SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Kültür Yolu Festivali Etkinlikleri

Darende'de Kültür Yolu Festivali Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

ültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez Malatya'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında Darende'de etkinlikler gerçekleştirildi.

İlçe merkezinde bulunan meydanda gerçekleştirilen programda, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı sanatçılar sahne aldı.

Etkinlikte açık havada Türk sinemasının unutulmaz yapıtlarından "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmi gösterildi.

Darende Belediyesi Başkanı Alican Bozkurt, yaptığı açıklamada, kültür ve sanatın ilçenin tanıtımına katkı sağladığını belirterek bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirtti.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız