SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöşnük Kavşağında Kaza..

Çöşnük Kavşağında Kaza..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hafif ticari araçla otomobilin karıştığı kazada refüje çarparak devrilen aracın sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, saat 15.45 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Çöşnük kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelen F.İ. idaresindeki 07 R 1268 plakalı hafif ticari araç, Yeşilçam Caddesi yönünde gelen C.D. yönetimindeki 44 PA 285 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yaptığı esnada refüje çarparak yola savruldu. Savrulmanın şiddeti ile devrilen aracın sürücüsü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Tedbir amaçlı bölgeye sağlık ekiplerinin de sevk edildiği kazada polis ekipleri çevre güvenliği alırken, araç sürücüleri karşılıklı birbirini suçladı.

Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü sağlanırken, kazaya karışan araçların çekici marifetiyle bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mertens (7 ay önce)
    Belki de araç taaaa Van'dan geldi sağlam şekilde ama meşhur çöşnük kavşağında takıldı ..şampiyonlar ligi finali gibi bir kavşak..burayı geçen artık İstanbul'a rahat ulaşıyor...ama yetkililer olayı cozemiyor..binler kez söyledik buradan ama aynı kaza tıpi devam ediyor....şimdi olay şu Yeşilçam caddesi tarafındaki ışıklar kırmızı yandığı halde sürücü kavşak içinde yeşil yanınca geçiyor..e tabi Elazığ tarafından gelen arac yolunda ilerlerken çarpışıyor ...yani basit bir şekilde olay çözülebilir.....Yeşilçam yonundeki ışık boyları kucultulup az ileriye konulabilir veya süreli yapılabilir..sürücü tam göremiyor...karşıya göre hareket ediyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Buranın tek kurtuluşu var. O da altgeçit yapılması. Fakat insanların evsiz olduğu bir ortamda bu dediklerimiz komik kaçıyor maalesef
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (7 ay önce)
    Her gün kaza oluyor o kavşakta.bir çözüm bulunmalı artık.
    %100
    %0
    Yanıtla