SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DEAŞ'tan 3 Şüpheliye Tutuklama

0
Güncellendi - 2019-03-25 02:21:35
DEAŞ'tan 3 Şüpheliye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Bu arada, terör örgütü FETÖ/PDY'den aranan 2 şüpheli yakalandı.

3 DEAŞLIYA TUTUKLAMA

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince terör örgütü DEAŞ propagandası yaptıkları için gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya'da 20 Mart'ta terör örgütü DEAŞ propagandası yaptığı belirlenen şüphelilerin yakalanması için düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınmış, zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, yasak yayınlar ile dijital materyaller ele geçirilmişti.

ARANAN FETÖ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI..

Öte yandan, FETÖ/PDY terör örgütü suçlamasıyla aranan bir şahıs Arapgir ilçesi kırsal mahallesinde bir diğeri de Doğanşehir Sürgü'de düzenlenen operasyonla Jandarma tarafından yakalandı.

Konuya ilişkin olarak Valilik'ten yapılan açıklamada, "22 Mart 2019 günü saat 15.30 sıralarında Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesince “Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etmek (FETÖ/PDY)” suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Y.S. isimli şahıs Arapgir İlçesi Yukarıyenice Mahallesinde saklandığı evde düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alınmıştır.

22 Mart 2019 günü saat 07.30 sıralarında Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesince “Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etmek (FETÖ/PDY)” suçundan hakkında yakalama kararı bulunan F.D. isimli şahıs Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesinde saklandığı evde düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız