SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı' Kampanyası

'Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı' Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Kızılay Malatya Şubesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı Kampanyası’ başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM)’de düzenlenen ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 1923 Kan Bağışı Kampanyası’ 29 Ekim’e kadar sürecek.

Kan bağışı kampanyasına Malatyalı vatandaşları davet eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, “Cumhuriyetin 100. yılında 1923 kan bağışı hedefledik. İnşallah Malatyalılar Kızılay’a kan verme noktasında sahip çıkacaklardır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde böylesine duyarlı bir davranışın sergilenmesi inşallah bizlere daha güzel günler getirecektir. Malatyalı hemşerilerimizin kan bağışında bulunmalarını özellikle istirham ediyorum” diye konuştu.

Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasını desteklediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin kan toplama kampanyasını belediye çalışanları olarak destekliyoruz. Malatya’daki sakinlerimizin çoğunun bu konuda hassas davranmalarını ve destek olmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Araştırmacı-Yazar Ali Haydar Koyun ise, “Malatya Büyükşehir Belediyemize ait güzide bir tesiste Türk Kızılay’ımızın Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde başlatmış olduğu 1923 kan bağışı kampanyasında bulunuyoruz. Kanın insan hayatında çok özel bir yeri var. Kan vermek bir nevi can verme anlamındadır. Bu çerçevede duyarlı tüm vatandaşlarımızı kan verme kampanyasına iştirak etmelerini bekliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (6 ay önce)
    İnşallah o sedyedeki kan bağışında bulunan vatandaşın kanı yakın bi tanıdığımıza nasip olmaz EGO PATLAMASI OLUR NEYE LAZIM. EVLERDEN UZAK ET ALLAHIM
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Cumhuriyet'in 100. yılında Kızılaya kan vererek, hayır işleyen insanlara böyle seviyesizce bir yorum kansızlıktır. O kadar delikanlı isen gider yüzüne konuşursun parazit kişilik şeklinde yaşamazsın.
    %100
    %0
    Yanıtla