SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Posta Kamyonuna Çarpan Araçtaki Kadın Öldü

Posta Kamyonuna Çarpan Araçtaki Kadın Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun kenarında park halindeki posta kamyonuna arkadan çarpan araçta bulanan 73 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Ölümlü trafik kazası, saat 12.30'da Malatya-Kayseri Karayolu’nun üzerinde Darende ilçesinin Balaban Mahallesinde meydana geldi. Kazada F.Ö. (67) yönetimindeki yabancı plakalı BF FK 1905 plakalı otomobil ile Darende istikametine seyir halinde iken, yolun sağında park halinde bulunan PTT’ye ait 06 CDE 686 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada otomobilin sürücüsü yara almazken, otomobilde bulunan 73 yaşındaki Kıymet Özkan, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazaya Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de müdahalede  bulundu. İncelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

GÜNDÜZBEY'DEKİ KAZADA 7 YARALI..
Gündüzbey'de de iki aracın çarpışması sonucunda toplam 7 kişi yaralandı.

Yaralamalı trafik kazası saat 11.15 sıralarında Gündüzbey Mahallesi Şehit Selim Keskinkılıç Caddesi üzerinde meydana geldi.  M.S.Ç. idaresindeki 02 AEP 455 plakalı otomobil ile A.B. adlı şahsın yönetimindeki 44 AFC 792 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada  araçlarda bulunan  A.Ç. , A.N.Ç. , E.H.Ç. , M.Ç. , M.Ç. , L.Ç., ve A.Ç. adlı şahıslar yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Malatya’daki hastanelere kaldırıldılar.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ülkü Koçak (1 ay önce)
    Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla