SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Yapacak Çok İşimiz Var"

A- A+ PAYLAŞ

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli bir sınav olduğunu ifade eden AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Cumhuriyet 100. yılına girerken içeride ve dışarıda siyasetle, milli iradeyle karşı vesayetlerle, darbelerle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler” dedi.

Malatya’da çeşitli ziyaret ve açılışlara katılan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AKP Malatya İl Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Burada partililere seslenen Yıldırım, 2023 seçimlerini hatırlatarak önlerinde önemli bir sınav olduğunu belirtti. 2023 seçimlerinin Türkiye için iki anlam ifade ettiğini belirten Yıldırım, “Birincisi Cumhuriyetimizin 100. Yılı. İkincisi de Cumhuriyetin 100’ncü yılında Cumhurun başı Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İşte Cumhuriyet 100. yılına girerken içeride ve dışarıda siyasetle, milli iradeyle karşı vesayetlerle, darbelerle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler” dedi.

“MALATYA'DA SICAK ASFALT NEDİR BİLİNMİYORDU”!.

AKP İl Başkanlığında konuşan Yıldırım, “Malatya Kayısı Festivali’nin çeyrek asırlık bir geçmişi var. Malatya deyince kayısı, kayısı deyince Malatya akla geliyor ama sadece kayısı değil Malatya, üretimiyle, sanayisiyle, tarihiyle Anadolu Platosu'nun çok güzel bir merkezidir. Malatya, 20 yıldır bizi hiç ama hiç yalnız bırakmadı. Malatya her zaman yanımıza ve arkamızdaydı. Önemli ve zor kararların arifesinde Malatya’yı hep yanımızda gördük. Bunun için Malatya’ya ne yapsak azdır, her şeyi fazlasıyla hak ediyor. Ulaştırma Bakanlığım döneminde Malatya’ya 15 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik.  Şu kadarını söyleyeyim Malatya’da sıcak asfalt nedir, bilinmiyordu. Ve bütün komşu illerin kesiştiği noktaları bölünmüş yollarla gerçekleştirdik. Yine bölünmüş yol miktarı hemen hemen yok mesafesindeydi. Bugün 500 kilometrenin üzerinde bölünmüş, yola sahip. Çevreyolu devam ediyor. Devam eden milyarlık projeler var ama ömür biter yol bitmez.” dedi.

Yıldırım, “Bu işleri hep beraber yapacağız. Çünkü biz ne dedik, 'insanı yücelt ki devlet yücelsin, insanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle 20 yıldır, Genel Başkanımızla beraber memleketin her köşesini karış karış imar ettik. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, sanayide, kültürde birçok eseri ülkemize kazandırdık. Malatya sağlıkta ve belirli alanlarda sadece Türkiye’de değil dünyada adından söz ettiren bir şehrimizdir. Bize de düşen sizlerin yardımı ve desteğiyle bu işlere destek sağlamak.” diye konuştu.

Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2023 artık görünür hale geldi. Birkaç yıl önce hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz.  Önümüzde önemli bir sınav var. 2023 Türkiye için iki anlama geliyor. Birincisi Cumhuriyetimizin 100. Yılı, ikincisi de 100 yılda Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhuriyetimizin 100 yılına girerken, içeride ve dışarıda siyasetle, iktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbelerle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır. O halde ne diyoruz, ‘durmak yok yola devam.’  

Değerli arkadaşlar, birlikten ve beraberlikten kuvvet doğar. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenler, boşuna heveslenmesinler.   Bu millet ve AK Parti iktidarı, onun lideri, kadroları 20 yıl boyunca bunlarla çok sınav verdi. 2017’de, 2013’de, 2016’da, 15 Temmuz’da yine Malatya dimdik ayaktaydı o gece. Ay yıldızlı bayrağımızı indiremediler, ezanımızı dindiremediler, alçaklar hak ettikleri cezayı gördüler. Daha yapacak çok işimiz var.Memleket için millet için 20 yılda AK Parti’nin yaptığından daha fazla ne yapacağını anlatan bir muhalefet olsun ama ne yazık ki böyle bir muhalefet anlayışı yok. Yatıp, kalkıp ne diyorlar, ‘Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz.’ Peki, ne olacak sonra, diyoruz. ‘Valla onu bize söylemediler, ancak o kadarını söylediler.’ Bende diyorum ki,  bu millet Tayyip Erdoğan’a da sahip çıkar, bu millet bayrağına da sahip çıkar, toprağına da sahip çıkar. Bu millet nasıl 15 Temmuz’da bayrağı yere düşürmediyse, Cumhuriyetin 100. Yılında da içerde ve dışarıda terör örgütlerine göz açtırmayan, onlara fırsat vermeyen aziz milletimizle yoluna devam edecektir."

MHP'DE..

MHP İl Başkanlığı ziyaretinde  konuşan Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın "ansızın, öylesine, akla gelindi" diye kurulan bir ittifak olmadığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın kurulmasını anlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Yıllardan beri millet iradesini örseleyen, vesayetle, dayatmayla, darbe girişimleriyle iktidarları sıkıştıran, milleti yorgun düşüren vesayetçi anlayışa karşı Türkiye'nin bekası için, milletin istikbali ve istiklali için özellikle 15 Temmuz'dan sonra başlayan Yenikapı ruhunun devamı olarak hayata geçmiş. Ama esasında bundan da önce Başbakanlığımız döneminde Sayın Bahçeli ile bu iki başlı yönetim anlayışını sona erdirmek ve idarede istikrarı, güveni sağlamak adına başlattığımız anayasa değişikliğiyle bu yolculuğu 15 Temmuz sonrası daha da kaynaşarak, kenetlenerek sürdürmeye karar verdik ve bu kararlılığımız devam ediyor. Liderlerimizin ortaya koyduğu basiret, ahenk tabi ki tabanda partilerimizi de birleştiren, kaynaştıran en büyük gücümüz, enerjimiz."

Yıldırım, ittifakların olabileceğini ancak kimin kiminle ittifak yaptığına bakılması gerektiğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkeyi bölmek isteyenler, ülke üzerinde emperyal emelleri olanlarla bizim işimiz olmaz, ittifakımız da olmaz. Bugüne kadar olmadı bundan sonra da olmayacak. Siyaset her şey değil ama bu kadim topraklar binlerce yıl bizlere emanet edilen, vatan olan bu topraklara gözümüzün içi gibi bakmak hepimizin boynunun borcudur. Dolayısıyla ülkücü kardeşlerimiz, MHP'nin değerli mensuplarıyla el ele omuz omuza yürümek ve 2023'te de yine Sayın Cumhurbaşkanı'mızı başımızda görmek için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu ahengin bazılarını rahatsız etmesini anlayabiliyoruz. Hiç önemi yok ama bizim değerlerimiz sağlam, hangi değerler üzerinden yol alacağımızı çok iyi biliyoruz."

Geçmişte yaşadıkları acı tecrübelerin bulunduğunu, ülkenin terörden, FETÖ'den PKK'dan DEAŞ'tan ve birçok bölücü örgütten çok çektiğini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Hem insan sermayesini hem parasal sermayesini maalesef bu uğurda kaybetti. Büyük bedeller ödedik daha fazla büyük bedel ödemek istemiyoruz. Bakıyoruz etrafımızda hakikaten bir şer çemberi oluşturuluyor. Bölge hareketli. Her zaman tarihin her döneminde bu bölge hep hareketli olmuş, sürekli buralar çatışma alanları halinde olmuş. Bu bölgede tutunmak, varlığı sürdürmenin bir bedeli var. Bu bedeli de bugüne kadar ödeyerek geldik bundan sonra da bu bayrağı, ay yıldızlı bayrağımızı asla yere düşürmeyeceğiz. Bayrağımız inmez, ezanlarımız dinmez, vatan bölünmez. Biz yolları böldük ama Türkiye'yi böldürtmedik, böldürtmeyeceğiz. Hep beraber el ele kol kola bu yürüyüşümüzü büyük bir başarıyla sürdüreceğiz."

Yıldırım, MHP ile aynı binadaki Ülkü Ocaklarını da ziyaret etti.

VALİLİK ZİYARETİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 21-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve 25.  Kayısı Festivali onur konuğu olarak Malatya’ya gelen eski Başbakan ve TBMM Eski Başkanı, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Malatya’da ilk olarak Kent Müzesi’ni gezen Binali Yıldırım, fuar alanına geçerek ‘En Güzel Kayısı Yarışması’nın startını verdi. Burada yaptığı konuşmada “Sadece dereceye girecek olan ilk üç çiftçimizi değil, tüm çiftçilerimizi tebrik ediyorum” dedi. 

Ardından Malatya Valiliğini ziyaret eden Binali Yıldırım, valilik şeref defterini imzaladı.

Vali Hulusi Şahin, TBMM Eski Başkanı ve son Başbakanımızı Malatya’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında Malatya’nın tarihi, turizmi, ekonomik yapısı ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ..

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Belediye ziyareti sırasında şeref defterini de imzaladı.

Ziyarete AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Malatya eski Belediye Başkanlarından M. Yaşar Çerçi, İlçe Belediye Başkanları, AKP ve MHP İl Başkanları ile Malatya protokolü katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanmış olan Malatya Kültür Envanterini inceleyen AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Malatya’nın tarihi ve turizmi açısından çok kapsamlı ve güzel bir çalışma olduğunu belirterek hazırlanan Envanterden dolayı Başkan Gürkan’ı tebrik etti.

Türk Dünyası’nın AK Sakallılar Konseyi Başkanı’nı Malatya’da ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Başkan Gürkan ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Malatya’yı ‘İnsanlık medeniyetinin başladığı, Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehir’ diye tarif ediyoruz. Dünya’da ilk yerleşik hayatın, bürokrasi hayatının, ilk muhasebe kayıtlarının, taş devrinden demir devrine evrilme ve demirin silah olarak kullanılması ilk devlet olgusu Malatya’da zuhur etmiştir. Bunun üzerine Birleşmiş Milletler Camiası UNESCO Kültür Mirası komitesine müracaat ettiğimiz zaman buradaki bulgular dünyadaki medeniyetin ilk inkişaf ettiği yer Malatya’dır diyerek bunu tescil etmiştir. UNESCO’da dünyadaki medeniyetin başladığı yer Malatya’dır denildi. Malatya insanlık tarihi açısından önemli bir merkezdir. Türk İslam Tarihi açısından baktığımız zaman Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehir diyoruz. Anadolu’nun kapıları Malatya sancağı olarak 1071 yılından 400 yıl önce Anadolu’nun fethine başlandı.

Malatya hem insanlık tarihi açısından hem Türk İslam tarihi açısından önemli bir yeri vardır. Geçmişteki büyüklerimiz burada medeniyet destanları yazmışlar, kahramanlık destanları ve ilim irfan destanları yazmışlardır. Bizler bu şehrin Şehr-ül Emin’i olarak hizmet destanları yazmakla mükellefiz. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere sizlere, hükümetimize, milletvekillerimize, valimize ve Malatya’daki bütün paydaşlarımızla çok güzel birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir çalışma örneği sergilemekteyiz. Şu anda Türkiye’de en fazla yatırım yapan ilk üç Büyükşehir Belediyesi arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi de bulunmakta. Kırsala en fazla yatırım yapan il Malatya” dedi.

Başkan Gürkan konuşmasının devamında, Malatya’da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapılmakta olan hizmet ve yatırımlar hakkında da AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a sunum eşliğinde bilgiler aktardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyaretin anısına, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a kayısı, tespih ve Arslantepe’de bulunan dünyanın ilk kılıcının replikasını hediye etti. 

KENT MÜZESİ ZİYARETİ

25’inci Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivaline katılmak üzere ilimize gelen son Başbakan, AKP Genel Başkan Vekili ve aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı AK Sakallılar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım Kent Müzesini gezdi.

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın Kent Müzesi gezisine, AKP MKYK Üyesi Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, AKP Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, AKP ve MHP İl Başkanları ile kalabalık bir heyet katıldı.

Kent Müzesi’nin yapılışından günümüze kadar olan tarihi süreci hakkında bilgiler aktaran Başkan Gürkan, “Önceki yıllarda askerlik şubesi olarak kullanılan yapı, 1893 yılında yapılmış Genç Osmanlı dönemi eserlerindendir. Malatya tarihini, kültürünü ve kimliğinin tanıtımında müzelerin önemi büyüktür. Bu anlamda kentimizdeki kültür yapılarına büyük önem vermekteyiz” dedi.

Kent Müzesi’ni çok beğendiğini belirten AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ise, “Müze gerçekten çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Geçmişten günümüze bütün objeler bu müzede bir arada. Malatya’nın hafızası bu müzede dile gelmiş gibi. Geçmişte kullanılan birçok eşya burada muhafaza edilmiş. Malatya ve turizmi açısından çok güzel bir mekân oluşturulmuş” dedi. 

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi- iha- AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Hasan (1 yıl önce)
    Mhp nin geldiği nokta üzüntü verici
    %100
    %0
    Yanıtla
  • GaripKurt (1 yıl önce)
    Öznur hanımın kurt sembolü tam bir sentez olmuş :))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Yapacak hiç bir işiniz kalmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan vartolu (1 yıl önce)
    Yapacak ne işiniz kalmış merak ettim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kentli44 (1 yıl önce)
    Hele sizleri secimlerden sonra görelim.malatyalının anası aglamiş heryer hırsız heryer uyuşturucu fuhuş almış başini gitmiş birde akil veriyor sıcak asvalttı malatyali bilmiyormuş hadı ordan yanındakilerin hepside malatyayı karis karis yediler belediyedeki yolsuzluklar unutmadı hepsinin hesabı sorulacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Yetmez vallahi de bu Malatya'nın uyanması için ne yapsanız da yetmez!!!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • SELİM (1 yıl önce)
    Sayın Bin Ali Yıldırım.. Bu halka bu millete hizmet etmek istiyorsan 32 yaşındaki oğlun o serveti nasıl yaptı.Oğlun hariç bu ülkenin gençleri vs fazla kafamız çalışmaz.Eee malum senin oğlun dahi 28 milyar doları var. Ak partili vekiller ve il başkanı işi bilmiyor. Adamın oğlunu çağırın bir konferans verecek deyin Malatya nın yarısı katılır. 32 yaşında 28 milyar dolar serveti olan bir dahi iş adamından bahsediyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • atarli adam (1 yıl önce)
    Evet daha yapacak çok işleri var? deliçavuş (tweet) açıklıyor yaptıklarını, yapacaklarını :)))
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Roketbalığı (1 yıl önce)
    Yeter mi yetmez vallahi bu kadar mal mülk nakit kim ne götürdü siz ne götüreceksiniz amelinizden başka vallahi yaxık ettiniz hem kendinize hemde sizinle eriyip giden gençliğimize ben şikayetçiyim
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Erhan (1 yıl önce)
    Oy verdik zamanında daha yeter yeter daha durun şu adamcılığınız daha soğuttu yeter daha lütfen yeter.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Hazır Malatya ya kadar gelmişken Bingöle, Tunceliye, Muşa, Vana doğru gitseydiniz de bomboş canım arazileri meraları görseydiniz. Venezuellaya gidip tarım yapmaktan kolay bomboş atıl kalmış, milletin sayenizde el süremediği güzelim arazileri de görürdünüz
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)
    Bir bardak cay bir adet simit 8 lira oldu bence hicbirşey yapmayın
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    20 yıldır iktidarda olup da yapamadığınız ne kaldı da niye yapamadınız? Satacağınız birşey kalmadı, araziler yeterince rantlandı. Milleti fukara ettiniz, orta direk kalmadı . Yandaşınız trilyoner oldu, hala mı doymadı?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Arkın (1 yıl önce)
    Çok verimli bir gün olmuş anlaşılan Malatya nin bütün güzel yüzünü göstermişler yanlız birşey dikkatimi çekti Gaziantep büyükşehir belediye başkanı da konuklar arasında imiş keşke bizim belediye başkanı na biraz örgütte bulunsaydı Malatya yı Malatya yapacak belediye nin calisanidir diye kadın belediyenin tüm çalışanları tarafından çok sevilen sayılan bir kişi sanırım onada Malatya nin tüm güzel taraflarını gösterdiler diğer tarafı olan sefalet geçim sıkıntısı bir dünya sorun onlardan kimsenin haberi yok tur seçim zamanı geldiğinde aaa niçin oylar bu kadar dusdu diye o zaman düşünecekler sanırım
    %90
    %10
    Yanıtla
  • zibetra (1 yıl önce)
    Yapsaydınız, elinizden tutan mı oldu?!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ersincan (1 yıl önce)
    Herkes herşeyden şikayetçi , zaten memnun olması da beklenemez kimsenin halimiz bu hale düşmüşken , asıl merak ettiğim gerçekten bunlara oy verecekmisiniz ? Bunları başımızda tutup gerilemeye çökmeye devam mı edeceğiz göreceğiz. Umarım insanlar akıllı olur sandıkta hakettiği dersi verir. Burada yazacak çok şey var ama buna ne şarjım ne de türkçem yeter , inanın artık bunalıma girdik insanlıktan çıktık.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Daha yapacak bir şeyiniz yok yeter artık bıktık sizde ekmk 5 tl olacak 20 yıldır bir parti tek başına iktidar olacak gelinen nokta ya bakarmisiniz bir halen kandırmaya devam verin bu kardeşinize oyu görün türkiye uçacaktı noldu yere çakıldı o uçak
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)
    Yapacak işlerin arasına torun sevmeyi ekleyin artık. Dünyanın her tarafına maske yardımı yapmaktan yoruldunuz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kısa ve öz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Hiç unutmam M.Ö arkamızda yaprak elimizde mızrak avlanıp karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. Henüz tekerlek icad edilmemiş, kibrit denen o büyük icad henüz mağaralarımıza ulaşmamış, ateş yakmak için saatlerce çubuk çevirirdik elimizde... Sonra iktidar değişti ve keşifler mi dersin icatlar mı dersin sanayi devrimi teknoloji devrimi uzay bilimi havacılık denizcilik yeraltı kaynakları derken devrimler peşpeşe geldi... Dünya hala mağaralarda yaşayıp avlanmaya çalışırken biz mağaralardan çıkıp tokinin yaptığı konutlara geçtik, yalaktan şu içerdik bardak yoktu. Sıcak toprağı güneşte ısınmış taşla karıştırıp yürüyüş yolu yapardık. Sıcak asfaltı kim görmüş. Vay babam vay ne günlere kaldık.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Size yorum bile yapmıyorum, tek ricam Allah rızası için bişey yapmayın.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başkanda ki bu yabancı folklor ekip hayranlığı nedir anlamadım, kendi öz folklör ekibin sarmıyor mu?
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mirza (1 yıl önce)
    Yav nasıl Malatya sıcak asfalt nedir bilmiyordu oldu
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kemal (1 yıl önce)
    Malatya hep yanınızdaydı doğru ama siz malatyayı ne hale getirdiniz ortada
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başkan şu trafiğe çözüm bul artık. Çakıra hacı uğura kızdık seni destekledik trafik onların zamanında daha iyiydi
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Binali Başkan doğru söylemiş, hazır buraya kadar gelmişken Erzincan'ı dahil ettiği Yüksek Hızlı Tren için Malatya için de hatırlatma yapılsaydı.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • drijanlı (1 yıl önce)
    Turgut özal Üniversitesi rektörüde; rektörlüğe devam edecek galiba bu gidişle????
    %85
    %15
    Yanıtla