SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Denizli Deplasmanında Kayıp!. 3-0

YMS, Denizli Deplasmanında Kayıp!. 3-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor'a 3-0 yenildi. Sakat ve cezalılar nedeniyle eksik bir kadroyla mücadele eden Yeni Malatyaspor, bireysel hataların yanı sıra, elde ettiği az sayıda fırsatı  değerlendiremediği maçta, her iki yarıda da rakibinin üstünlüğüne boyun eğdi ve varlık gösteremedi.

STAT:   Denizli Atatürk Stadı

HAKEMLER: Onur Özütoprak, Kemal Elmas, Murat Şener,  4.Hakem- Veli Karakaya, Alper Çetin (VAR), Hakan Ceylan (AVAR)

ALTAŞ DENİZLİSPOR: 1. Hüseyin Altıntaş, 5. Hakan Çinemre, 7. Ömer Hasan Şişmanoğlu, 8. Özer Özdemir (Dk.57 14. Bekir Turaç Böke), 9. Ulrıch Kevın Selom Mayı (Dk.57 4. Muhammet Özkal), 15. Oğuz Yılmaz, 26. Gökhan Süzen, 27. Emre Sağlık, 72. Muhammed Gönülaçar, 77. Mustafa Çeçenoğlu (Dk.89 66. Berkant Gündem), 97. Brıce Florentın Dja Djedje (Dk.89 10. Okan Derici)
YEDEKLER:20. Abdulkadir Sünger, 4. Muhammet Özkal, 6. Asım Hamzaçebi, 10. Okan Derici, 14. Bekir Turaç Böke, 23. Erdal Akdarı, 22. Leo Schwechlen, 66. Berkant Gündem, 70. Samet Emre Gündüz, 99. Oğuzhan Sarı
TEKNİK SORUMLU: Giray Bulak

YENİ MALATYASPOR: 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 61. Taha Gür (Dk.68 27. Erşan Yaşa), 99. Burak Kavlak, 54. Atakan Müjde, 4. Alperen Arslan, 5. Arda Hilmi Şengül, 20. Cengizhan Akgün (Dk.46 77. Mert Miraç Altıntaş), 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.69 66. Jospın Nshımırımana), 7. Doğukan Emeksiz (Dk.58 9. Yakup Alkan), 11. Aly Malle (Dk.83 17. Hüseyin Ekici), 19. Haqı Osman
YEDEKLER:78. Kerem Erdoğan, 27. Erşan Yaşa, 2. Yiğit Ulaş, 77. Mert Miraç Altıntaş, 29. Berat Mert, 17. Hüseyin Ekici, 66. Jospın Nshımırımana, 9. Yakup Alkan, 18. Enes Savucu
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

GOLLER: Dk. 25 ve 61 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 36 Hakan Çinemre (Altaş Denizlispor)

SARI KART: Dk. 16 Emre Sağlık (Altaş Denizlispor)

Dakika 6: Yeni Malatyaspor atağında Haqi Osman, ceza sahasına girdi, zarif çalımlarla kaleye yaklaştı, ancak açısını kaybedince defans tehlikeyi önledi.

Dakika 11: Mustafa Çeçenoğlu, orta sahadan kaptığı topu sürdü, ceza sahası önündeki Ömer Şişmanoğlu'na pas çıkardı. Bu futbolcunun zayıf vuruşunda top kaleci Ahmet Oytun'da kaldı.

Dakika 13: Haqi Osman, Denizli yarı sahasında rakibinden söktüğü topla ceza sahasına girdi, şutunu atamadan rakibinin müdahalesiyle pozisyon sona erdi.

Dakika 18: Cengizhan Akgün sağdan ceza sahasına girdi, uygun durumdaki arkadaşlarına pas çıkarmak yerine çaprazdan kaleye vurdu, yan filelerde kaldı.

Dakika 20: Haqi Osman sağdan ceza sahasına girdi, kornerle durduruldu. Cengizhan Akgün'ün arka direğe doğru kullandığı atış direkt auta çıktı.

Dakika 23: Mustafa Çeçenoğlu'nun vuruşuna Alperen Müjde ayak koydu. Kornerden sonuç yok.

Dakika 25 GOL: Denizlispor, Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle öne geçti.  Kaleci Oytun'un riskli hareketleriyle uzaklaştıramadığı top taça çıktı. Taçtan gelen topu Emre Sağlık ortaladı, Burak Kavlak'ın ıskaladığı topa Ömer Şişmanoğlu ayak koydu ve golü kaydetti:1-0

Dakika 28: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası girişinde Haqi Osman'ın pas çıkardığı Rahman Buğra'nın şutu kale direğinin yanından auta gitti.

Dakika 32: Sağdan atak yapan Doğukan Emeksiz kornerle durduruldu. Cengizhan Akgün'ün direkt kaleye gönderdiği topu kaleci yumrukla aşırttı.

Dakika 36 GOL: Ceza sahası yakınında kazanılan serbest atışı Gökhan Süzer kullandı. Ceza sahasına kalabalık defansın arasından topa kafayı vuran Hakan Çinemre, filelerle buluşturdu:2-0

Dakika 43: Rahman Buğra'nın Yeni Malatya atakta iken kaptırdığı top Denizli kontraatağına dönüştü. Ceza sahasına giren Emre Sağlık, kaleciyle karşı karşıya iken yakın mesafeden şutunu attı. Kaleci Ahmet Oytun'un müdahalesi kornerle sonuçlandı. Sonuç yok.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakika gösterdi. 

Dakika 45+1: Denizli'nin atağında Mustafa Çeçenoğlu'nun aşırtma vuruşunu kaleci son anda kornere tokatladı. Sonuçsuz.

Dakika 45+4: Rahman Buğra, ceza sahasının önünden sert bir şut çıkardı, kaleci güçlükle yumrukladı ve topu uzaklaştırdı.

İlk yarı 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 49: Soldan ceza sahasına giren Doğukan Emeksiz kornerle durduruldu. Atışı Rahman Buğra kullandı, auta gönderdi.

Dakika 54: Mert Miraç ceza sahasında topla buluştu, ancak vurmakta gecikince defans tehlikeyi engelledi.

Dakika 61 GOL: Orta sahada kaptırılan topu Mustafa Çeçenoğlu, atak yapan Ömer Şişmanoğlu'na çıkardı. Bu futbolcu ceza sahasına girdi, vuruşunda topu ağlarla buluşturdu:3-0

Dakika 74: Yeni Malatyaspor'un seri paslaşmaların ardından gelişen atağında Aly Malle'nin pasını alan Mert Miraç, kaleciyle karşı karşıya iken, yumuşak şutu kalecinin kucağında kaldı.

Dakika 79: Sağdan ceza sahasına giren Aly Malle kornerle durduruldu. Atış sonuçsuz.

Hakem oynanmamış süre olarak 9 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Ceza sahasına atılan uzun topa hamle yapan Haqi Osman, topa atlayan kaleci Hüseyin'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem oyunu devam ettirirken, Haqi Osman bir süre sakatlık geçirdi.

Karşılaşma, Denizlispor'un 3-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- ih, Denizli

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Buğranın onbirde sahaya çıktığı hiçbir maçda yüzümüz gülmedi.oyundan çıkmakla sorumluluktan kaçtığını düşünüyor olmalı.çünkü inanılmaz derecede rahat.diğer oyuncularında performansını olumsuz etkiliyor.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Genelde sonuca göre yorumlar yapılmış.Takım çok eksikti ancak en çok kaleci eksiklği hissettik.Benim düşüncem ,Alperen'nin yerine Yiğit Ulaş oynamalıydı.Yakup Alkan'nın yerine Enes Savul alınsaydı daha iyi olurdu.Bazı futbolcularımız kendilerini geliştirmeleri gerekirken futbollarını geriye götürüyorlar(Mert Miraç,Cengizhan,Doğukan).Atakan Müjde yüksek pas yüzdesi ile iyi oynadı.Birde kumaşı oldukça iyi olan Jospin'i takıma daha faydalı duruma getirmek gerekir.Hucumdaki beceriksizliklerimizin dışında kötü oynadığımız söylenemez.Bu takıma belediye başkanı dahil taraftarda yeterince destek vermiyor.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Kaleci kardeş sen eminmisin kaleci olduğuna, ilk yediğin golden sonra maçı kapattım şunu demek istiyorum başka zaman hani hep şöyle derler gençlere şans verilmiyor buyur işte size şans veriliyor böylemi kullanacaksınız yazıkkkk. Adil Gevrek bu takımın bu günlere gelmesinde en çok pay sahibi olan kişisin... Soruyorum mutlumusun.... O stadyumu oraya planlayanlar sizlerde soruyorum sizde mutlumusunuz.... Elazığa helal olsun stadyumun yerini değiştirmeden yenisini yapıyorlar... İnönü Stadyumununun yerine yapılsaydı olmuyormuydu.... Bak Elazığa oluyormuş...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Beşiktaşın Vodafone stadıda aynı yere inşa edildi!Ancak çok ileri görüşlü yetkililer stadı şehirden uzağa hemde doğu tarafına yaptılar.Bu hep Malatyaspora ve taraftarlarına zarar veriyor zarar vermeye devam edecektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Filmin bittiğinin resmidir biz bu filmi 2005 yılında seyrettik, kulübün içinin nasıl bosaltildigini Bursa'da, Eskişehir de,Diyarbakır'da , Elazığ'da, Ordu'da, Mersin'de, Erzurum'da, Gaziantep'te, Balıkesir'de, Gençlerbirliğinde seyrettik Malatya'nın özelliği 2005 den ders çıkarmayarak aynı kuyuya ikinci kez düşmesidir.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek seni ve seni aklayan delegelerini anıyorum
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ft44 (1 yıl önce)
    Geçen hafta takımı göklere çıkaranlar vardı. Süper lige çıkar bu kadro yeniler vardı. Şimdi yoklar.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Hiç üzülmeye gerek yok, takımın kapasitesi bu kadar, ayrıca bu takım yıllardır söylüyoruz 6 puanlık maçları hep kaybediyor, yine de öyle oldu, zaten 3 puanımız çok iyi yöneticilerimizin üstün başarıları dolayısıyla silindi, yapacak bir şey yok, koskoca bir şehrin takımını bu hallere düşürenlere diyecek bir şey bulamıyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (1 yıl önce)
    Cihat hocayı niye yolladınız ey acemi yönetim. Hiç olmazsa iki top yapılıyor du. Hasan Özer staj için geldi oda takımı disiplinsiz hale getirdi. Yönetimin yapacağı iş ilin yöneticilerine madem para vermiyorsunuz alın kulübün anahtarını diyip çıkmalı
    %22
    %78
    Yanıtla
  • baba (1 yıl önce)
    Tamam Adil şöyle, böyle bu stadı şehrin 15 km dışına yapanlar kimlerdi? Seyircisiz maç kazanılır mı? Eski başkan hakkında neden suç duyurusu yapılmadı.Sahipsiz diyemeyeceğim, şehir hiç bir şeyine sahip çıkmamış ki.Suç kişilerde değil, toptan şehrin.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Sanki Malatyada star yapılacak yer kalmadı yılda 20 maç 90 dakikadan 1800 dakika için ulaşımı adeta işkence olan oraya stat yapilirmi , keşke stadımız şehre yakın bir yere yapılsa etrafında sosyal kültürel faaliyetlerin yapılacağı mekanlar olsa orayı yılda 1800 saat değil 365 gün 24 saat kullanabilseydik , bundan sonra seyirci bile bulamayız.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)baba isimli kullanıcı yorumuna
    Evet iç saha avantajımızı maalesef kullanamıyoruz, bunda da stadın uzak olması en büyük sebep, o stad oraya yapılırken en çok eleştirenlerden birisi olarak, stadın yerinin yanlış olduğunu, eski stad Fenerbahçe ve Beşiktaş örneği gibi bölüm bölüm yıkılarak büyük kapasiteli stadımız olacaktı, hiç kimse bana şehrin merkezinde stad olmaz demesin, en ufak bir trafik sıkıntısı da olmazdı, oraya giden zaten yaya gidiyordu, oraya arabası ile giden çok çok az oluyordu, bunları hesap yapmayan, başka ufak hesap yapanlar Malatya futboluna ne kadar zarar verdiklerini bir gün anlarlar, ama nafile.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Batta Gazi 44 (1 yıl önce)
    Bu saatten sonra mucize beklemek hayal olur. Bir yanda dev gibi borç batağı, kapalı transfer tahtası ve silinmeye başlayan puanlar... Aslında takımın borcu ve transfer tahtası kapalı olmasa devre arası yapılacak sağlam 2-3 takviyeyle bu takım ligde kalabilirdi ama bu şartlarda işimiz çok zor. Gerçekçi olmak da fayda var. Bence devre arasında Hagi Osman yüksek bir fiyata satılsın, bu parayla transfer tahtası açılıp borcun bir kısmı ödensin ve iyi bir sponsor bulunsun. Belki bir ihtimal şansımız olabilir, ligden düştükten sonra Hagi Osman'ı satmaya kalkarsak Teetteh ve Mustafa Eskihellaç gibi hayal kırıklığı yaşarız. Son olarak bizdeyken tel tel dökülen bizi verem eden futbolcular bize karşı aslan kesiliyor. Ömer Şişmanoğlu da bunlardan biri maalesef.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Kaleciyi,oyuncuyu.T.direktörü eleştirenler!Artık bu anlamsız eleştirilerden vazgeçin!Bu klübün kapasitesi bu kadarBu klüp bu hale nasıl ve niye geldi.Bu konuda bir fikriniz varmı?Eleştiri yapılacak en son kesimi eleştiriyorsunuz! Bu klübün çapını küçülttüler.Mevcut oyuncuların giderleri bile zor karşılanıyor!Klübün Çapı ancak bu kadar!Bunu ben söylemiyorum,klüp başkanı söylüyor.Daha geçenlerde durumumuz hiç iyi değil .Pilimiz bitti demedimi?Daha uefalık futbolcu davaları var!Bunların paraları ödenmedikçe, ki ödenecek borç çok!Para hiç yok!Puan silinmeye gidilecek!Transfer tahtasıda kapalı gerisini siz düşünün bu klüp mualesef küme düşecek gibi.Bu kaçınılmaz bir son gibi duruyor..kendinizi buna hazırlayın ve boş hayallere kapılmayın derim.Bu durumu 3 yıldır yazıyordum burada herkes bana Malatyasporun düşmanı falan filan diye cevap veriyordu!Zaman beni haklı çıkardı alt lige düştük!İnşallah bu sefer yanılırım ve takımımız bir şekilde mucize gerçekleştirerek bu ligde kalır.Demem o ki eleştiri yapacaksanız sorunun asıl kaynağına bakıp yapın..Yoksa gençlerin kapasitesi bu ,klübün durumu ortada!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Kulüpleri federasyon denetlemeli bir insan kulübü batırsın bu kişi bu kadar borç yaparken federasyondan veya kulüp yönetiminden bir kişi arkadaş sen ne yapıyorsun demedi madem borç yaptın öde şu borçlarını demedi sonucunda çekti gitti o kişinin yaptıklarının hesabını neden bugünkü yönetim ve oyuncular versinler dost acı söyler bizi maalesef üzülerek söylüyorum kötü son bekliyor bu kentte bir daha futbol kaç yıl sonra toparlanır bilmiyorum gençlerden tek ricam bizi 3 kez ligden düşüren borç batağına sürükleyen il dışı başkan adaylarıni bu ile sokmayın ilimizden çıkacak başkanlar hiç olmazsa her gün yüz yüze geleceğimiz için utanacak bir şeyler yapmazlar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ömer44 (1 yıl önce)
    Bu kaleci hiç çalıştırılmamış. Forvettekiler de bir birleriyle kanlı bıçaklılar herhalde, koskocaman sahada takımda pas diye bir şey yok. Bunlar halı sahada hiç oynayamazlar.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bu kadar şahsi oynayan oyuncularla ancak bu kadar...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    500 trilyon borç,bunun yanında transfer gelirleri,belediye yardımları,reklam gelirleri, yayıncı kuruluş gelirleri hepsi uçtu gitti kimse arkadaş bir anlat bakalım bu paralar nerede demedi diyemedi teknik heyetin ve oyuncuların emekleri ile topladıkları puanların silinmesi üzücü adil gevreğe ve hala onu aklamaya çalışan yandaş trollerine selam olsun.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Sami (1 yıl önce)
    Kaleci Oytun ustasını hiç aratmıyor.bosu boşuna gol yedi
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (1 yıl önce)Sami isimli kullanıcı yorumuna
    Kaleci Oytun Denizli doğumlu yediği gol saçmaydı Koca Malatya ne hallere düştü
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ne sacmaliosun be ha herkes superdi kaleci yuzunden oldu ha..o zaman malatya dogumlu kimse baska takimda oynamasin şike yapar..nasil bi dusunce bu
    %40
    %60
    Yanıtla