SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'deki Trafik Kazasında 3 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı

Darende'deki Trafik Kazasında 3 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesi Aşağıulupınar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, su kanalına çarpan otomobilde 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde Darende ilçesine bağlı Aşağıulupınar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazası, yürekleri dağladı. 59 AFU 977 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak su kanalına çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Kazada Cevdet Akkan, Raif Akkan ve Şahin Akkan hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak kurtarılan İsmet Akkan ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ozgur (2 hafta önce)
    Malatya da neden her gün bu kadar olumlu kaza oluyor? Son 1 haftada 11 kişi öldü benim haberlerde gördüğüm bunlar belki fazlası vardır eksiği yoktur. Büyük şehirlerde bile bu kadar ölümlü kaza yok. Bu şehirde bir sorun var.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Neden mi bu kadar kaza olur? Çevre yonulun da TIR'lar 100km, otomobiller 120km hızla giderse, insanlar kuralları çiğnemeyi doğal hale getirirse, kamu görevlileri görevlerini yerine getirmezlerse ( Kocaman Büyükşehirde onca trafik polisi var, trafik en yoğun sadece çevre yolunda akıyor ama denetlemek yok...) olacak budur, bu daha iyi günler. Düzeni bir depremle bozarsanız 10-20 yılda düzeltemezsiniz... Ayrıca toplumun ruh sağlığı yerinde değil.. Kanıt mı! yol kenarlarındaki plastik atıklara, asfalt yollardaki sigara izmaritlerine bir bakın.. (Elin gavurunda yola izmarit atmanın cezasını da bir görsün bu halk.. Gavur çok dürüst olduğundan kurala uymuyor. Kuralı çiğnediğine mutlaka belde ödeyeceğini bildiği için uyuyor. Örnek bizim gurbetçilerin buradaki trafikteki davranışına bir bakın birde elin memleketindekine...) Aksini iddia eden gerçek bir sosyolog ve psikoloğa sorsun...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Güzel bir yorum yapmısın yanlız bazı bilgiler sosyalmedyada alıntı yanıltıcı kandırmaca yalan Bizdeki kazalar sürücülerin eğtimsiz olması kuralları bilmiyor bilmediği içinde kurallara uymuyorlar bizim sürücüler küçük bir tamirci sayılır ama iyi bir sürücü olamadılar devlete bu halde memun çänkü alkoli sürücü maganda için cezalar çok az hiz limitinin cezası da çok ağır batıda hayvanlar eğitiliyor bu kadar acınacak hale geldik eğtim medeniyet kültür bilim çever bilinci insanlık biz dünyaya öğretik ṣimdi batıyı avurpa yı örnek gösteriyoruz 120 yıldır uyuduk daha nereye kadar bilmiyoruz uyanmamız gerek o kadar kazalar örnek olmuyor suçu yola polise zabıtaya yüklüyoruz hiç bir de çıkıp hatalıyım demiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bünyamin (2 hafta önce)Ozgur isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya ulaşım konusunda yetersiz belediye işi boşlamış
    %84
    %16
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 hafta önce)Bünyamin isimli kullanıcı yorumuna
    Darende de Şehirlerarası duble yolda meydana gelen kazada belediyenin ihmali ne olabilir bi izah etseniz aydınlanırız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Her 500 m polis yada zabıta veya bir asker diksinler her geçen araca kolanyağı ṣeker ve ikaz etsin baṣka belediye ne yapabilir bilmiyorum yeterki sürücüler eğtim almasın çocuklarına torunlarına yaptıkları kazaları anlatırlar 20 kaza 10 ölü 20 yaralı sebep olan benim diye anlatır
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)Ozgur isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi doğru söylüyorsunuz hergün trafik kazaları ve adli olaylardan sayısız insanımızı kaybediyoruz ve üzülüyoruz, bana göre deprem ve sonraki süreçte psikolojik çöküntü içine girdik onun için yetkililerden istirham ediyoruz bir an önce yıkımlar ve inşaatlar bitirilmeli ve hayat normalleşmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atilla (2 hafta önce)
    Ben kazayı gördüm. Darende kudret havuzundan çıktım. Motosikleti ile malatya ya giderken . Allah kimsenin başına vermesin. 3 de feci haldeydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atilla bey sizin gördüğünüz benim köylülerim bu konuda sizde resim veya video var mı acaba
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Atilla (2 hafta önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Hayır yok. Resim çekmek etik gelmedi bana. Vaziyetleri kötüydü. Allah rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla