SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Deprem Bölgesi İçin Kefen ve Ceset Torbası Hazırlıyorlar

Deprem Bölgesi İçin Kefen ve Ceset Torbası Hazırlıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin meslek edindirme, sanat ve hobi kurslarındaki gönüllüler, deprem felaketinin yaşandığı bölgeye kefen ve ceset torbası hazırlıyor. Bugüne kadar bin kefen ve 2 bin ceset torbası bölgeye gönderildi.

Türkiye’nin 10 ili etkileyen iki depremde can kaybı her geçen gün artarken Muratpaşa Belediyesi’nin meslek edindirme, sanat ve hobi kursu kursiyerleri, bölgenin acil ihtiyaçlarından kefen ve ceset torbası dikmek için bir araya geldi. Gönüllüler, bugüne kadar bin kefen ve 2 bin ceset torbası dikip bölgeye gönderdi. Dikiş makinesinin başında ceset torbası diken Zerrin Yelken “Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz” derken Hayriye Gülcan ise “Koşarak geldik. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Allah bir daha göstermesin” dedi.

Diğer yandan Muratpaşa Belediyesi, 50 çadırın ardından Kahramanmaraş ve Malatya’ya 6 konteyner gönderdi. 50 çadır ve 400 kampet daha bu hafta bölgeye sevk edilecek.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız