SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Rize Deplasmanında Dağıldı!. 5-1

Yeni Malatyaspor, Rize Deplasmanında Dağıldı!. 5-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la oynadığı maçta hezimete uğradı:5-1 Yeni Malatyaspor'un ele geçirdiği gol fırsatlarını da futbolcularının son vuruş beceriksizliği nedeniyle değerlendiremediği maçta, diğer hatları da kötü gününde olunca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Yeni Malatyaspor'un tek golünü 90+6'da Mert Miraç Altındaş kaydetti.

STAT:Çaykur Didi

HAKEMLER: Burak Olcar, Oğuz Terzi, Mehmet Pekmezci, 4.Hakem- Demokrat Özgür Güneş, Mustafa İlker Coşkun(VAR),  Gürcan Hasova(AVAR)

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.:1. Tarık Çetin, 3. Oğuz Ceylan (Dk.81 15. Eren Emre Aydın), 7. Bolasıe Yala, 14. Okechukwu Godson Azubuıke (Dk.74 54. Mithat Pala), 18. Sinan Osmanoğlu, 20. Alper Potuk, 25. Olasunkanmı Ibrahım Olawoyın (Dk.74 13. Kubilay Kanatsızkuş),26. Faruku Mıya (Dk.64 17. Benhur Keser), 35. Alberk Koç, 53. Emirhan Topçu, 70. Emircan Altıntaş (Dk.64 19. Deniz Hümmet)
YEDEKLER:30. Zafer Görgen, 13. Kubilay Kanatsızkuş, 15. Eren Emre Aydın, 16. Seyfettin Anıl Yaşar, 17. Benhur Keser, 19. Deniz Hümmet, 21. Bahadır Öztürk, 54. Mithat Pala, 55. Ercan Coşkun, 96. Muhammet Enes Şebelek
TEKNİK SORUMLU:Bülent Korkmaz

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 2. Yiğit Ulaş, 5. Arda Hilmi Şengül, 7. Doğukan Emeksiz, 8. Ogün Özçiçek, 13. Godfred Donsah, 17. Hüseyin Ekici (Dk.46 77. Mert Miraç Altıntaş), 19. Haqı Osman , 20. Cengizhan Akgün (Dk.46 4. Alperen Arslan), 27. Erşan Yaşa (Dk.54 61. Taha Gür), 66. Jospın Nshımırımana (Dk.71 86. Mehmet Güneş),
YEDEKLER: 14. Ahmet Eyüp Türkaslan, 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 4. Alperen Arslan, 54. Atakan Müjde, 55. Emircan Bayrakdar, 61. Taha Gür, 77. Mert Miraç Altıntaş, 86. Mehmet Güneş, 88. Berat Yaman, 97. Mehmet Emin Taştan
TEKNİK SORUMLU:Yılmaz Vural

GOLLER: Dk. 20 Olawoyin, Dk. 31 ve 63 (Penaltıdan) Bolasie, Dk. 48 Miya, Dk. 75 Alper Potuk (Çaykur Rizespor), Dk. 90+6 Mert Miraç Altıntaş (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 20 Alper Potuk, Dk. 34 Miya, Dk. 36 Olawoyin (Çaykur Rizespor), Dk. 37 Hüseyin Ekici (Yeni Malatyaspor)

Dakika 3: Rize atağını defans kesti, Yeni Malatyaspor kontraatak başlattı. Cengizhan Akgün'ün defansın arkasına gönderdiği topa Haqi Osman hamle yaptı. Oğuz Ceylan, topu kornere attı. Sonuç yok.

Dakika 6: Rizespor arka arkaya gol pozisyonlarından yararlanamadı. Orta sahadan kaptırılan topu ceza sahası önene kadar süren Bolasıe'nin çıkardığı sert şuta Abdulsamed yatarak müdahale etti. Kaleciden dönen topla buluşan Emircan Altıntaş vurdu, topa ayak koyan Abdulsamed mutlak bir golü engelledi.

Dakika 9: Rize atağını kesen Yeni Malatyaspor bu kez 5'e 2 olarak kontraatağa çıktı. Ancak paslaşmalarda gecikme olunca Rize defansı yerleşirken, Jospin'in şutunda sonuç çıkmadı.

Dakika 11: Soldan gelişen atakta Doğukan Emeksiz'in pasına Cengizhan Akgün rövaşata yaptı, top kale direğinin yanından auta çıktı.

Dakika 19: Rizespor atağında soldan yapılan atakta, kaleciyle karşı karşıya olan Emircan Altıntaş topu ıskalayınca, golü kaçırdı.

Dakika 20 GOL: Rize tehlikeli geldi. Sağdan ortalanan topla buluşan Faruku Miya'nın topuna Abdulsamed ayak koydu. Defans topu uzaklaştıramayınca, konuk takım yine sağdan atak başlattı. Sağdan Oğuz Ceylan'ın ortaladığı  topa İbrahim Olawoyin vurdu. Yerden köşeye giden topa Abdulsamed uzandı, ancak yetişemedi ve Rize öne geçti:1-0

Dakika 23: Cengizhan Akgün'ün ortasına Oğuz Ceylan ayak koydu, korner. Cengizhan Akgün'un kullandığı topa ceza sahası dışında Donsah çok kötü vurdu ve üstten auta gönderdi.

Dakika 24: Jospin'in orta sahadan ortaladığı topu ceza sahasında Doğukan Emeksiz göğsüyle önüne almak istedi. Ancak açılan top kalecide kaldı.

Dakika 31 GOL: Rizespor'un kazandığı korner atışından gelen topu Emircan Altıntaş geriye aşırdı. 6 pastaki Bolasie kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu:2-0

Dakika 37: Yeni Malatyaspor'un sağdan kazandığı serbest atışı Cengizhan Akgün kullandı. Barajdan dönen topla buluşan Cengizhan'ın vuruşuna kaleci Tarık Çetin uçarak müdahale etti, goli izin vermedi.

Dakika 41: Defansın pas hatasında Haqi Osman topla buluştu, ancak vurmakta gecikince Tarık Çetin tehlikeyi önledi.

Dakika 45: Ogün Özçiçek'in ceza sahası dışından sert şutu defansa çarpıp kornere çıktı. Sonuç yok.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+4: Yeni Malatya kontraatağında Hüseyin Ekici'nin ortaladığı topa Haqi Osman kaleye yakın mesafeden kafayı vurdu, auta gönderdi.

İlk yarı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 48 GOL: Alberk Koç'un pasıyla soldan ceza alanına giren Faruku Miya, kaleye yaklaştı, yakın mesafeden vurdu ve Abdulsamed'in yanından ağları havalandırdı:3-0

Dakika 57: Taha Gür'ün kaleye şutladığı topu İbrahim Olawoyin kornere gönderdi.

Dakika 58: Korner atışını Mert Miraç kullandı. Ceza sahasına ortaladığı topla buluşan Haqi Osman yine ayağında fazla tuttu, ancak 6 pas çaprazından kaleye yaklaşık vurdu. Kaleciyi de geçen topa çizgi üzerinden Sinan Osmanoğlu müdahale ederek mutlak bir golü önledi.

Dakika 60: Yeni Malatyaspor yine gole çok yaklaştı. Haqi Osman'ın sağdan ortaladığı topu Doğukan Emeksiz kontrol etti ve kaleye şutladı. Son anda ayak koyan defans oyuncusu tehlikeye son verdi.

Dakika 61 PENALTI: Yeni Malatyaspor, Bolasie'yi engelleyemedi. En son bu futbolcuyu Alperen'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 63 PENALTI- GOL: Penaltı atışını Bolasie kullandı, kendisinin ikinci takımının 4'üncü golünü skor tabelasına yazdırdı:4-0

Dakika 73: Taha Gür'ün sağdan ortaladığı topa önce Haqi Osman ve Mert Miraç vuramadı, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 75 GOL: Kornerden gelen topu defans uzaklaştıramadı, ceza sahası çizgisinde topla buluşan Alper Potuk çok sert vurdu: 5-0

Dakika 90+5: Rize atağında Deniz Hümmet'in pasıyla soldan ceza sahasına giren Kubilay Kanatsızkuş, Abdulsamed'le karşı karşıya iken attığı şut kaleciden döndü ve Malatya atağını başlattı.

Dakika 90+6 GOL: Yeni Malatyaspor kontraatağında Taha Gür'ün ceza sahasında geriye çıkardığı topa vuran Mert Miraç Altıntaş maçın skorunu ilan etti:5-1

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha, Rize

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Erhan Yüksek (1 yıl önce)
    Yazık YMS ne kadar sahipsiz kaldı iyicede kötüye gidecek Allah yardım etsin futbolla alakası olmayan bir adam başkanlık yapıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    bu maglubiyet bence hocaya yazar. defanstaki 2 numara yenilen 2. ve 3. golun musebbibi. ilk gol zor bir pozisyonda geldi ona yapacak bisi yoktu. ancak defansa koydugu gencin hatalari kabul edilemez. bu kadar eskigin oldugu macta 5-4-1 e donup beraberlik veya 1 farkli maglubiyeti kabul etmemiz lazimdi. haftalardir para para diyip duruyordunuz paranizi da aldiniz ama kaybettiniz. onumuzdeki ay da para alamadik deyip alttaki takimlara maclari vereceksiniz. 90 milyon tl butce ile kume dusen hangi takim var bu liglerde? Verilen paralara yazik. belediye baskani bence kume dusmeme icin prim koymasi lazim. ya da adam gibi maaslar odensin. ayrica sozlesmelerin ben sisildirine inaniyorum. ahmet yaman oyunculara 3-4 milyon tl lik sozlesme yapti ve oyunculara ev satti borca. belediyeden gelen paralar ahmet yamanin sirketine gidiyor oyunculara borca ev sattigi icin. ahmet yamanin kasasi doluyor bu yolla. ahmet yaman da adilden aldigi duzeni aynen devam ettiriryor.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • zurna44 (1 yıl önce)
    Arkadaşlar maalesef oyuna puan verilmiyor, istediğiniz kadar güzel oynayın gol atıp puan alamadıktan sonra sonuç elde var sıfır. Bu takım kötü oynasın, savunma yapsın, kontraya çıksın ama puan alsın. Yoksa sezon sonunda küme düştükten sonra bu takım güzel oynadı, bravo demeyecekler. Geçmiş olsun diyecekler. Yılmaz Hocam oynattığınız oyun göze hoş gelebilir ama puan alamadıktan sonra hiçbir anlamı yok. Siz hep söylemiyor musunuz en az 30 puan almalıyız diye. Lütfen oyun sistemini değiştirin, savunmayı güçlendirip kontra atağa dönün.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Battal (1 yıl önce)
    Defansta Basit gol yedik başka birşey demeye gerek yok Rizespor bizden üstün bir Takım.Ama Malatyaspor yinede baya Zorladı yanı Takım oynuyor
    %12
    %88
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Kendi kendini teseli eden taraftar ları anlıyorum her hafta yeni bir umut diyoruz 5 den sonra canlanma oldu 1 hadi 2 olsun 5 gool boş kale gibi oyuncular tam oynamadı
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bence Malatya'nın kurtuluşu şirketleşmeye yönelmesiyle olur. Takımlar siyaset ve bürokratik çarelerle yol alamıyor artık. Yapılacak şey kulübe gelir getirecek şirketler kurmak ve bunların başına ceo lar atamaktır. Ceo lar sermaye koyup hissedar olacaklar. Hem kendileri kazanacak hem kulüp kazanacak. Ben şahsen malatyaspor'a gelir getirebilecek benzin istasyonu, market, hastane, kuru gıda, konfeksiyon vs. ne kadar şirket varsa tercihim olurdu. Bu şirketlerin en az %51 i malatyasporun olacak. Gelelim bürokrasiye onlar da gelir gider evraklarını denetleyecekler. Herhangibir usülsüzlüğe izin vermeyecekler. Belediyelere gelecek olursak şahsen ben para verilmesinden yana değilim. Ancak maç günleri ulaşıma önem verilmeli. Scout ekip ile Malatya ve bölge illerde futbolcu taraması yapmalı. Doğu Anadolu'daki futbolcuların çıkış kapısı Malatya olmalı. Ciddi reklam anlaşmaları yapmalı. Bu ve benzeri yönetim modeliyle klüp daha şeffaf bir vaziyet alacaktır. Böyle bir yönetim oluşursa eminim ki taraftar da kendi üzerine düşeni yapacaktır...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısın kardeşim, peki Türkiye'nin ilk şirketleşen kulübü hangisi biliyor musun? Malatyaspor evet yanlış duymadınız 1989'da Efsane Malatyaspor, Türkiye'nin ilk şirketleşen kulübüydü. Maalesef küme düştükten sonra sahipsiz kalınca şirkette yalan oldu gitti. Evet bu şehir, Türkiye'ye ilk kez Brezilya milli takımının oyuncularını getiren, Türk Futboluna en iyi futbolcuları, Yılmaz Vural, Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Erol Bulut, Mehmet Özdilek, Feyyaz Uçar, Hasan Özer gibi teknik direktörleri kazandıran bir kulüptü. Yedi, bitirdiler Allah'ından bulsunlar...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    rizeye yenildik diye demiyorum bu takımın gücü bu düşecek dört takımdan biride malatya.. selahatin gürkan kesinlikle pirimleri kesmesi lazım .. ancak şöyle olur sezon sonuna kadar pirimleri kesin kümede kalırsa adam başı 300 -400 dağıtacağız diyip sezon sonuna kadar pirimleri ödemesi yapılmasın. rize maçında bütün oyuncular resmen fiyaskoydu hele hele abdulsamet.. haqi osman ve jospin çok ama çok kötülerdi
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Senin Maaşın Eksik ödeyelim ne dersin? Nerede Çalışıyorsun?
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Forzamalatya (1 yıl önce)
    Abartmayın beyler bu kısıtlı kadroyla bugün tam 9 tane % 100 lük gol pozisyonuna girdik yetmez mi? Haftaya inşallah tam kadro sahadayız avuku, burak, Aly male ve rahman buğra dönüyor
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Rahman Buğra dönmesin...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Skor 5-0 iken dahi oyunu bırakmayan çaba gösteren takıma fazla sitem etmemek gerekir.Takım çok eksikti rakipde şanslı günündeydi vurdukları iyi yere gitti.Önümüzdeki haftadan itibaren kadromuz biraz daha iyi duruma gelecek mücadeleye devam.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • ALPAY (1 yıl önce)
    Yılmaz hoca erken öten horoz durumuna düştü.Adeta iki kişiyle 11 rakibe oynadık.hafta içi hoca ile futbolcular ne iş yaptılar onu merak ettim.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Şehrin sahipsizliği her yönüyle belli, adamların reklam tabelaları kamu bankaları, milli havayolu şirketimiz vb. Futbolcu kardeşlerime birşey demiyorum, kapasiteleri bu kadar. Ayrıca bu 5 gol bizi bu kadar rezil eden, Adil Gevrek ve O nu başımıza musallat edenlere gelsin, bir şehrin kaderiyle ancak bu kadar oynanır.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Yılmaz Hocam, Hasan Özer'in de bir ara yapıp sonra bizim uyarılarımızla hatasından vazgeçtiği aynı hatayı siz de yapmakta ısrar ediyorsunuz. açık, saldıran futbol oynatacağız dediğinizde sizi uyarmıştım, sizin oyun anlayışınızla fark yeriz demiştim, maalesef haklı çıktım, bu takımın bir kapasitesi var, bu takıma en uygun oyun, savunma ağırlıklı, kontra atağı esas alan bir oyundu. Yani 4-4-2 ya da 5-4-1 oyun düzeni bizim takıma en uygun sistemdi.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Selim (1 yıl önce)
    Yilmaz hoca iyi ancak takım kötü biz bu maçı kötü kaybettik malatyayi malatyalilar değişiyor
    %20
    %80
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Yıl sonuna dek yeter çok iştahlı bir takım
    %36
    %64
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Bizi bu işkenceden kurtarın. Haftalardır söyleye söyleye dilimde tüy bitti, bu hasta iyileşmez, bu takım düşmeye düşecek, kaldı ki düşmese bile bu borçla kimse altından kalkamaz. Takımı ligden çekin, futbolcuları satın, Efsane Malatyaspor'a destek çıkın.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kadar borçla nereye kadar taşıma suyla değirmen calistiracagiz belediyeler halkın parasını aktarsin ama nereye kadar bu iş böyle gitmez .
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (1 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Eksi verenler herhalde sarı kırmızı armayı HAZZMEDEMİYOR veya Kulübü bu hale getiren hırsızların YAKINLARI
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek, seni ve seni aklayan delegeleri anıyorum
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    hoca sana 2 numarali defans adaminin yerine jospin i oynat dedik. hangi akilla bu gencleri oynatiyorsun defansta.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Takımın imkanı ve gücü bu kadar en azından ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, bizi bu duruma düşüren 3 yıl kulübün içini bosaltana kadar görevde kalanlar utansın.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Alo (1 yıl önce)
    Ha gayret,7 olur. Şehirde söz çok ama icraat yok.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cihan (1 yıl önce)
    Takımın forma reklamı bile yok biz ortaokul takımındayken bile reklam alıyorduk yıllar önce. Küçük bir kasaba bile takımına sahip çıkıyor Malatya sahip çıkmıyor
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Hocam defanstaki genc arkadasi cikar yerine jospin donsah ikilisini oynat. elimizde adam yok mecbur o sekilde olacak yoksa bu mac 5-0 biter.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Selim (1 yıl önce)
    Yilmaz Hoca süper bu maçı alırız rahat olun.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Bravo.Nihayet bu klüpdeki tüm problemlerin kaynağını bulan biri ortaya çıktı.Allah esirgesin.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Geçen hafta kendi bölgesi arkasına oldukça fazla adam kaçıran Erşan kadroda inşaallah bizi yanıltır iyi oynar.
    %59
    %41
    Yanıtla