SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükşehir Belediyesi Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Toplu Açılış Töreni ve TOKİ kura çekimi ile AKP Malatya 8. İl Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programların ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesini ziyaretinden büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde ve Belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız her daim Malatya ve Malatyalıların yanında olmuş, büyük bir destek ve katkı vermiştir. 

Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizin yeniden imarı noktasında bizlere verdikleri desteklerden dolayı şahsım ve tüm hemşehrilerim adına Zat-ı Ali’lerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Er, daha sonra Cumhurbaşkanı  Erdoğan’a Malatya’da devam eden çalışmalar ve projeler hususunda detaylı bir brifing verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Malatya’nın yeniden inşası ve ihyası hususunda ilgili bakanlara gerekli talimatları verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye girişinde çiçekle karşılanırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini de imzaladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Malatya Valisi Seddar Yavuz'u kabul etti.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 ay önce)
    Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kongrelere Cumhurbaşkanı olarak mı, AKP genel başkanı olarak mı katılıyor? Masraflar nereden karşılanıyor? Emekliye, asgari ücretliye yok denen paralar buralara mı harcanıyor? Düşünmeyeceğim de aklım durmuyor ki!..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yavv ayıp ayıp insan biraz vicdan eder. Herşey bitti Cumhurbaşkanının ve Akp'li lerin, gazeteci ordusunun, danışmanların, partiye yakın işadamlarının, falan filan kişilerin milletin sırtından nereye gitseler kaldırdıkları bir kaç tane özel uçağın, kaldıkları lüks otellerin, yedikleri yemeklerin, gezdikleri, tozdukları şehirlerin, sarayların, saltanatların dedikodusunu ediyorsunuz. Cumhurbaşkanımız ne demişti "İtibardan tasarruf olmaz..."Gerekirse biz aç kalacağız, şükredeğiz, porsiyon küçülteceğiz ama Allah başımızdan eksik etmesin Cumhurbaşkanımız ve Akp'liler refah içinde saraylarda, şatafatlı, bolluk içinde yaşayacak unutma bunu Abdullah kardeş. Haksızlık yapıyorsunuz ne istenizde vermediler? Biraz vicdan yahu biraz vicdan.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bostanbaşılı (1 ay önce)
    Okadar yapılan konuşmaların içinde bir kelime yerinde dönüşüm ile ilgili konusma yok. Malatyalı belediye başkanları, milletvekilleri yazıklar olsun. 2025 yılı sonuna kadar evine girmeyen, işyerini almayan kalmayacak deniyor, ama daha hiç başlamamış yerinde dönüşümden, yerinde dönüşüm yardımlarının arttırılmasından bahseden yok. Yazıklar olsun...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Sami (1 ay önce)
    Malatyada halk hiç memnun değil…Cumhurbaşkanımıza konuyu iletmişler
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Arkadaş millet Cumhurbaşkanının konuyu bilmediğini zannediyor ve her defasında yorumlara yazıyorlar. Şakamısınız gerçekten. Teknoloji çağında yaşıyoruz ve Cumhurbaşkanının 200 yakın danışmanı var, valisi var, partililer var, şehrin önde gelen işadamları var, varda var. Sizce Cumhurbaşkanının Malatya veya Akp"nin kalesi olduğu illerden haberi yok.mu zannediyorsunuz? Cumhurbaşkanı Malatya ile ilgili herşeyi ve her şehrin bütün sorunlarını biliyor Net. Malatya her ne olursa olsun her dönem rekor oy verdiği için çantada keklik görünüyor. Tek sıkıntı bu. Siz bence çantada keklik olma durumuna çözüm bulun Malatya halkı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt44 (1 ay önce)
    Güney kuzey kuşak çevreyolu, öğretmenevi, havalimanı, bölge adliyesi
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Fabrikalar,Üretim tesisleri,hızlı tren,Yeni havaalanı bu ve benzeri tesislerin hepsi bu sefer gerçekten ve kesinlikle önümüzdeki 22 yıl içinde yapılacakmış.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Korona ve depremde hizmetlerin aksadığı gerçek, ama senin gibiler görmezler, yeni havaalanı yapılsa ikinci neden yapıldı dersin, adını bile duymadığın köylerde yüzlerce ev yapıldı halen de yapılıyor, sanayi yapılsa uzak dersin, trambüs yapılsa raylı yokmu dersin,sanırım anladın sen onu
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Salih (1 ay önce)
    Şehirde çalışma yok inşallah uyarmıştır reis
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan gundogdu (1 ay önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Gözün kör heralde
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Hangi çalışma var söyle anlat bilelim Malatya'ya gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanları bu dönemde 20 yıldır felaket yönetiliyor kötünün kötüsü
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Git çarşıya çamur içinde yollar köstebek yuvası,ilçeler daha da beter hiçbir hizmet yok
    %73
    %27
    Yanıtla
  • gözlüğünü çıkar gözlüğünü her tarafı toz pembe görüyorsun çıkarda öyle bak ama
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Battal işbilmez (1 ay önce)Hakan gundogdu isimli kullanıcı yorumuna
    Kuralardaki şanslı soyadlardan
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yahu dostum bu kişilerin hepsini reisin atıyor yav. De ki niye liyakat yok ülkede senin bu kafanla ülkede hiçbir şey düzelmez. Reisin her şeyin sorumlusu reisin. Oh ne ala 22 senedir tek başıma yöneteyim ama hiçbir şeyden sorumlu olmayayım :)
    %77
    %23
    Yanıtla