SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Cumhurbaşkanı Adayı İnce Malatya'ya da Gelecek

0
Güncellendi - 2018-05-20 03:52:52
Cumhurbaşkanı Adayı İnce Malatya'ya da Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Seçim kampanyasını 4 Mayıs'ta Birinci Meclis önünden başlatan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'a kadar 50 ilde miting yapmayı planlıyor. İnce'nin, miting yapacağı illerden birinin de Malatya olduğu bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 4 Mayıs'ta CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan İnce'nin mitingileri sürüyor.

Seçim kampanyasını Ulus'taki Birinci Meclis önünden başlatan İnce, ilk büyük mitingini memleketi Yalova'da gerçekleştirdi.

İl mitingleri öncesinde bazı ilçe ziyaretlerinde de bulunacak olan Muharrem İnce, 24 Haziran'a kadar 50 ilde miting yapmayı planlıyor. İnce'nin son anda bir değişiklik olmaması halinde 2 Haziran'da Malatya'da düzenlenecek mitinge katılacağı bildirildi.

İnce'nin 2 Haziran'da saat 16.00'da Adıyaman'da partisince düzenlenecek mitinge katıldıktan sonra Malatya'ya geçeceği, Malatya mitinginin saat 17.30'da Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda gerçekleştirileceği açıklandı.

Kılıçdaroğlu, salon toplantılarına katılacak

Daha çok salon toplantılarına katılması beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise İnce'ye destek ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partisine oy istemek amacıyla İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde sınırlı sayıda miting yapacağı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu'nun, İnce ile beraber bazı mitinglere katılması da bekleniyor.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • 44malatya (5 yıl önce)
    Adelet,hukuk,vatan,bayrak,atatur,,icin,oyumuz, Muharrem,ince,icin,.malatyamiza,bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    CHP'li değilim, oy vermedim, ama çevremde bu zamana kadar AKP'ye oy atıp şimdi İnce'ye vereceğini söyleyen tepkili AKP'lilerden iki kişi var. Bence İnce güzel bir adam, yaşantısı insani en azından, bazılarınınki gibi fantezi değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Biz neler konuşuyoruz ilimizin vekil belediye başkanı meclis üyelerini partilerin delegeleri veya kayıtlı uyelerimi belirliyor yoksa liderlermi belirliyor bizde herşey lidere endeksli seçmen ise önüne kim konarsa konsun adaya değil lidere oy veriyor bunu bilen seçilmişler de seçmene hesap vermiyor bizde seçimden seçime oy vermeyi demokrasi zannediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Din vatan bayrak milli ve manevi değerler ortak değerlerimiz olmalı bunlar üzerinden siyaset yapılmamalı siyaset adaletin bağımsız olmasi dış politika üretim ekonomi işsize iş bulma torpil ve rüşveti önleme hakça paylaşım ozgurlukler yaşam hakkına saygı projeler üzerinden olmali bizde ise bunun tam tersi diyorum liderlerin bir televizyon programında bir araya gelmesi ve karşılıklı konuşmaları ne kadar güzel olur bizlerde liderlerin görüşlerini öğrenmiş oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • TNÇ (6 yıl önce)
    Değerli hemşerim ülkemiz ne çektiyse milliyetçilik ve din istismarından çekmiştir.Ben chpli değilim ama sanki chpliler hepsi din düşmanı gibi göstermek yanlış tanıdığım on numara chpli abdestinde namazında insanlar var.Yıllar öncekilerinin yaptığı terbiyesizligi şimdiklere mal etmek yanlış derim.Bir ülkemiz var ona sahip çıkıp birleştirici olmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (6 yıl önce)
    Gelsin gelsin iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Bekliyoruz değerli INCE malatya seninle?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (6 yıl önce)Akem isimli kullanıcı yorumuna
    kendi adınıza konuşun lütfen %70 lerde Reisi destekleyen bir MALATYA nın sayın İnceye oy vereceğini pek sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfen sende kendi adına konuş malatyanın değil. O yüzde 70ler geride kaldı artık. Şu ekonomiyle biraz zor dolar euro benzin kdv ötv yeter 15 yıldan fazla oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Artık TAMAM OYLAR İNCE YE
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (6 yıl önce)
    Yeni camide sabah namazında bekleriz...chp desin yeter bu din düşmanlığından kurtulsun gerçek sosyal demokrat olaunlar...gerçekten Cumhurdan Halktan yana olsunlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • deli ibrabim (6 yıl önce)Bulent isimli kullanıcı yorumuna
    Eğer tek referansınız namaz ise 15 temmuzda başımıza bomba yagdiranlar ABDESTLİ ABEEİNİZ idi. Hatırlatmak istedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Din ve din düşmanlığı,ben 52 yaşındayım,hayatımda her siyasî görüşe sahip insanı tanıdım,Sünni Alevi,türk Kürt,laz,Bektaşi,Pomak Arap,chapeli,hdpli,mehapli,solcu,sosyalist,aklına gelebilecek herkes,ben müslüman olmayan kimseye görmedim,gayri müslim hariç,herkes kendini müslim diye tanımlıyor,kimi oruç ve cuma ile yetiniyor,kimi,ya Muhammed ya Ali diyor,Muharrem de oruç tutuyor,kimi cumadan çıkıyor abdesti bozup,bira içiyor,ve bunların tamamı meşru ve legaldir,bana neden namaz kılmadığım sorusunu ancak ALLAH sorabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş ve bir müslüman olarak bizim bakmamız gereken tek ölçü ehilmi,önce cbaşkanlığına ehilmi,iki cihan serveri peygamberimiz öyle yapmış,dünyanın en kutsal en değerli en önemli yapısı olan,KABE nin anahtarını,putpereste vermiş,çünkü putperest ehildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    yiğit adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Başar Pekin (6 yıl önce)
    Sayın İnce’nin 2014 teki bütçe konuşmasını izleyin izlettirin. Umarım Turk insani kiymetini bilir.
    0
    0
    Yanıtla