SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cömertoğlu'na İBB'den Konuklar

0
Güncellendi - 2020-09-10 02:14:52
Cömertoğlu'na İBB'den Konuklar
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı misafir etti.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı makamında ağırladı.

İBB Mahalli İdareler heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Bülent Akköse, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na, İstanbul'u simgeleyen Yıldız Sarayı Hamidiye Çeşmesi plaketini takdim etti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun selamlarını iletti.

Başkan Cömertoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve sizlere teşekkür ediyorum. Arapgir Belediyesi olarak Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilişkilerimizi daha da geliştireceğiz” dedi.

Başkan Cömertoğlu, ziyaretçilerine Arapgir’e özgü Arapgir Mor Reyhan ürünlerinden takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Her şey güzel de maske mesafe kuralına uyalım bir zahmet başkanım.
    0
    0
    Yanıtla