SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cumhurbaşkanı Malatyalılara Selam Yolladı'

'Cumhurbaşkanı Malatyalılara Selam Yolladı'
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Ankara ziyareti kapsamında temaslarda bulunan Başkan Gürkan, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’u ziyaret ederek Malatya’da devam eden ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Gürkan, 24 Ocak 2020 yılında yaşanan Sivrice depreminin ardından hasar alan Yeni Cami halk arasında Teze Cami olarak bilinen camide yapılan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette,  caminin avlu kısmına eklenen beton yapıların yapılmasıyla birlikte caminin görsel estetiğinin bozulduğunu Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’a iletti. Yapılan çalışmayla ilgili değerlendirmenin tekrardan yapılacağı ifade edildi.

Ankara ziyareti kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Genel Müdürü Engin Demir’i de ziyaret eden Başkan Gürkan, Malatya’ya yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. 

Daha sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’i de ziyaret eden Başkan Gürkan, Malatya’da tarımla ilgili yapılan çalışmaların istişarelerinde bulunurken, Malatya’daki çiftçilerin istek ve taleplerini Bakan Yardımcısı Pakdil’e iletti.

Başkan Gürkan, ayrıca Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret ederek Malatya’da yapımı devam eden spor tesisleri ve birlikte yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulundu. 

Başkan  Gürkan son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan ile Geliştirilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Gürkan, Malatya'da gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktardı. Malatya'daki hizmet ve yatırımlara vermiş oldugu desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'a Malatyalılar adına teşekkür ederek kayısı ikramında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'da Başkan Gürkan aracılıgı ile Malatyalı hemşerilerine selam yolladıgını ifade etti. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Meto (2 yıl önce)
    Kendisine oy verenler selamını alsın. Rabbim ' e şükrolsunki ülkeyi böyle perişan hale getirsinler diye akp 'ye oy vermedim . ülkemin onurunu , geleceğini düşündüğüm için bu yanlışı yapmadım. , gururluyum .
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Selamlı kelamlı günler geçti millet uyandı artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çınar (2 yıl önce)
    Kadın kolları başkanı vekil adayı olur iyi çalışıyor
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Boş selam
    %67
    %33
    Yanıtla
  • yuxel (2 yıl önce)
    vah vah ne önemli bir selam
    %63
    %37
    Yanıtla
  • mehmet kaya (2 yıl önce)
    Rabbim reisimizin ömrünü uzun etsin ama reis den sonra partinin başına selahattin başkan ve öznur hanım yakışır, selahattin başkanımızın oğlunu da büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Selam (2 yıl önce)
    Bize icraat disinda hicbirseyi yollamayin sayin cb 20 yildir biz malatyada yapilan rezaletleri Bir ulke olsa dunyanin en refah en modern ulkelerinden biru olabilecek malatyanin şu yasadigi sefaleti ve surekli her gelisinizde kuru selamlar verildigini biliyoruz gercek selam verin selam verelim. Bu secim oy yok Malatyali kilicdarogluna mi oy verecegim diyorsun verme git baska adamlara oy ver ama surekli sozler verip sozlerini tutamayan insanlara oy verme
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Gokboru (2 yıl önce)Selam isimli kullanıcı yorumuna
    %33 begenmemis hayirdir malatyada ne yapildi ? Insaat beton diyorsaniz ozel sektor yapti bunu Soyleyin bu hukumet malatyanin anasini aglatmadi mi ? Bir kernegin bile anasini aglatmadu mi 20.yy dan kalma ulasim sistemini su guzel sehre dayatmadu mi ?. Akpinarin siluetini bozmadi mi. Belediye borcta degil mi Kazancioglunu vaktiyle sececektiniz ne projeler vaad ediyordu Malatya rezalet durumda hayvan barinaklarinda bile basarisiz
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Niye yolladı daha bu iyi günlerinizmi diyorrr anamız ağlıyor mahsur yavaş gel artik
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Gerçek BU (2 yıl önce)
    Eee kraliçe nerde?onsuz siz nasıl gidersiniz Cumhurbaşkanının yanına.çok ayıp olmuş.zaten piskolijisi bozuk iyce bozdunuz.eyvah eyvah.
    %94
    %6
    Yanıtla