SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Kabineyi Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Kabineyi Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı.

YENİ KABİNE...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Cevdet Yılmaz

Adalet Bakanı: Yılmaz Tunç

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: Mahinur Özdemir Göktaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Vedat Işıkhan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı: Mehmet Özhaseki

Dışişleri Bakanı: Hakan Fidan

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Alparslan Bayraktar

Gençlik ve Spor Bakanı: Osman Aşkın Bak

Hazine ve Maliye Bakanı: Mehmet Şimşek

İçişleri Bakanı: Ali Yerlikaya

Kültür ve Turizm Bakanı: Mehmet Nuri Ersoy

Millî Eğitim Bakanı: Yusuf Tekin

Millî Savunma Bakanı: Yaşar Güler

Sağlık Bakanı: Fahrettin Koca

Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Mehmet Fatih Kacır

Tarım ve Orman Bakanı: İbrahim Yumaklı

Ticaret Bakanı: Ömer Bolat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Abdulkadir Uraloğlu

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Mehmet (11 ay önce)
    Hemşehrilerim neden bakanlık verilmedi diye kizmaniza gerek yok ki.. isterseniz yüzde 100 oy verin bakanlık yapılacak kapasitesi ve öğrenim, bransi olan oluyor.. demek ki bizim vekiller ancak berber, bakkal olabilir:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Habib Sututan (11 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Katılmıyorum. Sen kabinedekilerin liyakatla mı geldiğini sanıyorsun. Kendi aralarında nişan yapar gibi bakan atıyorlar. Milli Eğitime bile bir tane eğitim tabanlı yokmuş gibi kamu siyasetçisi getirdiler. Niyeymiş müsteşarken çok üzülmüş. Eğitim Bilimleri Enstitülerinde bir sürü Prof var, alanında uzman doktrin sahibi insan varken bu nedir? Genel Kurmay Başkanlığının bu duruma düşürülmesi nedir? Liyakat fln yok. Malatya önce milletvekillerini, rektörlerini, belediye başlanlarını sorgulasın bunların hangisinde işin ehli, liyakat sahibi biri var?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (11 ay önce)
    %70 Oy a Bir bakanlık çıkmadığına göre .Artık öbür şeçimlerde İşi şansa bırakmamak için %100 olması lazım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • bakan (11 ay önce)
    iyiki malatyadan bir bakan çıkmadı. hani öznur hanımı bakan yapmaya heves edenler vardıya nemalananlar. iyiki olmadı. ben Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip ERDOĞAN'a verdim oyumu sandığa koşa koşa gittim, seve seve verdim. ama keşke malatyada ak parti millet vekili çıkaramasaydı hiç. 40 küsür adam tutuklandı depremden sonra hiç mi bir belediye başkanın sorumluluğu yoktu bu işlerde. iyi ki bu zihniyet bakan çıkarmadı. hatırlatma: Malatya çevre yolunun çevre düzenleme işi yimpaşın ordan başladı fahri kayahan bulvarına kadar 6 ayda yapılabildi. hafta sonu ak parti mitingi vardı o zamanın başbakanı malatyaya geleceği için bir gecede fahri kayahan bulvarından beylerderesi köprüsüne kadar olan kısımı bitirdiler. bir gecede. işte bu zihniyetten bakan olmaz. halk için değil kendi çıkarına çalışıyor bu zihniyet. kuzey kuşak yolunu 3 sene önce açtılar, şimdi geri asfaltını söküp alt yapısını yapıyorlar. memlekette yol yok. bu zihniyetten bahsediyorum.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • uğur tn (11 ay önce)bakan isimli kullanıcı yorumuna
    Eee kardeşim bunca olumsuzluklar saydın neden gittin oy verdin diye sormazlar mı adama ? Şikayet etme tavsiyesinde bulunmak isterim sana halk için değil kendi çıkarına çalışan vekil iması yapıyorsun ama oyunu aynı partinin vekiline yine veriyorsun yani biraz komiğime gitti evet kendince yorumlamışsın dürüst şekilde anlatmışsın,sıralamışsın eyvallah ama bunu başka yerde anlatma inan şu yazdıklarını harfiyen başka yerde anlat sana gülerler.Gülmeseler bile şaşırır ve benim dediğii söylerler. İnan sabah sabah güldürdün beni allahta seni güldürsün sayın kardeşim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ben hiçbirine vermedim reise bile.. ama hala nasıl kazandılar şaşırdım
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bülent (11 ay önce)
    Öncelikle hayırlı olsun keşke depremin en çok hasar verdiği malatya maraş hatay ve adıyaman illeri bir bakanlıkla onurlandirilsaydi iyi olurduçünkü depremzedelerle alay eden kendini bilmez o kişilere ders olurdu.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Buradan da anlaşılacağı üzere boşuna alay etmemişler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Daha çok beklersiniz bakanlığı, yüzde yetmiş iki oy yetmemiş doksan iki olacaktı ki bakanlık alsın malatya,biriside yazmış bari bakan yardımcılığı verseydi diyor işte malatyalının vizyonu hedefi bu kadar olur halaya devam..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)
    Hayırlı olsun keşke malatyamızdanda kabinede bir bakan olsaydı bu zor günlerde iyi olurdu diyorum.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Serdar (11 ay önce)
    Yüzde 72 vermiştik ya tüh. Bir bakanı bile çok gördünüz. Ama reisin vardır bir bildiği. 2028 de yüzde 90 yapacağız belki o zaman bir bakanımız olur.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Malatyadan bakan olmamasına üzüldüm, son 21 yılda sayın Bülent Tüfenkçi dışında bakanımız olmadı, Malatya verdiği destekle bunu hak etmektedir.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Malatya verdiği destekle bunu hak etmemektedir olacaktı, yanlışlıkla etmektedir yazılmıştır
    %22
    %78
    Yanıtla
  • SenarisT (11 ay önce)
    Yıkılmış bir şehirde verilmiş % 70 desteğe rağmen yine bir bakan yok. Ne güzel memleketsin Malatya 20 yılda bir bakanın olmadı!!!
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (11 ay önce)
    Mehmet Şimşek için halkbankası ile ilgili çok ağır iddialarda bulunmuştu. Şimdi bakan yaptı. Akşam başka sabah başka. Kimleeeer kimlerle.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • hamdi (11 ay önce)
    Yine öznur çalık yoktur. Oysa kadın o kadar hazırlandı, seçim günleri balkon konuşmalarına yetişmek için koşarak ankaraya bile geldi. Ama reiste haklı, bacısının kötülükler yapmasına engel olamayan bir siyasetçi bakanlık yapabilir mi? Ahhhh aysun bk ahhh, gördünmü yaptığını. Bu Aysun B. Karabulut'un akademisyen yapılmasına ön ayak olan Engin Gözükara bütün bunlara sebep olan zincirin ilk halkası sensin.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ferit (11 ay önce)
    Malatya %70 oy verdik bir bakanlık değilse de bari bir bakan yardımcılığı verseydiniz Malatya miza
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Çelik (11 ay önce)
    Twitter'da akp'lirler diyor ki 'Reis Mehmet Şimşek'e karışmazsa ekonomiyi düzeltir.' Madem Erdoğanın ne olduğunu biliyordunuz niye oy verdiniz. Bir de Erdoğan Mehmet Şimşek için 'Halk bankasını dolandırmaya kalktı' demişti. Şimdi de Hazine ve Maliye bakanı yaptı. Bu işleri zaten bunlar düzeltemez de neyse.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ismail (11 ay önce)
    Kabinede sağlam ve başarılı bakanlar var. Ancak benim dikkatimi çeken Konyalı 4 bakan var. Kılıçdaroğlu, “Konya, Hollanda'dan büyük bir ülke" derken yanlış mı anlaşıldı da Konyalı 4 bakan kabinede yer aldı. Hiç mi bizim Malatya'da bakanlık yapacak kadar kafası çalışan bir isim yok. Konya artık Mısır'dan da büyük bir ülke olacak bu gidişle :) bir gafta benden olsun
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Siz az oy verdiniz, konya daha ne yapsın şehir olarak topyekün oy verdi neredeyse. Yetmez en az yüzde 90 vermeniz gerekirdi bakanlık için. Gerçi malatya dan seçilen ne vekil ,ne de bakan koca bir sıfır yani bir ülkenin felaketini istiyorsan malatyadan iş yapmayan malatyalı bakanı ata oraya gerisi gelir. En azından ülke için işe yaramaz malatalı bakanın seçilmemesi sanırım en doğru hamle oldu reisi tebrik ederim bu hususta. Bide millete ohhh çekerek terörist diyen soylu yok o da çok isabetli olmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tahir (11 ay önce)
    4 Kasım 2002 Dolar 1.67TL, Bugün dolar 20.95TL... Yıl sonunda 30TL üzeri...
    %66
    %34
    Yanıtla
  • yalın (11 ay önce)
    önemsiz listedir. "sayın cumhurbaşkanımızın talimatıyla" nefes alacak yeni ekiptir.
    %47
    %53
    Yanıtla