SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Cumhurbaşkanı Adayı İnce Cumartesi Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-06-02 19:25:26
Cumhurbaşkanı Adayı İnce Cumartesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı açıklama da, hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, 2 Haziran Cumartesi günü saat 17.30’da Büyükşehir Belediyesi yanında yapacağı miting ile Malatyalılarla buluşacağını ifade etti.

İl Başkanı Kiraz, "Adaylığını açıkladığı gün Altı Ok’lu rozetini çıkartıp Türk Bayrağı rozetini takan tarafsız şekilde ülkeyi yönetecek olan, 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacak, ülkeyi içine düştüğü ekonomik, sosyal kültürel bunalımdan düzlüğe çıkartacak Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce bir miting ile Malatyalılarla buluşacak" dedi.

Miting için bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen İl Başkanı Kiraz, Malatyalıların, Türkiye Cumhuriyetinin parlamenter sistemi güçlendirecek, demokrasiyi yeniden ayağa kaldıracak, yeni Cumhurbaşkanlarını bağrına basacaklarını ifade ederek, tüm Malatyalıları mitinge ve hepimizin Cumhurbaşkanıyla kucaklaşmaya davet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Aydın (5 yıl önce)
    Chp nin herhalde malatyadami en buyuk mitingi. Akpartinin mitinginden cok fazla. Inanmiyordum ama 2 vekil garanti chp nin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Bazı arkadaşlar ak partinin faydasının çok zararı oluyormuş diye yorum yapıyor senin savundukların kaç gündür ak partinin yaptıklarını yıkacaklarını sıralıyor ama hizmet ve yatırım çok olduğu için biteremiyorlar saymakla sayın ince senin genel başkanın her defasında nasıl yenildiyse sende yenileceksin başaramayacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Sen ışini biliyorsun kılıçdaroğlu yerini sağlama aldın senin ülkeyi yönetme gibi derdin yok senin derdin koltuğunu sağlama almak su anda aldın ama 24 hazirandan sonra nolur bilemem...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Nice gelenler oldu meydan okumak için bu millet DEVAM diyor çatlayın için için...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Halkın adayı, halkın adamı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (5 yıl önce)
    Kılıçdaroğlu muharremi ince ince doğradı Baykal'ı siyasetten el çektiren İnceyi rakibi olmaktan çıkaran Kılıçdaroğlu Seçimden sonra ülke meseleleri ile ilgili değil Chp nin iç dinamikleri ile uğraşacak Böyle muhalefet dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız Türkiye çok şanslı çünkü chp sadece bizde var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Gel bakayım buraya muarrrem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelecek tabi yarında miting İ seyredin taşıma değil gönüllerle gelen onbinleri görünn
    0
    0
    Yanıtla
  • mitinge gelen çoklukla olmuyor bu işler sonuçlar ortada muharrrem ince kendi partisinde başkan olamamış ülkeyemi olacak :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Eğer ince bu seçimi kazanırsa tayyip erdoğan döneminin bittiğinin resmidir. İnşallah ta kazanır. Akp nin bu ülkeye faydasından yüz kat daha zararı olmuştur. Bundan sonrada verecek hiç bir şeyi yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (5 yıl önce)
    Yine'de dikkatle takip ediyoruz Malatyalı Kayısı üreticisine AKP adayı paket açıklamadı elli boş geldi Bakalım sayın ince bizim Altın kayısı üreticimize ne projesi var birşey vaad edecek mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (5 yıl önce)
    AKP Adayı gibi Malatyalı 40000 kayısı üreticisi aileye bir paket açıklayacak ise onu baş taçı yaparız ancak bugüne kadar Malatya ya Rizeliden fayda olmamış'ki Sayın İNCE 'nin Kayısıya faydası olsun AKP gibi Fındık ve Çay üreticisine çalışacaktır zavallı Malatya ve Dünya kayısı vatanı Malatya ya bu yetim evlat üvey Evlat muamelesi yakışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Tamam,diyenler,cumhuriyet,demokiresiyi,adeleti, Hukuk,vatani,milleti,bayragini,savunan,turk,milleti,.sayin,malatyalilar,cumartesi,mitinkde,bulusalim,
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt (5 yıl önce)
    Sonuna kadar ülke için devlet için millet için ölümüne devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)Bozkurt isimli kullanıcı yorumuna
    Ülke için ,Bayrak için ATATÜRK için Cumhuriyet için tamam tamam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam artık yeterrr
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    Tamam gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    TAMAM .
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Sayın İNCE , TAMAMDIR . ALLAHINA Gurban .
    0
    0
    Yanıtla