SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cumhurbaşkanımız MTÜ'yü Yakinen Takip Ediyor'

'Cumhurbaşkanımız MTÜ'yü Yakinen Takip Ediyor'
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof.Dr. Recep Bentli’ye gerçekleştirdiği ziyarette, Turgut Özal Üniversitesi'nin eksikliklerini bildiklerini belirterek, ''İnşallah buradan yetişen öğrencilerimiz öğretim görevlilerimiz ilerde Türkiye’nin geleceğine yeni yüzyılına önemli katkılar sunacaklar'' dedi.

Ziyarette konuşan Prof.Dr. Rektör Bentli, ''Bakanımıza ve AK Parti il teşkilatından gelen Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Malatya ziyaretlerinde üniversitemizin çok güzel hizmetler beklediğini ifade etti. Başta Bakanımız Bülent Tüfenkci olmak üzere Malatya’daki siyasilerimizin desteğini alarak inşallah önümüzdeki 4 yıl içerisinde üniversitemizi iyi bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

Milletvekili Tüfenkci ise ''Turgut Özal Üniversitesi Malatya’mızın ikinci Üniversitesi ve genç bir üniversitedir. Malatya’mızın yetiştirdiği iki Cumhurbaşkanımızdan birisinin ismini taşıyan ve Türkiye’de de dikkatle takip edilen bir üniversite. Buranın başarısı Malatya’nın ve Türkiye’nin başarısı olacak. Burada yetişen gençlerimizin ülkeye katkıları Malatya’ya entegre olması ve Malatya’yla kaynaşması bizim içinde çok önemli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en son ki Malatya ziyaretinde gördük ki Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Üniversitesini yakinen takip ediyor. Bu noktada hem Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’a yakışır bir şekilde hem de Malatya’ya yakışır bir vizyonla, Türkiye’ye de bilimsel camiaya da önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. İnşallah buradan yetişen öğrencilerimiz öğretim görevlilerimiz ilerde Türkiye’nin geleceğine yeni yüzyılına önemli katkılar sunacaklar. Fiziki eksikler noktasında bir takım çalışmalar yapılması gerekiyor. Üniversitemizin bundan sonraki vizyonunu belirleme noktasında hocalarımız, rektörlük ve Malatya’nın bütün paydaşlarıyla beraber inşallah ortaya yol haritası konulması noktasında Üniversitemizi hak ettiği yere getirmiş olacağız’’ ifadelerini kullandı.

Bu arada, MTÜ Rektörü Prof.Dr. Recep Bentli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz Cumartesi Malatya'ya yaptığı ziyaretteki karşılama ve Pazar günkü uğurlama törenindeki fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

iha- malatyahaber.com

'Cumhurbaşkanımız MTÜ'yü Yakinen Takip Ediyor'
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Birilerivar (1 yıl önce)
    Yolsuzluk ve usulsüzlükle anılan eski rektörün 45 milyonluk parayı firmalara ödettirmediği söyleniyor bu 45 milyon ve daha fazlası nereye gitti sayın yetkililer acil araştırılsın milletin hakkı var bunda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Üniversitenin bir kere kuruldugu alan yanlış yerde... beyler deresinin karşısına bir alana yapılmalı trambus baglanmaliydi.. her iki Üniversite arasında gidip gelirdi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Birilerivar (1 yıl önce)
    Acilen sorumlu kurumların soruşturmayı başlatması gerekiyor Sayın yetkililer başlatsın tüm belgeler Ankara'dan ortaya çıkıcaktı emin olun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Mtü da bizzat gördük eski rektörün usulsüz atamalarını.sertifika ile kendi adamlarını doldurdu.sayın erdoğan yakından ilgilense bunlar olurmuydu..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ruba (1 yıl önce)
    Sadece basında öğrendiğimiz yolsuzluk ,usulsüzlük haberleri ile imaji bozulmuş üniversite,4 yıldır karı kocanın yönettiği üniversite,dünyanın geri kalmış ülkelerinde böyle üniversite olacağını sanmiyorum. Yolsuzluklarla zengin oldular.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Veli (1 yıl önce)
    Temizlik görevliler derse giriyor ne öğretecek öğrencilerimize bu konuyu ela akalım sayın Rektör
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Cemil (1 yıl önce)
    Recep Hoca'yla birlikte MTÜ'nün eski rektör Aysun Bay Karabulut ve kocası tarafından yerle bir edilen imajının düzelmekte olduğunu görüyoruz. 4 yıllık görev süresi yeni kurulan MTÜ'nün gelişmesi değil de 'yıkım dönemi' olan eski rektör Aysun Bay Karabulut, yalan söylemeden duramıyor. Üniversitenin kurucu rektörü olduğunu sosyal medyasına yazmıştı. Öyle olmadığı bu sitede yazılınca bu sahte ünvanı kaldırmıştı. Şimdi ne düşündüyse yeniden koymuş, yalana, aldatmaya devam ediyor. MTÜ'nün kurucu rektörü, kuruculukla görevlendirilen İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay'dır. MTÜ'nün üstüne Karabulut gibi çöken Aysun Bay ise atanmış ilk rektördür.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (1 yıl önce)
    "Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Üniversitesini yakinen takip ediyor" eğer bu söz doğruysa durum cok vahim. Bir onceki rektör hakkinda o kadar cok yolsuzluk ve usulsüzlük varken hicbir sekilde harekete gecilmiyorsa vay ulkemin haline. Fakibaba'nin neden istifa ettigini bi düşünelim
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum. Aysun un yaptıkları, götürdükleri hep yanına kar kalacaksa nerde adalet. O zaman bu ülke bitmiş. Böyle bir rezillik varmı ya.
    %87
    %13
    Yanıtla