diyorumki Ak parti gibi bir partiye. Keşke senin oğlun da sana zamanında sorsaydı... Devamı seçimden sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka şimdi? akp den başka partide siyaset yapmak yasak mı yoksa günah mı? sizin gibiler sayesinde halen bu akp ayakta ya hayret valla
    0
    0
    Yanıtla
  • ...???? 31 mart gecesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kehribar (5 yıl önce)
    Bence Haluk baskan bu hamleyle buyuk bir vebalden kendini kurtarmis oldu. Hic olmazsa boyle bir donemde tarafini belli ederek hak ve hukuga karinca misali su tasimis oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (5 yıl önce)
    Chp Ak partiden kalanları yada aday gösterilmeyenleri aday gösteriyor. Chp de durum bu kadar vahim ki kendi adaylarını bulamıyorlar.. Yazık çok yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ SAMİ (5 yıl önce)
    Siyaset ideoloji ya da benlik. Kimin hangi partide olduğu ya da olmadığı o kişiler için ve ya seçmen için bir şey ifade ediyor mu emin değilim. Yeter ki kendisi aday olsun ve ya istediği kişi aday gösterilsin. Bu kadar basit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Karacan (5 yıl önce)
    Haluk Cömertoğlu esasen Akparti'den Battalgazi Belediye Başkanlığını istiyordu. Olmayınca tekrar Arapgir'e razı olmuş ama CHP'den. Bence bu siyasi ilkesizlik. Millet ne kadar da hevesliymiş Battalgazi Belediye Başkanlığına. Biri ada olmayınca iyi partiden aday olur, diğeri aday yapılmayınca chp'den aday olur. Siyaset garip şey
    0
    0
    Yanıtla
  • Madem Battalgazi belediye başkanlığını istiyormuş CHP den Battalgazi belediye başkan adayı olsaymış ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karataş (5 yıl önce)
    Arapkirde chp kazanma şansı sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • goruscez kardes haluk comertoglu parti ustu bir adam arapgir icin ve yuzde 80 kazancak secimden sonra burdayim
    0
    0
    Yanıtla
  • ankarali (5 yıl önce)
    nasıl bir nefsiniz var kardeşim dune kadar eleştirdiğin bir partiye geçiyorsun dune kadar lideri dediğin adama çapın kadar zarar vermeye çalışıyosun nasıl bir nefis
    0
    0
    Yanıtla
  • h gürler (5 yıl önce)
    herkes kendine yakışanı yapar bşkanada bu yakışır ama bilmem iki dönemdir kendine oy veren insanların yüzüne nasıl bakacak çok şey yazıla bilir ama herkes görecegini gördü benim eğer bir hakkım varsa helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    İnsanlar istediği partiden aday olur. Özgür iradesi değil mi? Asıl önemli olan hızlı tren Malatya 'ya gelip gelmediği. Malatya kamuoyu bununla ilgili sağır sultan modunda kimse bu konuya duyarlı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Rıza (5 yıl önce)
    Niye eleştiri yaparak yorum yazıyor bu millet? Akp dışında siyaset yapmak suç mu acaba. Haluk beyi tebrik ederim. Darısı Akp ye oy veren koyunlara. Uyanış başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Ağca (5 yıl önce)Ali Rıza isimli kullanıcı yorumuna
    Ali Rıza efendi ideolojik körlükle bakarak bir kesimin tercihinden dolayı hakaret edemezsin. Sen önce adam gibi eleştirmeyi öğren sonra yorum yap. Hakaretlerini sana iade ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (5 yıl önce)
    Haluk bey içinde CHP içinde ülke içinde kazanım bence. Yerel seçimlerde aşırı ideolojik ve dogmatik bakmamak lazım. CHP nin Türkiye deki tüm renkleri kuşatması açısından Çok güzel adım.Haluk bey içinde aynı bakışla güzel adım. Yerelde asıl olan dürüst olmak çaplı olmak ve hizmet etmektir. Tek doğru ve meşru benim diyen herkes yanılır. Ak parti maalesef bu hataya düşmüş durumda. Yazın bir kenara Malatya’da yarıdan bariz fazla ilçeyi Ak parti kaybedecek. Umarım Malatya kazanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhtar44 (5 yıl önce)
    bir insan bir partiden bir partiye geçerken önceki partisinde neden ayrıldığının ve gerekçelerini açıklar ve geldiği partiyi de düşünsel olarak doğru gördüğünü ve bu partinin tüm düşüncelerini benimsiyorum bundan sonra bu doğrultuda çalışacağına söz verir. fakat böyle bir samimiyet göremedik cömert oğlunda partilerin bir araç olduğunu ve aracı bırakıp bu araca geldiğini vurguladı onlara hayretmiyenin bizede hayır getireceğini zannetmiyorum chp öyle sıradan bir parti değildir kökleri cumhurriyetin kuruluşuna dayanmaktadır öyle onun bunun kullanacağı bir araç da değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat Kara (5 yıl önce)muhtar44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru bir tespit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Herkes kendine yakışanı yapıyor demekki Ak Parti Cömertoğlu nu göstermemekte haklı imiş bir dakkada davasını sattı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Emine akkurt ta ak partinin ablası neferi deilmiydi geçelim kardeşim ak parti ve dava lafı 5 yıl önceydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Başkanım oylarımız sana.Akpye artık bundan sonra oy moy yok.ailecek verdik oylarımızı bitti artık.temiz dürüst adam sevmiyorlar malatyada 3-5 kişi var o belirliyor isimleri adayları yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (5 yıl önce)
    CHP, İnönü'nün memleketinde, AKP'den aday transfer ederek büyük ve muazzam bir siyasete imza atmıştır. Bu konuda Veli beyi ve Kirazını tebrik etmek lazım. Tebrikler, veli bey ve kiraz bey, CHP kendi tabanında aday çıkartamayacak bir hale gelmişse bu büyük başarı sizin eserinizdir. İnönü'nün memleketinde 10 yıllık bir AKP'li adayı getirip CHP'de aday göstermek son 50 yılın en büyük başarısıdır!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence çok güzel olmuş ama bu işte en çok emeği geçen eski il başkanı celal Berktaş bey
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Sayın CÖMERTOĞLU , Sizin kıymetinizi akparti bilmedi,Fakat halkımız sizi seçecek ve yaptıklarınızı boşa çıkarmayacak , halkımız herşeyin farkında.Yolunuz açık olsun,Herşey Arapgirimiz için,yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cömertlik ila da belediye başkan olacak diyor Niye arapkirde başka adam mi yok vah koltuk
    0
    0
    Yanıtla
  • lütfü (5 yıl önce)
    akp ye artık oy yok yeter artık miletin istedigi degil kendi istediklerini getiriyorlar milet artık koyun degilki güdeler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    İnsanlar kazanabilir istifa edebilir kaybedebilir ama Aslı nefsin ve hırsına esir olmamalı yarin insaların karşısına çıktığında ben burada insanlar daha iyi hizmet vermek için burdayım bunda önce ben başarılı idim ama partim başarısızdı diyebilecekmi
    0
    0
    Yanıtla