SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demokratik Gelişmeler Konferansı

A- A+ PAYLAŞ
 
“Dünyadaki Demokratik Gelişmelere Avrupa Parlamenterler Birliği Meclisinin ve Türkiye'nin katkıları” konulu bir konferans Belediye Konferans Salonu'nda yapılacak.
 
AKP Antalya Milletvekili - Avrupa Parlamenterler Birliği Meclis Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı   “Dünyadaki Demokratik Gelişmelere Avrupa Parlamenterler Birliği Meclisinin Ve Türkiye'nin katkıları” konulu konferans 23 Aralık 2011 Cuma günü Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenecek.
 
Belediye tarafından yapılan açıklamada, saat 19.00’da gerçekleştirilecek konferansa bütün Malatyalılar’ın davetli oldukları duyuruldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.182 saniye