SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Delik Büyük, Yama Küçük!''

A- A+ PAYLAŞ

33'ü AKP'li, 7'si CHP'li, 3'ü MHP'li ve 1'i de Saadet Partili olmak üzere toplam 44 üyesi bulunan Malatya İl Genel Meclisi'nin son toplantısında, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2007 yılı tahmini bütçesi 22 milyon YTL olarak belirlendi.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği Salonu'nda düzenlenen toplantı, Bekir Çelik'in başkanlığında yapıldı. Gündem gereği, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2007 yılı tahmini bütçesi 22 milyon YTL olarak belirlenip, kabul edildi.

Zaman zaman meclis üyeleri arasında tartışmanın da yaşandığı toplantıda, Cumhuriyet Halk Partili üye Mustafa Mengüç, Milli Eğitim ve Tarım Müdürlüğü bütçelerinin az olması konusunda şikayette bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partili üye Mevlüt Vanlı ise, "Delik büyük yama küçük. Ne yapalım, bütçenin 5'te 1'i kadar, 4 milyon 167 bin YTL Milli Eğitim bütçesine ayrıldı" dedi.

Oylamada, bütçeye AKP'li üyeler kabul, CHP'li üyeler çekimser, MHP'li üyeler ise bazı maddelere ret, bazı maddelere de kabul oyu vermeleri sonucunda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin 2007 yılı tahmini bütçesi 22 milyon YTL olarak belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız