SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımız 'Selahattin Başkan Bizim İçin Çok Önemli' Dedi"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı esnaf odalarının yanı sıra Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Diş Hekimleri Odası'nı ziyaret ederek, yöneticileriyle görüştü.

ESNAF ODALARI ZİYARETİ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ile Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek,  Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Halil İçen ve Madeni Eşya Odası Başkanı İzzet Demirci ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Oda Başkanları, “Sayın Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Her zaman Sayın Başkanımızın yanındayız. Başkanımızın Malatya’ya büyük hizmetleri var. Bu hizmetler inşallah daha da artarak devam eder. Bu kutlu yolda her zaman kendisiyle birlikte olacağız” dediler.

ESKKK Başkanı Ali Evren’de Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan Oda Seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak, Yerel Yönetimler olarak sizlerle birlikte varız. Siz güçlü olunca bizde güçlü oluruz. Birbirimizin hem partneri hem de paydaşıyız. Oda başkanlarımız konuşmalarında birlik beraberlikten bahsettiler. Bizlerin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyacı var. 53 yıldan beri ülkemize yağmayan, şehrimize yağmayan yoğun bir kar rahmeti aldık. Bu Malatya için rahmettir, berekettir, zenginliktir. Malatya’nın içme suyunu karşılayan Kaptajda su miktarı 4 bin litreden 1500 litreye kadar düştü. Beylerderesi’nde ikinci kaptajı faaliyete aldık.  Beylerderesi’nde üçüncü kaptaj için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önceden gerekli tedbirleri alarak Malatya’ya susuzluk yaşatmadık. Dolayısıyla Malatya’da birlik beraberlik içerisinde olursak yapamayacağımız hiçbir iş yoktur. Son 20 yıldır bütçemiz ilk defa artı veriyor. Bunun tek izahı Cenab-ı Allah’ın birlik beraberlik içerisinde olan insanlara rahmetini bol bol vermesidir.

Şu anda Malatya’nın her tarafı şantiye. Yollar, altyapı ve üstyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri, Kütüphane, Millet Bahçesi, park çalışmaları, spor salonları, gençlik kampları, karşılama merkezi, meydan düzenlemeleri, fuar merkezi, kentsel dönüşüm, Kuzey ve Güney Kuşak Yolları, bulvarlar, ilçelere arıtma tesisleri, çöp aktarma istasyonları, yeni araçlar her konuda yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar tamamlandığı zaman vatandaşlarımız hizmetlerimizi görmüş olacak. Niyetler halisane olursa sonuçta hayırlı olur. Niyetimizi halisane tutacağız, birbirimizi seveceğiz. Malatya Cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar oldu. Geçtiğimiz günlerde Ankara ziyaretimiz sırasında Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettik ve Malatya’nın yöresel yemeklerini ikram ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğumuz görüşme sırasında bütün Bakanların bulunduğu bir ortamda - Malatya bizim için önemlidir, Selahattin Başkan bizim için çok önemlidir. Bütün Malatyalı hemşerilerime canı gönülden selamlarımı iletin dedi. Ben de Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını sizlere iletiyorum.

Pandemi döneminde nasıl esnafımızın yanında olduysak bundan sonraki süreçte de her zaman esnafımızın yanında olacağız. Sizlerle birlikte bu gemiyi yürüteceğiz. Birlikte hedefe varacağız” şeklinde konuştu.

SMMMO ZİYARETİ
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke, “Ekonomiye katkı sağlamaya çalışan muhasebe mesleği ve onu icra etmeye çalışan Mali Müşavirler olarak şehrimizin idarecileriyle her zaman istişare halindeyiz. Sayın Başkanımıza tekrar odamıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

Muhasebe ve Mali Müşavirler Odasının Malatya’nın muhasebesini tuttuğunu belirten Başkan Gürkan, “Katılımcı belediyecilik temel ilkesi içerisinde belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Kuruluşları, Kanaat Önderleri ve Sendikalarımızla şehrin yol haritasını ve yön pusulasının oluşmasında bu kuruluşlarımızın fikir ve görüşleri bizim için önemli ve anlamlıdır. Bu anlamda şehrimizi yönetirken Meslek Kuruluşları ve Meslek Odalarının fikirlerine önem veriyoruz. Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanımıza bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Muhasebecilerimiz şehrimizdeki işverenlerimizin muhasebesini tutuyorlar. Odamız ne kadar güçlü olursa şehrimizin ekonomisi de o kadar güçlü olur. Odamızın ve muhasebecilerimizin azami titizlikle çalıştıklarına inanıyorum. Bundan sonra da birlikte güzel çalışma örneği vereceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

DİŞ HEKİMLERİ ODASI
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Diş Hekimleri Odası Başkanı Murat Canberk’i de ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Diş Hekimleri Odası Başkanı Murat Canberk ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu zor koşullardaki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Diş Hekimleri Odası ziyareti sırasında gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan ise konuşmasında, “Başkanımızın şahsında bütün diş hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. İlimizde yaklaşık olarak 500 civarında diş hekimi bulunmakta. Malatya’da ağız ve diş sağlığı noktasında Malatya insanının şanslı olduğunun temel bir göstergesidir. Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hastanesinin olması şehrimiz için çok önemli. Ayrıca özel diş muayene kliniklerinin bulunması vatandaşlarımız için çok önemli. Diş hekimlerimizin çalışma şartlarının da zor olduğunu bilmekteyiz. Diş hekimlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Odalarımızla, Meslek Kuruluşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak meslek kuruluşlarımızla yakın çalışma içerisindeyiz. Başkanımız şahsında bütün diş hekimlerimize sağlık, huzur ve mutluluk temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • cngz (2 yıl önce)
    O Zaman Birlikte Gidiniz Lütfen... Üstümüzdeki Kara Bulutları Atalım...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Rahmetli dedem derdiki olum sen seni met etme,bırak el seni met etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Gözlerim yasardi! Cok duygulandim!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Günde 200 kişinin vefat ettiği ülkede maske nerde?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taksici Erol (2 yıl önce)
    Malatya güzelse sebebi sensin başkanım REİS te farketmiş bunu
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Arif (2 yıl önce)
    Hiç durmasın yanına alsın Danışman yapsın bakan yada bakan yardımcısı yapsın ya bi şey yapsın da ne yaparsa yapsın bizi de kurtarsın
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Tecdeli (2 yıl önce)
    Kıymetli Baskanımız gecenlerde karla mucadele etmiyoruz, rahmetle mucadele olmaz demisti. Ben de bu açıklamadan sonra "ben de Malatya için Allah'ın bir rahmetiyim, benle uğraşmayin" demesini bekledim. Neyseki olayı Allah'a bağlamadan Cumhurbaşkanının iddia edilen iltifatıyla sınırlı tuttu. Valla bir seçmen olarak Sn. Cumhurbaşkanimıza diyecegim şu; madem sizin için çok kiymetli ise alin hayrını görün. Biz Malatyalılar olarak valla ne dayı yolu, ne emmi yolu, ne bohça, ne kapı tutması, ne sandık uzerine oturma, ne hafta, ne onbeş hic bir sey istemiyoruz. Baskanimizi alın engin bilgi, birikim ve tecrubeleri noktasında değerlendirin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı için önemliyse yanina alsın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gerçek Bu (2 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanı selahattin Gürkan ı yerine düşünüyor galiba. Yakışır. Kar la olan mücadele sini ve söylemlerini duyduysa tamam. Hayırlı olsun.
    %97
    %3
    Yanıtla