SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımızı Malatya'ya Davet Ettik"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’ya davet ettiklerini açıkladı.  

Gürkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AKP 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldıklarını belirterek, burada İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaş kayısı hediye ettiklerini kaydetti. 

Gürkan, “AK Parti İl Başkanımız İhsan Koca ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek kendilerini Malatya’mıza davet ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız hemşehrilerine selamlarını ilettiler, hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı sonrasında bizleri kabul etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte Cumhurbaşkanımızı Malatya’mıza davet ederek, hemşehrilerimizin selam ve muhabbetlerini ilettik.” mesajını görüşme fotoğrafları eşliğinde sosyal medya hesabından paylaştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ümit Derinkök (1 yıl önce)
    Tarımsal sulamada elektrik parası yüzünden ağaç sulamaya korkuyoruz.Tarimsal elektrik parası neden indirilmiyor.Bunu kim gündeme getirecek.ziraat o dağları neden suskun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Münebbih (1 yıl önce)
    Sayın başkan megsaş ekmek büfelerinde arıza bahanesiyle yaklaşık bir aydır ekemek ya reken bitiyor ya da arız bahenesiyle insanların ekmeğe ulaşımı güçleştiriliyor. Saat sabah 9:30 dan sonra (17.08.2022) ekmek yok deniyor. Gariban ekmeğe ulaşamıyor. Siz Büyükşehir olarak keşke okulların yapımına gösterdiğiniz hassasiyeti ekmek konusunda da gösterseniz. Üstelik bu bahene yaklaşık 20 gün, 1 aydır bu şekilde devam ediyor. Ya burada bir kasıt var ya da megsaş iyi yönetilmiyor. Önceki arşivde megsaşın günlük 65.000 ekmek ürettiği kaydedilmiş. Bu gün aratan taleple günlük 100. 000 ekmek ürettiğini farz edelim. Ankara halk ekmek günde yaklaşık 1.000.000 ekmek, İBB ekmek fabrikası günde 4 milyon ekemek üretiyor. Bu da şunu gösteriyor ki burada bir problem var. İşletme iktisat kuralları açısından değerlendirildiğinde; bu arıza ve duruşları maliyet ve personel ve ekipman amortisman giderleri açısından değerlendirildiğinde, megsaşın bir aylık zararını siz hesaplayın. Bu bir aydır geçmeyen arıza hali ya politik ya ekonomik yada idare zaafiyeti var. Burada her ne problem varsa bunun bedelini seçilmişler öder. Atanmışlar yani maaşlı personel sizin yönetiminzide bu problemin muhattabı sizsiniz. Sayın seçilmişler siz oy aldığınız insanlar tarafından yine iktidar seçileceksiniz. Hatırlatma; Boş tencerenin yıkamayacağı iktidar yoktur. Tecrubeyle sabit. Geçmiş yılların karne, karaborsa hepsi mazinin tozlu raflarında. Rehvete kapılmayın. Durmak yola devam. Glabalistler değil sizi halk seçiyor aman dikkat. Nufus planlamasının dolaylı yöntemi olan, insanlar ve toplumlar üzerinde pisikolojik baskı olarak kullanılan, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığını isteyen küresel şirketokrasi size mizanda imtiyaz sağlamaz. Hiç kimse Allah u tealanın mutlak adaletinden kaçamaz. Allah imhal eder, ihmal etmez. Sonra o gün, size verilmiş olan her nimetten sorguya çekileceksiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Halen reis diyorlar, arkadaş Malatya'dan bir yol olmaz bunu anladım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Reisim bunların koltuğun altına kayısıyi ver geri yolla. Yollarımız perişan, çalışan yok resim çektiren çok. Bir daha bunlarla mi?? Tövbeler olsun.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • halil (1 yıl önce)
    ne için çağırdınızki reisi. bozuk yollarımızı göstermek içinmi. günden güne betonlaşan malatyayı göstermek içinmi. bırakın bu işleri. Allahına gurban Malatya. diyince herşey çözülüyor bizim için gerçi. devam bu şekil.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    İhsan abi seni vekil olarak görmek istiyoruz inşallah
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Daha önce Malatya vekil gördü malatyada göremedi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • akcadaggg (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    organizede masabaşı işin hazır hayırlı olsun :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Sivil hava alanı inşaatını hızlı tren guzelgahini yıllardır bitmeyen Kuzey çevre yolunu hatta hatta Malatya şehir hastanesinin resimlerini göstermek için reisi davet etmişlerdir
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Marslı (1 yıl önce)
    Keşke kaysıyla değil, sayın Cumhurbaşkanım malatyada uçak yaptık, cep telefonu ürettik, marsa yolculuk çalışmalarımız var şeklinde gitseydiniz... Neyse, en azından bu şehirde kaysı ağaçları var, meyve veriyor..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bunlar belediyenin değil, üniversitlerde akademisyenlerin, teknoparkların ve üniversite destekli şirketlerin işidir.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Kayısı Bld görevimi adam bir değerden bahsediyor.
    %100
    %0
    Yanıtla