SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımıza Saygılı Olmaya Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2017-03-22 22:36:58
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, referandum çalışmaları kapsamında Akçadağ İlçesi’nde temaslarda bulundu. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Şahin, sanayi esnaflarıyla bir araya geldi.

16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum için esnaflardan destek isteyen Şahin, “AK Parti iktidarları döneminde yapmış olduğumuz bürün güzel çalışmaların, yeni baştan taçlandırılması, eksik kalanları tamamlamak ve sıkıntıların bertaraf edilmesi için anayasa düzenlemesine ihtiyaç vardı. Bunu da mecliste yaptık. Milletin vekilleri olarak mecliste üzerimize düşeni yaptık. İnşallah bundan sonra sözün sahibi, kararın ve yetkinin de sahibi olan milletimizin önüne 16 Nisan’da sandık gelecek. Milletimiz evet ya da hayır noktasında iradelerini beyan edecek. Ben eminim başta Akçadağ’ımız, Malatya’mız ve ülkemizin genelinde beklenenden çok daha yüksek oranda bir ‘evet’ oyları çıkacak” diye konuştu.

Şahin, millet tarafından kabul gören konuları uygulamaya koyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“18 maddelik bir yeni anayasa düzenlemesini Allah’ın izniyle, milletimizin dua ve destekleriyle geçireceğiz. Bu ülkenin yerli ve milli düşünen insanlarımızın kahir ekseriyeti iradelerini açık bir şekilde beyan ediyorlar. Vatandaşımızın bu güçlü desteği karşısında şaşkına dönen başta Avrupa ülkeleri olmak üzere içerideki bir takım işbirlikçileri vasıtasıyla başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümete karşı fütursuzca bir takım saldırılarda bulunuyorlardı. Yakın zamana kadar bunun dozu çok daha farklıydı. Başta ana muhalefet partisi olmak üzere diğer bir takım marjinal grupların, milletin gönlüne taht kuran, bu ülkenin 15 yıldır makus talihini yenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etmekle, onu ‘diktatörlük’ yaftasıyla suçlamakla kendilerine bir kazanım olmayacağını fark etmeleri de bir başarıdır. Şuanda cumhurbaşkanımıza karşı biraz daha saygılı olmaya çalışıyorlar.”

Ülke üzerinde emelleri olanlara milletin fırsat vermeyeceğini kaydeden Şahin, “16 Nisan’da milletimizin bu dik duruşu inşallah hem başta ana muhalefet partisi hem de ülke üzerinde kendilerini bir takım yanlış emellere yönlendiren, içimize nifak sokmaya çalışan ülkeleri de hizaya getirecektir. Milletimizin onurlu ve dik duruşuyla, bizlere daha nitelikli bir demokrasi, daha yaşanabilir bir ülke olacak. Bu seçimi birlik ve beraberlik içerisinde geçirelim. Alevi’siyle, Sünni’siyle, Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla Çerkez’iyle, köylüsüyle kentlisiyle, kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle hep birlikte Türkiye’yiz. Bu kenetlenmeden rahatsızlık duyanların da emellerini kursaklarında bırakacağız” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Armi (7 yıl önce)
    Ben bu milletvekilinin adını bile unutmuştum sahi ya akp den kaç milletvekili var isimleri ni bilen varmıdır acaba Malatya'da
    0
    0
    Yanıtla
  • Armi (7 yıl önce)
    Milletimiz ne kadar saf su milletvekilleri neredeler.?Neden seçimden seçime gündeme çıkıyorlar safiz ya oyu da paşa paşa veririz aylık 13 bin maaşı onlar alıyor biz degil
    0
    0
    Yanıtla