Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Malatya 5. Bölge Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada bazı demiryolu güzergahlarında kimyasal ot temizleme çalışması yapılacağını bildirdi.
Yapılan yazılı açıklamada, "Bölge kuruluşu sınırları olan, Narlı-Malatya, Malatya-Kurtalan, Yolçatı-Tatvan, Malatya-Çetinkaya ve Van-Kapıköy istasyonları arasındaki demiryolu güzergahında 07.05.2012- 23.05.2012 tarihleri arasında, balast temizliğini korumak amacı ile kimyasal ot temizlemesi yapılacaktır. Can ve mal emniyeti açısından ilaçlama yapılacak sahalara hayvan sokulmaması gerekmektedir" denildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.