SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Belediye Başkanının Acı Günü

Darende Belediye Başkanının Acı Günü
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ın vefat eden kardeşi Fatih Özkan, toprağa verildi.

Tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybeden Fatih Özkan için Zaimoğlu Çarşı Camisi'nde tören düzenlendi.

Kılınan namazın ardından Özkan'ın cenazesi​​​​​​​ Heyiketeği Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Özkanı ailesi ve yakınlarının yanı sıra AKP İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri, vakıf ve dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız