SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Davutoğlu Gezisinde Gerginlik!. Eskimalatya, Şire Pazarı, Sonra..

Davutoğlu Gezisinde Gerginlik!. Eskimalatya, Şire Pazarı, Sonra..
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya'da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki gösteren bir vatandaşa, partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın ‘çakal’ ifadesiyle hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar İl Başkanı'nın üzerine yürürken, Davutoğlu apar topar camiye götürüldü

Bir dizi programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Eskimalatya merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Davutoğlu, ziyaret sırasında bir vatandaşın, "AK Parti’den ayrılmayacaktınız" çıkışına Davutoğlu, "Ben ayrılmadım ihraç edildim” diyerek cevap verirken, araya giren Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın vatandaşa hitaben ‘çakal’ ifadesini kullandığı iddiası ortalığı karıştırdı. Birçok vatandaş Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan’ın üzerine yürürken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise apar topar yakındaki bir camiye götürüldü.

Cami etrafında toplanan vatandaşların ''Sana hakkımızı helal etmiyoruz” diye tepkisinin devam ettiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geniş güvenlik önlemleri altında Eskimalatya'dan ayrıldı.

ŞİRE PAZARINDA DA..

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’da kayısı pazarını ziyareti sırasında bazı vatandaşların tepkisi ile karşılaştı.

2 günlük Malatya ziyaretinde kentteki kayısı pazarı olarak bilinen Şire Pazarı’nı ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, burada bazı vatandaşların prestosu ile karşılaştı.

Bir kayısıcı esnafının Davutoğlu’na kayısı hediye ederek, AKP döneminde yüzde 49 ile başbakan seçildiğinde bu oyun kimin olduğunu sorması ile ortam gerildi. Esnaf ile Davutoğlu arasında hararetli geçen tartışmanın ardından bir gurup vatandaş da Ahmet Davutoğlu’nu yuhalayarak tepkisini dile getirdi.

Bu sırada partililerle vatandaşlar arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı. Polislerin araya girmesi ile gerginlik büyümeden sonlandırıldı.

BİR TEPKİ DE İLÇE AÇILIŞINDA..

Battalgazi ve Şire Pazarı ziyaretlerinde yaşadığı şoku atlatamayan Davutoğlu üçüncü bir şoku ise partinin Battalgazi İlçe Başkanlığının açılışında yaşadı.

Kürsüde konuşma yaptığı sırada bir vatandaşın tepkisi ile karşılaşan Davutoğlu konuşmasını keserek vatandaşa tepki gösterdi. Polis ekiplerinin devreye girdiği olayda vatandaş bölgeden alınarak uzaklaştırıldı.

Burada konuşan Davutoğlu, hükümeti ekonomi politikaları nedeniyle eleştirdi.

Partilerini gelecek için gençler için kurduklarını dile getiren Davutoğlu, "Ümitvar olunuz, çoğu gitti azı kaldı. Sandık gelecek, sandıkla birlikte biz geleceğiz, onlar gidecek. Bizimle birlikte adalet gelecek, hukuksuzluk gidecek. Bizimle birlikte liyakat gelecek, mülakat gidecek." dedi.

Davutoğlu, konuşmasının ardından parti binasının açılışını yaptı.

Davutoğlu, daha sonra Akpınar Meydanı'nda, Fuzuli Caddesi'nde ve Kanalboyu'nda esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

iha- AA

FOTO: Eskimalatya'daki gerginlik (aşağıdaki ilk fotoğraf) ve Şire Pazarı'ndaki gerginlik (ikinci ve üçüncü fotoğraf), Battalgazi İlçe Başkanlığı açılışı (son iki fotoğraf)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

60 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Siyasetçilerde eleştirilmeli ve yanlışları da, doğruları da yüzlerine söylenebilinmelidir. Fakat bunu Davutoğluna söyleyebilenler, acaba Erdoğana yanlışlarını söyleyebilirler mi acaba? Davutoğlunun yanlış Suriye politikası Türkiye nin başına büyük belalar açmıştır ve bu yıllarca devam edecektir. Ancak bu eleştiri ve yanlışlarını ifade etme, tüm siyasilere de yapılabilinmelidir.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Edep Yahu (1 yıl önce)
    Ahmet Davutoğlu Hoca’yı uzun yıllar önce tanıdım. Bilim Sanat Vakfı’nda mukayeseli medeniyet tarihi dersleri veriyordu, hiçbir menfaat beklentisi olmaksızın. Hani hoca Binali, Soylu vd.lerince başbakanlıktan alaşağı edilip ihraç edilince kayyım atanan vakıfta. Hoca ilmiyle yıllarca temayüz etmiş, başdanışmanlık, bakanlık ve başbakanlık yaptı, kimse en ufak bir yolsuzluğunu, usulsüzlüğünü söyleyemez. Dürüst ahlaklı bir devlet adamıdır. Malatya’ya Misafir gelmiş, esnafı geziyor, selam veriyor. Sevmeseniz, politika yapmasını benimsemeseniz dahi nezaketen buyur eder, uğurlarsınız, bu kadar. Hocaya reva görülenler en hafifi ile edep dışı. Hoyratça, seviyesiz, densizlik, saygısızlık. O kadar yiyorsa kendi menfaatleri dışında tek bir şey yapmayan, şehre hiçbir katkı sağlamayan iktidar partisi mensuplarına yükselin de cesaretinizi adamlığınızı görelim. Hadi yiyorsa. Mazot 30 ₺, hayat pahalılığı iliğimize kadar kemiriyor, günbegün fakirleşiyor halk, Adalet çürüdü dip oldu. Hani neredesiniz yuhalayan güruh! Bir edepli, dürüst, ilkeli duruşu ile başbakanlığı bırakıp itibarını, dürüstlüğünü tercih eden Hocaya mı dişiniz geçiyor öyle mi? Bir gün devran döndüğü zaman göreceğiz çürümüş yüzünüzü. Haddini bilmez, kendini bilmez, şov peşinde herifler. Ve şehrin diğer siyaset ehli, muhalefet iktidar fark etmez, siz neredesiniz? Yapılan saygısızlığa seyirci sessiz kalan güruh. Bir kınama demeci vermeyeceksiniz değil mi? Peki. Birgün sıra size gelince görüşürüz. O zaman bakın arkanızda kimse kalıyor mu?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Saygı (1 yıl önce)
    Bakın bunların gerçek yüzleri bu. Genel başkanın yanında vatandaşa çakal diyorsunuz ki? Siyesetiniz mi bitti! Sonra oyuna talibim diyeceksin. Eleştirilere tahammülünüz yoksa siyaset yapmayacaksınız. Parti temsilcisi olmanız sizi vatandaş karşısında üstün yapmaz.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Çakal yerine ne deseydi? ''ananı alda git'' mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Benim için ha akp ha davutoğlu.Ancak şire pazarında davutoğluna karşı yapılanları organize edenlerle halay ekibini organize edenler aynı.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hamit (1 yıl önce)
    Malatya’ya gelen TÜRKİYE cumhuriyetinde Başbakanlık Bakanlik yapmış biri saygı ya edep ya .halayın başında olan bu gözlüklü ortalığı germekten yapmaktan başka bir şey yapmıyor .bildiği sosyal medyada insanları kışkırtmak provakotörlük yapmak .davutoğluna ayıp ettin gözlüklü Ve ŞiRE pazarının adını çıkardın dükkanına gelen her insana bu durumlarla karşılıyorsan yazık
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Maaşlı tiktok instagram fenomeni olma yolunda olan arkadaş. Ahiret var hesap var mizan var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Irfan yılmaz kardeş çok ayıp ediyorsun. Misfaire böyle mi davranılır. Ayıp ayip
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Türkiye (1 yıl önce)
    Türkiye'nin geldiği şu nokta da halkımız siyasileri savunmaktan geri durmuyor. Bir dönün cebinize bakın. Ya da çarşıya, petrole gidip fiyatları görün. Nasıl savunabiliyorsunuz, gerçekten anlamıyorum
    %87
    %13
    Yanıtla
  • kerem (1 yıl önce)
    haberi okudum ve bir malatyalı olarak çok üzüldüm adam memleketimize gelmiş misafir başımızın tacıdır adamı sevmeye bilirsin sandıkta dilediğine oyunu verebilirsin şhow yapmanın hiç bir manası yok bence bende oyumu ahmet davutoğluna vermeyeceğim ama bağırmak çağırmak helede bir misafire hiç yakıştıramadım ayıptır
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Sezgin (1 yıl önce)
    Acinda ölüyor son bir yılda geliri kazancı 1/3 ne düşmüş hala savunuluyor sa pes doğrusu..Biz vatandaslarda hem size hemde bizi bu duruma düşürenler e hakkımızı helal etmiyoruz ...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yasin BİKRİYE (1 yıl önce)
    Protesto SES yükseltmek değildir, SÖZÜ yükseltmektir. SES YÜKSELTİLEREK yapılan provokatif her türlü protestoyu reddediyorum. Protestonun kralı sandıkta yapılır bunu da unutmamak gerektir.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ATİLLA (1 yıl önce)
    Siz davutoğluna kurban olun. Düne kadar oy veriyordunuz nankörler. Davutoğlu 10 tane tayyip eder. Böyle dürüst bilgili siyasetçi kaldı mı
    %59
    %41
    Yanıtla
  • serdar (1 yıl önce)
    Şuan orada tepki gösterenler rüzgar tersine esince ne yapacaklar acaba.Bence yine güçlünün yanında olmak isteyecekler.Yeri gelince demokrasi diyenler kendinden olmayanların en ufak paylaşımına,faaliyetine bile katlanamıyorlar.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Abdo (1 yıl önce)
    Ben davutogluna oy vermem mesela ama bu bağıran çağıran hakaret eden güruh varya bunların alayı dolar 18 den 11 e düşünce halay çekenler çoğuda malatyalı değil zaten Malatyanın adamı hoşgörülü olur misafirperver olur terbiyeli olur bir kez daha utandırdınız bizi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Bu 6 lı masanın bir proje ürünü olduğunu vatandaş çok iyi biliyor.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Maşallah (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten bizim vatandaş dünyada okur yazar bilgi birikim ortalamasında en gerilerde ama herşeyi ama herrrrşeyi de biliyor.. o yüzden dış dünyadan önce uzay çağına biz daha önce geçtik sayenizde.. iyi ki varsın bilen vatandaş...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Sezgin (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yetmedi mi somurulmeniz yetmedi asıl proje kim millet sizden daha iyi biliyor...Ülkeyi bitirdiniz projemiymis pes yahu pes
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Vatandaş markette,çarşıda,pazarda,akaryakıt istasyonlarında nasıl bir projeye kurban edildiginin farkında fakat nasıl oluyorsa siz bir türlü bunun farkına varamıyor,hala yoksullastırilma,kolelestirilme projesine hala inadına inadına deyip halay çekiyorsunuz...!!!
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Türkiye ye getirilen suriyeli,afgan,pakistanlı dan daha iyi proje ürünü varmı?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Utanç ve trajedi (1 yıl önce)
    Bu tepki veren sözde adaletçiler şehre bir mafya babası gelse bu tepkiyi gösterirler mi? Mesela Sedat Pekere Alaattin Çakıcıya…? Susurluk siyasetçisi Ağar’a en ufak söz söyleyebilirler mi? Eli sopalı olan yada gücü olan kimseye laf diyebilirler mi? Hatta bu şehirde bazı partilerin il başkanlarına gıkları çıkar mı? Tepki veren iki şahısın kimler olduğu malum. Yapamayın koca Malatya’yı ne hale düşürdünüz. Namuslular namussuzlar kadar cesur olmazsa o ülke batar diyen hemşerimiz İnönüden, Özaldan Recai Kutan’dan geldiğimiz yere bakın. Memlekette troller, lümpenler, halaycılar ile ne hale geldik. Malatya bu değildi, bu olmamalı idi. Ben utandım üzüldüm. İllede edep illede edep
    %75
    %25
    Yanıtla
  • kerim (1 yıl önce)
    herşeyi boş verin devir ekmek devri siyasilerden kimseye hayır gelmez kimsenin arkasında dolaşmayın boş işler geçen zamana yazık bakın çay ocakları kahveler ağzına kadar dolu herkes boş
    %77
    %23
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Birincisi ilimize bir siyasi parti lideri gelmiş,seversin yada sevmezsin gelen kişi misafirdir.Misafire hürmet ve saygı göstermek lazım...güleryüz göstermek,saygılı olmak lazım..ikincisi şu anda ülkede olan biten ekonomik krizin,hayat palılığının sebebi gelen kişi değil,iktidar partisidir.eğer o kadar cesurlarsa tepki gösterenler,sayın davutoğluna gösterdikleri tepkinin 10 katını iktidar partisi mensubu olanlar geldiğinde göstersin....
    %74
    %26
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    gene şire pazarı... aferin! gerçi halaylar çeken de siz değil miydiniz? şaşırmamak lazım
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)
    KriZin faturasını kesecek birini buldunuz aferin size…!Bakalım mevcut sistemi savunan kişi yada kişiler yönetim değiştiğinde savundukları kişilere ilk küfürü edecek kişilerdir..! Ve bu mevcut hükümeti çıkarsız seven ben birini görmedim ya bir işi vardır yada işte oğluna kızına iş bulma amaçlı destek…! Bu insan müsbetteleri bitmedikçe bu ülke düElmez önce ahlaklı olun sevmezsin oy vermezsin en büyük tepkin budur..! Hırlamayla olmaz bu işler..! Zaten bir çok seçiminiz manidar birşeyler olmamışsa bile birleyler olmuştur..!(bir il başkanından alıntı) İki kelimeyi bir araya getiremeyenler tokuluğu..! Demekki bunlar mevcut hükümetten önce dinleri yokmuş ki dini bu kadar alet eden mevcut kişilerin din ile vurmasından pek hoşnut..!Hesabı çeyin olur bilip bilmeden yanlışları savunmayın bir nesil ellerinizden kaydı..!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Edep versin Allah'ım:il baskanina ve provokasyon yaratmaya çalışan ve kendine söz de Malatyalı' yım diyen insan görünümlü canlılara..(besinsizlikten ne yapacağımızı şaşırdık,Allah akıl fikir versin )
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Educa (1 yıl önce)
    Hayatta hiçbirşey olamamış tahsilsiz kültürsüz zavallıların (provokatörleri kastediyorum) reisçilik oyunları..
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Nevzat (1 yıl önce)
    Davutoğluna tepki gösteren kişi akp yi davutoğlundan daha mı iyi biliyorki davutoğluna akıl veriyor
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (1 yıl önce)
    Bilge adam Davutoğlu R.T.E nin Başbakanlık verdiği değerli şahsiyettir Halk o zaman seviyor görmek için sokağa dökülüyordu ne oldu her ayrılan olumsuz karşılanıyor o zamanda sevmeseydiniz BU karşılama Malatya ya yakışmadı.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Gazi (1 yıl önce)
    Halay ilar nerde halaycilar halay ceksinlerde döviz düşe sizi gidi yalakalar sizi.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    bir hafta beklerseniz davutoğlunun faturayı kestiğini görürsünüz trol araya durun davutoğlu böyle saçma bir program hazırlayan il yönetimini görmezden gelmez...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Her şeyi bilen (1 yıl önce)
    Yorumları okudum Malatya'nın insanı dışarda gelen değil yerli insanı dünyanın her yerinde hormet görmüştür.adam porovakatorluk yapiyor her yerde kendini etiketlenmiş digeride ona çakal demiş.yanlismi demiş.kalkip herkese mal etmeyin.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    Malatya Türkiyenin en muhafazakâr şehri. Şiré pazarıda en muhafazakarlarin bulunduğu bölgelerden biri. Adı üstünde pazar ,sen dünyaya açık liberal olmazsan ürününü nasıl pazarlayacaksin.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Bynedim (1 yıl önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    Bu adam burda kendini pazarlıyor beynini satıyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Siyasetsiz (1 yıl önce)
    Ben bir vatandaş olarak kim hangi parti olursa olsun kim gelmişse misafirimizdir sevmeyebilirsin şayet eleştiride yapacaksan dozunu kaçırmadan en üstteki resimdeki eskimalatyadaki vatandaş diyelim bir vekilimizin samimi bir arkadaşı çoğu resimlerinde beraber görürsünüz alttaki resimdeki vatandaşta her gelen siyasiye aynı tür davranışları yapıyor halay ekibindede mevcut galiba böyle yaparak sadece savundugunuz partilere kar değil zarar verirsiniz siyaset böyle olmamalı
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Zibetra (1 yıl önce)
    Diğerini bilmem ama siyah gözlüklü ve sakallı olan adam AKP'nin adamı "İrfan Yılmaz"dır. AKP'li Öznur Çalık ile de resimleri var ve hangi muhalif siyasetçi gelse trollüğünü (görevini yapıyor). Aynı kişi dolar eyleminde de vardı, Atatürk heykelinin yıkılması eyleminde de vardı.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • gerçekçi (1 yıl önce)Zibetra isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi i.y. trol, Davutoğluna diğer tepki gösteren (bende dahil) yüzlerde insan da mı trol?
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Ne yüzlerce insanı be , şire pazarındaki gözlüklü muhalefetten kim gelse aynısını yapıyor.Belli ki ikinizde nemalalanan trolsunuz
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun hani malatya misafir perverdi. Bunu Yapanlar hep aynı kişiler..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Sizin gibi düşünmeyenler halaya katılmayanlar olabilir ,halaya katılmayanlar hainmi.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Davut (1 yıl önce)
    Ne zaman bu ilkelliği bırakacak güzel şehrim.. köklerimiz burda olmasa bir dakika yaşanmaz.. çok ayıp ve yazık bu misafir karşılama hiç yakışmamış... ha ben chpliyim atalarımdan dedelerimden davutoğluna oy da vermem ama yakışmamış bu olay.. utanmalı malatya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bu adamı kim tanıyordu geldi Tayyip Erdoğan'ın hayrına basbakan oldu şimdide yüzde kırk dokuz oyu kendi almış gibi millete hava atıyor burada, ne adamlar sefa sürdü ve halen sefa sürmekte Tayyip Erdoğan'ın hayrina
    %30
    %70
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    bu 2.resimde arkası dönük olan gözlüklü kişi kayıcı bir esnaf ve tam bir Provokatif.akp ve mhp dışında kim gelse aynısını yapıyor.amacı kışkırtmak olay çıkarmak.ama seçimlerde hepsi dersini alacak işallah.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • boztepeli (1 yıl önce)
    Bunlar Malatyanın gerçekte Malatyalı olamamış provakatif halaycıları olmalı.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Aynen öyle! Onlardan biri AKP'nin adamı İ.Y.'dir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Şire pazarındaki vatandaş tam bir provakatör. Dikkat edilmesi gereken tiplerden birisi. Ak partiye şirinlik yapmak için gelen siyasilere ve sporculara kayısı ikramı yapıyor. Aklın sıra reklam yapacak. Hani reklamın iyisi kötüsü olmaz yaa. Yarın siyaset baska hükümette olsa direk yanlış anlaşıldım deyip tükürdüğünü yalacak cinsten tipler. Bunlara prim vermemek lazım. Sosyal medyada sözüm ona kedilere yemek koyup resmini cekerek bir yerlere gelmeye calısıyor. Halbu ki bilmiyor ki iyilikmi edeceksin ALlahın rızası için yapacaksın. Ama bu şahıs ve bunlar gibilerine cok cok dikkat etmek lazımm.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Sinirli (1 yıl önce)
    Tabikide il baskaninin da yaptığı yanlış.hicbir yanlisi savunacak değilimBen sadece ve sadece savunduğu muz temel ilke ve prensip olan insan haklarına saygı ve ifade özgürlüğü ne dem vurmak istedim.ulkemizin geçirdiği bu zor donemlerde kutuplaşmaya ihtiyacımız yok.Kardesim ben akpliyim ve gurur duyuyorum,ancak Türkiye kanunları nezninde izin almış ve kurulmuş,devletten onay almış ve seçim gezisi yapan herkim olursa olsun ister sevin ister sevmeyin saldırgan ve milleti galeyana getirip çirkin olaylara mahal verecek davranışlarda olmamalı,sevmiyorsun kardeşim mitingine gitmez ilgilenmez vede oy vermezsin,kargaşa ortamı kimseye hayır sonuç getirmez.LUTFEN AMA LUTFEN SAĞ DUYULU OLALIM
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Xyz (1 yıl önce)
    Varsa tepkiniz sandıkta gösterin. Her gelen misafirimizdir. Sevmemek ayrı saygısızlık ayrı.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • fbay (1 yıl önce)
    ne olursa olsun çok ayıp bir davranış biçimi. hiçbir siyasi partiyle çok şükür alakam ilgim yok.lakin bu ve benzeri davranış lar Malatyaya ve Türkiye ye zarar verir...provokatör luk yapmaya gerek yok.yeni bir Halay mevzusu yaşanmasın
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Sinirli (1 yıl önce)
    Hangi parti olursa olsun ŞOVANİZİM i kınıyorum ,bir akp li olarak haddini aşıp insanlara kabalık yapıp bunuda bir marifetmis gibi görenlerin derhal partiyle alakası kesilmesi.Nerde kaldı hoşgörü ?Neerede kaldı siyasi özgürlük ?şimdi bir akp li olarak düşünce ve fikir özgürlüğünü nasıl savunacağız ?Gelene gidene cemkirmekle olmaz beyler!!!!kendinize gelin insanları kutuplastirarak kimsenin eline birşey geçmez ancak iyi bir yalaka olarak kalirsiniz
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    bazı arkadaşlar yazmış olayın nasıl fitili atıldığını bilmiyende yazar hep misafirperverliği diyonuz peki il başkanı malatyalı vatandaşa çakal demesi doğrumu sizce
    %40
    %60
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Adam çakallık yapana demiş zaten
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (1 yıl önce)
    Malatya reis için canla başla çalışacak bu seçimde %80 Oy alacağız inşallah
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Bence yanılıyorsunuz.Malatyayı ve Malatyalıyı salak enayi yerine koymayı birakin.Malatya ve Malatyalıları çantada keklik gibi görmeyi bırakın.Malatyalı çar de ıya,pazara,akaryakıt istasyonuna gitmiyormu?Malatya cengiz inşaata ihale edilen TOKİ konutlarının beşinci taşeron tarafından yapıldığını bilmiyormu?Malatya akp li vekilin şeker fabrikasından tonlarca şekeri 240 tan alıp depoladığını görmüyormu?Malatya lının kpss den 90 puan alan evladı boşta gezerken 60 puanla ise yerleştirilen akp li torpillileri bilmiyormu sanıyorsunuz.Gercekten yanılıyorsunuz...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Rüyanda mı gördün. Hayal mi ediyorsun
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Şahin (1 yıl önce)
    Davutoğlu Şire Pazarında tam bir provakasyona uğramış. O fotoğraftaki şahıs kendini sosyal meyda fenomeni diye yutturup Malatya'yı kaşıyan tiplerden birisi . Hiçbir dertleri olmadığı için Atatürk Heykeli'nin yanındaki çıplak vatandaş niye çıplak diye gereksziz yere ortalığı geren ve bu işlerle vazifeli birisi sanırım. Başka dertleri olmadığı için Malatya'nın başına yeni gerginlikler çıkarmaya çalışan ve çok dikkat edilmesi gerekenler var. Bu onların önünde gideni. Ayrıca Malatya'yı tüm Türkiyeye rezil eden dolar düştü halayının da bu ekibin başının altından çıktığını düşünüyorum. Yazık Malatyada bu tipler öne çıktı. AKP'nin Malatya'ya ve partiye zarar veren bu tiplerden bir an önce kendini sıyırması lazım. Yoksa böyle düşük seviyeli pravakasyonlara adı karışır.Benden söylemesi.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Vedat (1 yıl önce)
    Malatya'ya gelen eski başbakan ve misafire kasıtlı olarak böyle davranan kişiyi lütfen küçük ama çok küçük bir araştırın. İl başkanları neden tepki vermiş anlarsınız. Yapmayın Davutoğluna ,Kılıçtaroğluna, Akşenere vd. oy vermemek ayrıdır. Ama iktidarda olanlara kanunsuz ayakçılık ayrıdır. Yazık olan malatyaya oluyor.Türkiyeye oluyor. Çağırın halaycıları halay çeksin. Yeter bu malatyanın güçlü karşısında adaletsiz duruşu
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Adalet (1 yıl önce)
    Malatya misafirperverliğini bu sekilde mi gösteriyorsun. Hakketen toplum olarak iyiye gitmiyoruz. Yazık...
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Üzülerek söylüyorum bu Malatyalilar akıllanmaz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • sen nerelisin.
    %37
    %63
    Yanıtla