SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt, Darende ve Doğanşehir'de Korkutan Depremler

Yeşilyurt, Darende ve Doğanşehir'de Korkutan Depremler
A- A+ PAYLAŞ

Salı öğleden sonra, akşam ve gece Malatya sınırlarında büyüklükleri 4 ile 3,3 arasında değişen depremler meydana geldi.

Gece 23.09'da meydana gelen ve AFAD'ın merkez üssünü Yeşilyurt ve büyüklüğünü 3,6 olarak belirttiği deprem il merkezinde de şiddetli bir şekilde hissedildi ve heyecan yarattı.  

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 23.09'da yer yüzeyinin 5 km. altındaki tabakada meydana gelen depremin büyüklüğünü 3,7 merkez üssünü de Yeşilyurt- Seyituşağı olarak açıkladı.

DİĞER DEPREMLER..
Bu arada, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 14.20'de meydana gelen ve merkezi Darende- Çaybaşı olan depremin büyüklüğünün 4, saat 15.04'te meydana gelen ve merkezi Darende- Balaban olan 3,5 büyüklüğünde deprem kaydı yapıldığını duyurdu.

Kandilli, saat 19.48'de de merkez üssü Doğanşehir- Yolkoru olan 3,3 büyüklüğünde deprem kaydı yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Heyecan değil korku (11 ay önce)
    Heyecan değil korku oluşturdu sayın Malatyahaber.com editörü. Heyecan mutluluk ya da geleceğe dair hayatımızı etkileyecek güzel bir şey olması temennisi karşısında olan bir eylemdir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tahir (11 ay önce)
    Bunlar artçı değil, öncü depremler... Büyük deprem gelebilir... Ancak maraş depremleri gibi büyük olmasada yine 6 veya 6.5 büyüklüğünde olabilir... Yeryüzüne yakın veya uzak olması da yıkıcılığı etkileyebilir... Ağır hasarlı binalardan uzak durmakta fayda var... Depremin doğası sağlam zeminlerde az katlı binaları, tarım arazisi gibi çürük zeminlerde çok katlı binaları ağır hasara uğratır veya yıkar.... Çünkü ivme ne kadar büyük olursa, binaya etkiyen yatay yük o derece büyük olur...
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kac sene içinde olur senin tahminin ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hüseyin arabacı (11 ay önce)
    Yüce rabbim ikaz üstüne ikaz gönderiyor ,çalmayın ,çırpmayın kul hakkı yemeyin,rüşvet almayın,başkasının yerine kurumlarda işe girmeyin ,sınavsız memur olmayın, deprem yardımlarını zimmetinize geçirmeyin,faiş fiyatla mal satmayın,ev kiralarını yükseltmeyin yani kısaca insan olun,hak yolunda olun, biraz vicdanınız,biraz edebiniz,birazda ahlakınız olsun yoksa ne gelirse başımıza hakdan gelir edep edin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Deli (11 ay önce)
    Deprem verilerini de galiba Tuik veriyor..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bülent (11 ay önce)
    İnsanlar çığrından çıkmış vicdan kalmamış kimse kimseye acımıyor daha ne olacakki insan olalar özellikle ev sahipleri fırsatçı olmuş ne demek 10 bin 14 bin kira paranız yerin dibine batsın yine adam olmaz bu insanlar!!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Pütüegeli (11 ay önce)
    Şehrin emini Selo yine ne günah işledik?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ismail (11 ay önce)
    herkes üç kağıtcı olmuş 1 liralık malı 10 liraya satan mı dersin kiralara fahiş fiyat verenmi dersin düşene bir tekme vur zihniyeti olan bir yerde deprem olması normal olmaması anormal malatya eski malatya değil üçkağıtcı düşene bir tekme atan yer olmuş yazdıklarım acı ama gerçek
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Sanki enerji transferi sadece Malatyaya oldu evet her yerde oluyor ama Malatya sağlı sollu çok sallanıyor ve bu durum da çok ürkütücü. Rabbim beterinden korusun diyoruz. Bilimle beraber manevi açıdan da kendimize çeki düzen vermek zorundayız.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • MUSTAFA (11 ay önce)
    Yine birileri azdı demek ki. Sayın belediye başkanımız öyle yorumlamış depremi
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Emrah (11 ay önce)
    Bu evlerini ağır hasardan az hasara çevirip , sonrada depremden kar yaptığını sanan ev sahiplerine sözüm.. Allah beterinden saklasın olası bir depremde can kaybı olduğunda vicdanen nasıl rahat olacaksınız.Kendi oturmadığınız evleri millete kiraladınız.Üstüne akıl almaz paralar istediniz.Vallahi billahi iki elim yakanızda bu dünyada birşey olmazsa ahirette hesabınız büyük olacak.. Allah korkusu olamayan ,Rabbim en büyük cezayı kesecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fth (11 ay önce)
    Gece meydana gelen depremi google 4.4 gösterdi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (11 ay önce)
    Milyonlarca yıllık doğa olayı doğanın devinimi ama şu da var ki Allah bizi defterden silmiş...
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (11 ay önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Böyle yorum yapilirmi kardeşim Allah'ın Rahmetinden sual olunurmu Kahrinada lutfunada sukrekmek gerekir Lütfen Herhalimize Çok şükür edelim
    %76
    %24
    Yanıtla
  • şükretmek değil, hamdetmek lazım
    %34
    %66
    Yanıtla
  • yalın (11 ay önce)
    geçmiş olsun. korkunç bir sesle beraber yeşilyurt civarında hissettik. 7-10 saniye kadar sürdü. bu depremlerin doğu anadolu fay hattına enerji yükleyen depremler olacağını; 3 , 3,5 ve 4 üzeri depremler beraberinde 7 civarı depremi tetikleyeceğini yine bu gazetede sayın aluçlu beyin ifadelerinde okumuştum. evim az hasarlı ama aklımdaki soru işaretleri beni tedirgin ediyor.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Adıyamanli muhammed (11 ay önce)yalın isimli kullanıcı yorumuna
    Kardes dogu anadolu fayinda karliova yedisu segmenti haric artik bu civarlarda 7 lik deprem riski tamamen bitti cunku kirildi bundan sonrasi icin malatya fayina dikkat etmeliyiz
    %34
    %66
    Yanıtla
  • malatya fayı kırılırsa kaç civarı olur büyüklüğü?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüseyin Murat Yavaşoğlu (11 ay önce)
    Malatya'nın dört bir yanı beşik gibi günlük sallanıyor Utanmadan ağır hasarlı binaları Büyük bilim adamı !!! ? Selahattin Gürkanın ben incelettim çoğu ağır hasarlı bina aslında az hasarlı tespiti ve bir daha burada büyük deprem olmaz müneccimlerinin görüşleri doğrultusunda hafif hasara veya hasarsıza dönüştürüyorlar Göz göre göre insanlara mezar hazırlıyorlar Bazı paragöz şerde kendi ahlaksız menfaatleri için buna çanak tutuyorlar. Malatya'nın sivil toplum baskı unsurları, basını, vekilleri neden seslerini yükseltip bu rezalete dur diyecek birlikteliği ve ses yükseltmiyorlar anlamak mümkün değil Bu kadar mı aciz, yalnız ve duyarsızız Artık Malatyalıyım demek baba ar geliyor Yazıklar olsun
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    4 ün üzerinde idi kesin afad verilerine artık kimse inanmıyor
    %89
    %11
    Yanıtla