SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1,5 Yıl Önce de Bu Kazayı Yapmış

0
Güncellendi - 2018-04-25 02:59:52
1,5 Yıl Önce de Bu Kazayı Yapmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz 22 Nisan Pazar gecesi yönetimindeki otomobille aşırı hız sonucu yolun ortasındaki refüjü aşarak karşı şeride giren, 1 kişinin öldüğü, 4 otomobilin hasar gördüğü, kendisi dahil 4 kişinin de yaralandığı kazaya neden olan sürücünün, 1,5 yıl önce de ciddi bir kaza geçirdiği, ölümden döndüğü bildirildi.

1,5 YIL ÖNCEKİ KAZADA DA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Sürücü Ömer Faruk T.’nin ilk kazası 22 Ekim 2016 tarihinde Cumartesi sabaha karşı saat 04.30 sularında Çevre Yolu Devlet Hastanesi girişinde meydana gelmişti. Kazada;  şehir merkezinden MAŞTİ yönüne süratle gitmekte olan Ömer Faruk T. yönetimindeki 44 PU 699 plakalı Mercedes marka otomobil, Malatya Devlet Hastanesi (Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi) girişinde çeşmenin bulunduğu noktada sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu, önce kaldırıma sonra yön levhası ve elektrik direği ile çöp konteynerine çarpmıştı.  Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil, yaklaşık 50 metre sürüklenmiş ve sağ ön tekeri yerinden kopan otomobilin sürücüsü ve yanındaki 2 bayan aracın içinde sıkışmıştı.

Kaza da otomobilin çarptığı çöp konteyneri yaklaşık 30 metre ileriye savrulurken, otomobilin sağ ön tekeri ise otomobilden yaklaşık 30 metre geride kalmıştı.

Kazada ağır yaralanan sürücü Ömer Faruk T., uzun süre Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi görmüştü. Kazada Kübra G. ve Seda G. ise yaralanmıştı.

İKİNCİ KAZASINDA 19 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ

Sürücü Ömer Faruk T.’nin ikinci kazası ise geçtiğimiz Cumartesi günü 22 Nisan Cumartesi gecesi saat 00.30 sularında Çevre Yolu Ankara asfaltı MAŞTİ Kavşağına yakın mevkide Milli Savunma Bakanlığı ANT Başkanlığı Doğu Bölge Müdürlüğü önünde meydana geldi.

Şehir merkezinden Beylerderesi istikametine seyretmekte olan Ömer Faruk T. yönetimindeki 23 BM 947 plakalı Volvo marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, sürücünün kontrolü kaybetmesiyle yolun orta refüjünü aşarak karşı şeride geçmiş, otomobil şehir merkezi istikametine gelmekte olan Aydın Altan idaresindeki 34 JY 722 plakalı otomobile çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 60 metre sürüklenip devrilmişti.

 Bu aracın çarptığı 34 JY 722 plakalı otomobil ise savrularak, aynı istikametteki Hacı Ahmet Apaydın’ın idaresindeki 44 DA 626 plakalı otomobile çarpmış, kazaya neden olan 23 BM 947 plakalı otomobilde bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz, bu araçtan yola fırlamış ve 44 DA 626 plakalı otomobilin altında kalmıştı. Kazaya neden olan otomobil, Ali Çetinkaya’nın yönetimindeki 34 TC 2414 plakalı otomobile ise yandan çarpmıştı.

Kazada,  Ömer Faruk T.’nin kuzeni olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Yunus Emre Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya neden olan Ömer Faruk T. ve sürdüğü otomobilde bulunan 3 kişi ise yaralanmıştı.

Ömer Faruk T. ve diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Ömer Faruk T.'nin 22 Ekim 2016'da yaptığı kazada kullandığı otomobil hurdaya dönmüştü

FOTO: Ömer Faruk T.'nin son kazasında bir yakını öldü, otomobili bu hale geldi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ozan (6 yıl önce)
    Ölen kardeşimize allah rahmet eylesin ama böylesine değil araba vermek otobüse bile almayacaksın. Allah muhafaza carptiklarindan biri olabilirdik ve bunun gibi yüzlercesi sokaklarda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdal (6 yıl önce)
    Bu ikinci kazasını yapan şahıs ayrıca ilk kazasında tek gözünü kaybetmiştir. Bu kazayı yaparken tek göze sahiptir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    vah benim garip anadolum vah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmedo (6 yıl önce)
    Hadi buyrun söyleyecek söz varmı
    0
    0
    Yanıtla